Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 956
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 105
Еееее..ей ми я чехлата бе..Кроте, де я намери..толкУ я търсих пущината....поомий я малко и ми я прати. 😄 мож да туриш малко кюфтенца вътре...да уплътнят 😂

Гърбината мина ли ти, че хукна по воаяжи и туризми ?

Коя тема - оригиналната ли обсъждате. Много напрегнати там...пждскачат кат ужилени..😨

# 106
Казах на мъжът ми вчера , че от днес като типична майка започвам да пия бяло вино вечер. Да ама с ес си спомнихме, че сме забравили да си налеем Wink айде, от утре ще започвам с ваксинирането

# 107
Ето, Joy ох, шЪ умрЪ с тоя телефон. Търсих, ама не намерих да го разкарам туй, дето ме поправя. Ще карам детето да го маха. Та, обръщам се към касиерката с черЖето, ама телефона я поправя на "Ето", пък аз едно Т турЯм отпред. Ето Joy , пантофката ти да я хвърли Критик, (правилно го изписах, с О, но на телефона не му се нрави Joy ), нЕкой принц да я намери. Уж рано лягаш, кога стоя до полунощ, та загуби обущата?

# 108
Виж ся....предлагам ти да пишеш само с емотки и картинки. По ще те разбера. Отколкото с тоя твой рИдактор...

От др.тема го откраднах...ма оня ден съй бях и аз га ми беше нервозно. /оф..като казах нервозно и се сетих за кюфтенца - нервозно кюфте...демек люто/..
Ей я

# 109
Кам, прецени на тия новите роботи, ще е им ползваш ли екстрите? Като вече имала работа, сега си взех най - евтиния. Важно ви е да чисти и нямам никакво намерение, да го наблюдавам от офиса, дали чисти. Пускам го сутрин и излизам.
Пп. Прахосмукачка с воден филтър, никогиш повече няма да си причиня.
+100 за всяка една думичка, а за болднатото + 200.

Днес сте подобрили рекорда по писане. Не мога да ви изчета.
Опънала съм се по хавлия, след баня и с чаша бяло вино и ви се радвам 😊
Иначе бях на горска разходка. Цял ден. Кеф!

# 110
Туй по - скоро ще го изям, никакъв шанс да хвана молива.  Инак Дарето си я разбирам, о*рахал и всичко и точно. Или не съвсем точно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
Сефтосах на свекъра виното 🍷!Още малко му трябва,но е чуд-но!
Малкия е крив,ще ми разкажат играта тия зъби 🙄.О'рахал!

# 112
Капиновския манастир,Тето.Не те знам де летиш нощем,ама щом си я позна...
Пълня я с онуй под салатата,пилешки хапки са,не кИфтя.
Мина,мина и денсих и подскачах и под дъжда ходих.Аз по душа съм на 15,ма оооу!🤣
Дара,да не си посмяла да го спреш!

# 113
Търново ли беше туй...

Демо...ето ти проект за следващите дни...напрЪй го и ми го прати...ти си знаеш

Ама гледай да не те чакам толку дълго тоя път 😉

# 114
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всичките сте прави.
а аз пиша тези по БЕЛ и вече съм на ръба на нервна криза.
но от другата страна.
ух!

# 115
Добри, моята нахалница имаше помагало, в което бяха набутани 9179703 тези за всички произведения от 7 клас. На НВО-то ѝ се падна теза точно от това помагало. Като се има предвид, че тя изкара 94 точки, най-вероятно тезата ѝ е получила максималния брой. С две думи, купи това помагало на Горинич, дай му да зубри тезите и е готов. И без това на тъпото НВО не искат мисъл, а искат да назубриш малоумния формат и да караш по него.

# 116
  • Euskal Herria
И днес имахме слънчев и топъл ден, разходих кучето. Или то мен разходи.
Даре, да не махаш коректора. Я какво хубави постове стават, гимнастика за мозъка, дорде вденем писаното. Simple Smile
Па и нали той ни даде О Рахал-я Simple Smile.

Сирос, аз съвсем се поиспанчих, по друг режим карам. Wink

# 117
Wish, нещо автор, издателство или поне цвят на корицата да се сещаш? Grinning

До преди малко слушах скандал между 3 годишното и 12 годишното с елементи на бой (от малкото към голямото). И си мислех - “Боже, ако ни тръшне короната с ММ, на кой ли ден съседите ще са събрали 2/3 от гласовете на ЕС, за да ни изгонят...”

# 118
Попи, ей тая тъпотия беше: "150+ тези за изпита по български език и литература в 7. клас". Гледам, че са го ъпдейтнали даже.
https://www.book.store.bg/p218122/150-tezi-za-izpita-po-bylgarsk … ava-stojkova.html

# 119
Благодаря! И без това имам тия дни да пускам поръчка от store-а, ще взема да го добавя.

Общи условия

Активация на акаунт