Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 960
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз вече съм вкъщи в леглото. Лека нощ!

# 121
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сътворих чуден скандал преди лягане с дребния. Просто в някои моменти ми идва в повече, всяка вечер кривене, лигавене, уговаряне да се съблича за да му помогна с къпането. След това кривене и лигавене докато му измия зъбите и му промия носа. Аз му кажа едно, то ми отговори десет.
 Просто излязох от банята, и го оставих там, то иде след мен, ръси вода, сълзи и сополи, всичко това под съпровод на писъци като банши. То не плаче, то пищи, зловещо и пронизително. И накрая аз съм виновна, че детето реве голо. Питам мъжа ми по какъв начин вече да се държа с него, щото с добро, молби и уговорки не става, отговор не получих, ама не било така...
 Защо никои не ги казва тия работи по-рано. Защо тия деца се държат така? Чувствам се обречена, все едно съм прецакала всичко, и работата вече е изпуснатата...

# 122
Споко. Няма да е все така. Период е, ще отмине и той.

# 123
Първааа, о'рахал Joy
Добрутро понделнишко!
Кротева, изгониФа ни от другата, оти явно и на наще преклонни възрасти, не ни е дошел акълЯ... НЕма сми да го чекаме повече.... Joy
Стиснете се за палците днес, имам важна среща с третия вид! Flowers Four Leaf Clover
Напрягам се, облекох се и съблекох дозина пъти... Нищо не ми харесва... Затрих си блясъко, а днес ми е нужен Animal Scream CatAnimal Speak No EvilAnimal See No Evil

# 124
До то утро! Лека седмица на всички!

# 125
Добро утро!
Студено изглежда навън. Май е за боти.
Лека седмица, без големи тревоги!

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

уиш, нищо не помага, когато змея не иска да чете и да пише.
ни-що!
не иска да учи готови тези, иска сам да си ги пише.
хубаво, казвам му, пиши да видя какви ще ги накъдриш, но спазвай реда и формата.
беше по-страшно от Хитлер на сбирка на оцелелите от Холокоста!
а най-страшното е, че е прав - не трябва папагалски да се зазубрят нещата...

# 127
  • София
Дриймче,успех.Излишни прЕтеснения душо,всичко щеше 6точки.
Добри,как те разбирам .

# 128
Добри...кво стана със задачките закачките не каза? Май не се усети детето..м?

А..Лолипоп.....не е период душко..не  ги слушай. Тъй ще си вървят с характеропатията си 😆
Ей за моя козирог все аз съм виновна за всичко. Вчера играха навън и фърлил един гердан и той паднал в един съседски гараж вътре - виновно било другото дете 😆....че ТОЙ го е хвърлил..видиш ли...

Ладно ми се чини. Почвам да се опаковам...с шапка ще съм. Зимна. С топче. Не ме интересува...

# 129
Добрутро! Аз чакам пред лабораторията. Този път изненадах всички подранили, защото аз отидох 45 мин. по-рано. Пу-първа. Joy

Фил, я да не се хващаш на един тодлър. Мойто всяка вечер прави циркове на вечеря. Точно, като сме изморени, гладни и искаме да седнем да си кажем 2 приказки, се започва. Онази вечер я изкарах от стаята като не иска да яде, тя се дра пред вратата колко ѝ мъчно. Ми и на мен ми е мъчно всяка вечер едно и също. Вчера пък, като я повиках за вечеря, заяви, че си тръгва. Ми да си ходи. Joy

От бебе е така, само с различни прояви. Хрисимо дете не очаквам да стане.

# 130
  • Пловдив
Добро утро! На вън си е бая ладно...ам че време си е, де...
Турям аз още едно кафе...кой каквото си хареса Wink

Май не ми стигнаха поч.дни да си помързелувам...
Хубава седмица!

п.п. Тет, нал се разбрахче за козирога-да не го хулиш Simple Smile Ам понякога наистина е така и друг е виновен.Дори за гердана. Аз от страната на коза го казвам ша знайш, че е така.

За на Добри детето нямам думи...как само ще пише тези, бе? От де го намери това дете? Мойто таквоз нещо не продума цяла минала година...

# 131
  • София
Добро утро и добро настроение пожелавам на всички!
 Кафетата са чудни и двете. Отде да знам от кое да лоча? Труден избор.

# 132
  • софия
Добро утро, О'рахалки 😁 Аз вече се търкалям към мола,че днес пак събрание ще има. В кисело и бойни настроение съм по този повод. Вън е студенко,ама аз нали съм умница,та съм обула вече дебелите боти,та да ми е топло. Хубав ден на всички ви 🌸

# 133

Добро утро!
Бързайте бавно! Хубав и цветен ден!
Дриймо,успех!

# 134
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
О'рахал, изпих си кафето, един от шефовете се обади, че не се чувства добре, май клони на коронка Sad  Добре почва седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт