Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 75 302
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 585
В мола някакъв човек ме вижда с дъщеричката ми (с маска) и цъка неодобрително.
И щоо? Това дете е длъжно да ходи всеки ден с още 29 без маски на градина в затворено помещение, въпреки че има кой да го гледа вкъщи, но е на 5 г. и учи неистово важни неща. Значи според министъра е неуязвимо! Rolling Eyes

# 586
Адаш...ти не си такава майка бе...де се натискаш да гледаш туй предаване...м? Веднага те излових що питаш....

Прити мама..бързо оздравявате. ПСР към 7 ден най-точно ловял....нали следя една тема кой как го кара...та там тъй пишат..

Лорелада...ич да не ти дреме и не се обяснявяй на никого. Ей ся един селтак в един мърляв магазин си говори с друг селтак с анцунг и шкембе непобрало се в мърлявото долно кво да му доставел...аз чакам чинно да си свършат приказката и да попитам за каквото съм влязла. След петата минута тръгнах да излизам, че никой не ме отразявяше....и втория селтак подхвърли на пърния "Абе тук продавате ли ковид....дай 2 кила"...явно към мен подФърлено щот съм с маска ли ...или щат са прости...не разбрах. Ма я излязоФ царствено и с мълчаливо-досадно изображение....

# 587
Адаш...ти не си такава майка бе...де се натискаш да гледаш туй предаване...м? Веднага те излових що питаш....
Благодаря ти, адашче. Все пак искам да го изгледам... Simple Smile

# 588
  • France
Пффф, аман от безсмъртни. Един такъв за малко да го обгазя със спрея ми това лято.
И моят корем се показва от долнището. Въобще нищо не ми става. И ми е едно тъжно и подтиснато Confused

# 589
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз и двете теми си харесвам, но щом някои хора сменят полето на изява и аз се измествам. Wink

пестя ядове и така.

# 590
  • Бургас
Твоят корем е ясен,ама мъжете какво си отглеждат не знам.Smile

Мъжът пак довлачи някаква риба!Ужас и смрад е в къщи!:smiling_imp:

# 591
Рибкиии! Славе, нали той ги чисти?

# 592
Фил, Hug
Славка ще опържи рибока,  аз врътнах един кекс и ще й се натресем на гости. И вино ще занесем, да не мрънка, че смърди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма ли някой желаещ, да се разправи с прането? Ах, така да го мразя!

# 593
Eй ме и мен, дан решите, че съм се сгътнала. Тук съм, но нещо нямам хъс за писане, само ви чета. Мина поредната луда седмица, познати влизат в болница и нещата с тях хич не са розови. Ще ми се да пуснат детето в ДО, а аз не съм от подръжниците му, но ситуцията много се сгърчва.
Днес прибирах цветя, ходихме  с дребен на гробищата, после в лидл да пазаруваме. Пак се натоварих като магаре, а насреща почти нищо - купих си зеле обикновено и червено за салата, червено цвекло, ряпа, една бутилка от 2 литра олио, портокали, грейпфрути и още някои нещица и едва допълзях до вкъщи с оплезен език. Сега реанимирам с червено вино и чипс на лейс, ама печен не пържен. Много ми хареса, вкусен е и не се чувстваш така все едно олио си пил.
Май ще легна да дремна, че откакто ни пуснаха парното не мога да спя и се будя в началото на деня - след 2,00 сън няма. Сутринта и главата ме болеше, да живее беналгина.

# 594
Сирос, давай прането насам, мен само то не ме плаши.
Аз трябваше да готвя, ама се изнизах на разходка с детето, нимоа. Така съм го опаковала че се чудя добре ли му е или се пече в собствен сос. Чувствам се ужасна майка в такива моменти Cry
Сутринта го оставих ММ да го гледа, пак го е учил на английски ... Викам му ако запази тоз ентусиазъм още пет години поне цена няма да има Joy

# 595
Славка ще опържи рибока,  аз врътнах един кекс и ще й се натресем на гости. И вино ще занесем, да не мрънка, че смърди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма ли някой желаещ, да се разправи с прането? Ах, така да го мразя!
Зарежи прането и идвайте в шатото. Чудно слънчице е и моя милост се е опнала на хамака с лаптоп и чаша мерло. А, и много радваща окото гледка имам - Уишмастъров маца овошките с вар и не смее да ме викне на помощ, защото до преди малко правих сирене и кисело мляко от 20 литра мляко, доставени рано сабахлем. Рибката и кексът ще ми дойдат много добре.

# 596
Всичко ме боли, цялата съм схваната Апетит нямам, днес още не съм яла, нещо не се чувствам никак ок. И детето днес е "много послушно".

# 597
Уиш,  не съм питала дружината, ама съгласна!

# 598
  • Бургас
Рибкиии! Славе, нали той ги чисти?

Той чисти рибата,а аз чистя след него!

Да мине таз корона,ще направим сбирка и рибата ще е от мен!

# 599
...
Сутринта го оставих ММ да го гледа, пак го е учил на английски ... Викам му ако запази тоз ентусиазъм още пет години поне цена няма да има Joy
Оххх, Бабълс, разсмя ме 😂 чак ми се прииска да надникна като как точно се случва урокът.

По-добре съм и смятам по някое време да раздвижа кокали навън. Естествено ММ като чу, реши че пътьом съм можела и да напазарувам вместо него 😠 наложи се да го цитирам, че хора не трябва да приближавам поне десет дни.

Общи условия

Активация на акаунт