Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 75 301
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 570
Не не за задушница...за друго.
Разбирам да си каже мнението...изслушах, изложих и моите аргументи. Но не...настоява се отсреща!  Изисква се. Обвинява се. 😩

# 571
  • Пловдив
Аз мислих, че пак за работата става дума...

# 572
Пу..пепел ти на езика..привидно спокойно е там за сега...пу пу...

# 573
  • Пловдив
Пу..пепел ти на езика..привидно спокойно е там за сега...пу пу...
Simple Smile
Тогава остана ТМ да е в основата на оплакването...

# 574
Ма с много префинени носове са ви мъжете. Аааа!
Елиф, то нищо му няма на цветът, но на моя тиквоч не е добре.
Тета, оназ вечер ми се случи същото, чак разправия стана. Аргументите му нула, ама се инати. На другия ден беше разлислил. Кел файда.

# 575
Не е той. Стига си гадала...завоалирано се изказвам аз....

# 576
  • Пловдив
Ясно, ясно...

# 577

....като в декемврийска мъгла....нъл 😄

Оф...излязам. Вместо да си легна. Мъка ми е...голяма.

# 578
Добър ви ден, гугутки!!!
Днес, като никога няма да се работи!!! Почивам активно, ходихме с мм до лидъла и оставихме маса пари за покупки, а де факто - пак трябва да мисля какво да се готви днес и за утре! М@@@а му! Мрън! Оплаквам сЪ от болки системни в портмонето! И тиквата ме цепи! Кръвното ми е малко височко!
Лек ви ден, Шушани!

# 579
  • Пловдив

....като в декемврийска мъгла....нъл 😄

Оф...излязам. Вместо да си легна. Мъка ми е...голяма.
мх..тъмна Индия си е работата.

# 580
  • sf
Уф, с тия две теми вече страдам от раздвоение на личността. Та оплаквам се, че трети ден ме боли глава и мисля, че е от антибиотика. И от силни болки в портмонето се оплаквам. А рано в понеделник ще ми вадят зъб. Мрън, мрън!

# 581
  • Euskal Herria
Добро утро!
И аз съм с главоболие, дано след кафето ми просветне.
Моят мъж ми прави кичурите, така се е специализирал с фолиото... И фризьорката ми в Пловдив го похвали Simple Smile. Сега водя преговори за цялостно боядисване, ама той се дърпа още. Заради цвета, който искам. Донякъде и аз се колебая, знам, че почна ли, ще си трябва поддръжка винаги.

# 582
Добро утро!
...
Моят мъж ми прави кичурите, така се е специализирал с фолиото... И фризьорката ми в Пловдив го похвали Simple Smile
...
Яна, вие сте семейство таланти 😃
Да го поздравиш мъжа ти!
Пазя диванчето с дистанционното в ръка. В това състояние последно съм била преди не-знам-колко-години. Само да не вземе да ми хареса 😁

# 583
Момичета, по - назад някоя от вас беше писала, че е гледала по телевизията за отровните майки. По коя програма е било това? Много бих искала да го видя

# 584
  • Somewhere in the World
И аз съм превзела дивана. От вчера съм болна и го играя Принцеса Несмеяна та Милото само трепти около мен с илачи. Ми сега ми е паднало... лошото е, че бая ме болят гърдите и кашлям, ама ще мине.ММ ме тормози да си правя тест за корона, ма не е познал.
Връщам се да ви чета и да се пазите🍀

Общи условия

Активация на акаунт