Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 954
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Мерси, момичета... Kissing Heart
Прави сте...
Не вярвах, че ще каже на детето, а тоя глупак му казал, че не съм доволна или нещо от сорта. Накарал го да прави някви доп.уражнения (начи може все пак) у като плувал го снимал. Казал му да ми покаже специално Nerd
Абееее...цирк ми прави тоя крив чичак...айде няма нужда!

Добри, бейлис ми е слабичко...да се позатъмни и уиски ще е. До тогава ви черпавам тиква със закв.сметана Heart Eyes

# 91
Изчакай ден-два да отмине емоцията и виж как ще са нещата.
То ще си покаже ☺

Моето слезе пред блока. Взе и бонбони да черпи дамите 😄
Радвам се че излезе. В същото време ми е свито заради пустата корона..контакти ала бала.

# 92
  • Пловдив
Да, Тет..и аз тъй го мисля.

Нека да е на вън, де..няма страшно. Не са в стая или детски център.
Моите мъже са за риба на реката Wink
Ам няма да турям тигана, че все олиото прегаря...на празен тиган Laughing

# 93
All inclusive-a продължава да работи, добре поне че недовършения не е в къщи да "помага". За два часа успях да свърша работа като за два дена и да забавлявам мамин златен Grinning
Сега ще направя едно кайфе и продължавам.
Мистик, поне нещо от магазина да уловят не им ли заръча 🙂

# 94
Едва ви намерих, душанки... А, здравейте Stuck Out Tongue Winking Eye
Леле, много драми изчетох.... Напоследък ич не ми се пише.... И кашлям кат магарица... И в офиса е пълно с паникьори, гледат ме на криво... Joy

И последно, да кажа на Съни, тоя г.з,може ли да не си знае РД на детето..... Да се закопа!!!!

# 95
Аз all inclusive-a го съкратих преди обяд, само един боб се готви цял ден в гювеча. Минах през мола , за са отметна списък с покупки . Целия град там. Сега изведоха малкото да спи навън, че не помня от кога не е излизал ама май ще се прибираме.

# 96
мисти, забрави валерианите. вземи си един бейлис сега. а на следващата тренировка следи изкъсо кое-как. и ако се прави на интересен пред детето - беж. все ще намерите друг. той ще изгуби, не вие.
ай ше му се не види и примадоните!

не знам как да го кажа...
съвсем умишлено спирам да чета определени потребители. когато ми дойдат в повече излизам от темата. пестя си нервите, не друго.
Sad но пък губя контакт с някои прекрасни момичета там....
Добрииии, мен слагаш ли при ЕдЕотите? Щото и аз имам две персони, които като видя, че са писали и излизам от темата! Не е в наш"та тука, а в оплакванията!! Даже се посчепкахме малко! 😀
Отивам да си капна половин чашка с уиски! Наздраве, Шушани!!!

# 97
Капни си, Весе. Аз съм на втора чаша вино. Наздраве или О*Рахал от мене.

# 98
  • Euskal Herria
Вий сте напред с мат"ряла... Аз още допивам кафето от сутринта Simple Smile.

# 99
Янче,  вземи се в ръце, времето за кафе отмина още преди обяда.
Налях си и аз винце, ама ми е тежко. Много ядох на обяд.

# 100
Налях си аз. Чаша с вода..за изплакване на....зъбите 😆😄

На топличко съм под климатичето. Ще видя нещо интересно ще прожектират ли, или ще ме загубят като зрител 🙈

# 101
  • Пловдив
Тет, свирни ако има нящу интересно Simple Smile
И аз шъ сипвам..ам пак е вода, ам огнена Innocent
Ще запържвам фасуля да има за утре. Аз няма да вечерям. Тиквата ми доде тамън.

# 102
Ау! Да си жива и здрава, Мистик, че каза "тиква"! Бях забравила, че съм купила тиква от една баба на пазара в Кюстендил. От години купувам от нея страхотни тикви. Като ги изпечеш, толкова са сладки, че няма нужда да се добавят нито мед, нито захар.

# 103
Тето,толкоз пясък изпривлече лятото от плажа,ся дзезвето да махна да си напичаш трътката.Кафе му носиш,то неблагодарно!
Прибрах се аз,още можеше,ама нема.
Наздраве ви!
Веселинкова,нас направо си ни изгониха с Енито и Дриймата от оная тема,много са ни несериозни оплакванията.
Галоши!

# 104
  • софия
Лесна е вашата,наляли сте си по някоя чашка, а аз съм на работа и пия някакъв умрял сок и клюмам на гишето. Ама като се прибера мисля да пийна една чашка винце. За да ме приспи нали. Което ми напомня - Тета дали вече си легна 🙄😁

Общи условия

Активация на акаунт