Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 963
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро или о*рахал!
Дриймо, Flowers Four Leaf Clover

# 136
Добро утро и от мен!
Дриймче,късмет.

# 137
а най-страшното е, че е прав - не трябва папагалски да се зазубрят нещата...
Най-страшното, Добри, е, че именно папагалското зазубряне на "правилните" бози е формулата към високия успех на НВО-то. Идиотско и малоумно е, ама тва е положението.

# 138
А неговият анализ и разбор как е?
Това не разбрах - бива ли или?

# 139
ММ има хрема, О*Рахал. Ще е тежка седмица. Имам днес  важен кол, усещам как детето точно тогава няма да спи...ОМ...
И свеки не била длъжна да ми гледа детето... Ми не е ама ставаше въпрос за две минути да наблюдава бебефона...ОМ.. Тоз ретрограден нещо си..няма ли да свърша вече....Мога ли да си налея едно малко уиски в кафето.

# 140
Зарежи уискито в кафето. Изчакай да стане следобяд и си сипи голямо чисто уиски.

# 141
Добър ви ден, Шушани!! Днес ви отървах по всякакви параграфи!!! Ходих на уролог, ма поне камънаците са два броя, скъпоценни 😀, ша стигнат за Малдивите!! Само споко!!! 😀ША ви зема сичките да си починете на спакойствие от дИчА, мъжове, ЕдЕоти, корони и други подобни неща!!!
Лека и спорна седмица, ни сЪ преуморявайте, само понеделник е!!!

# 142
Весеее Joy образ безподобен!

Колежка почерпи с извънредно вкусни питки със сирене. Купени са от пекарна.
Искам да ги направя, та реших да ви питам, дали не можете да се сетите за рецепта, ако ви кажа, че отвън бяха хрупкави, отвътре мекички, определено имаха сода бикарбонат и вероятно са правени с мас.
(Не ми се смейте. Много.)

# 143
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ММ има хрема, О*Рахал. Ще е тежка седмица. Имам днес  важен кол, усещам как детето точно тогава няма да спи...ОМ...
И свеки не била длъжна да ми гледа детето... Ми не е ама ставаше въпрос за две минути да наблюдава бебефона...ОМ.. Тоз ретрограден нещо си..няма ли да свърша вече....Мога ли да си налея едно малко уиски в кафето.

Като взема една гьостерица, па отгоре, па отдолу! Няколко серии, с повторения. Свекървата не е длъжна, но ако има възможност, може да прояви малко човечност, все пак.
 Мъжа ми преди време, детето още ясленче, аз го гледам вкъщи, болно, опита се да образува изречения, че съм си била у нас, пък нямало сготвено...Щото аз вкъщи бях на СПА, не бръмча цял ден с инахалтора и не меря температура...
 Днес сме в силно намален състав, май скоро всички ще си седим у дома, под карантина.

# 144
Балонче, може уиски в кафето. На свекървата в  нейното - стрихнин. Ей, много е трудно за малко човещина.

# 145
Да се самобичувам колко съм подла. Преди 10-на дена Уишмастъров имаше рожден ден, но с Говендър Мой така и не са се черпили по повода. Довечера Говендър ще дойде на аудиенция, да даде подарък и да бъде почерпен. Звъни ми по този повод Мамин Златен и вика: "Аз му взех водка Белуга. Добре ли е?" И аз най-подло отговарям: "Идеално е." Ся, тва, че Уишмастъров не пие водка, а Белугата ми е любима на мен, са подробности.

# 146
  • София
Уиш, Говендър вече я е взел. Що да му правиш криво настроение с незначителни подробности кой пие водка и кой не сака да я пие. Правилно си отговорила.

Оплаквам се от редактора на телефона. Той сякаш никога не е бил в БГ мама с мен. Не ми дава да изпиша Говендър и туй то. Ама аз излезнах упорита. Копирах го, той пак поправи, ама и аз поправих. Накрая явно му просветна, че на нова дума го уча и се съгласи с мен да го остави Говендър. Даже вече ми го предлага в списъка. 😁

Мих прозорци и си изпуснах любимата микрофибърна кърпа през прозореца. Гледам, че се закачи на перваза на един съсед. Сега се чудя да му звъня ли на вратата да си я искам, или ще изям бастуна ( съседът е старец в деменция и е чиста лотария дали ще ме разпознае коя съм ).  😆

# 147
Нали, Панди. Колко съм дипломатична и тактична. Sunglasses

# 148
Уиш, важното е че подаръка ще зарадва майка му  пък сега каква е била идеята няма значение. Laughing
О*Рахал е мозъка ми днес.
Успях да се събера, мина кол-а повече от успешно, което ще ми донесе стабилен финансов старт на новата година. Още се чудя дали изобщо да споделя на някого. Сега си сипвам винце с обяда, нимоа. Кога ще се науча да не съм голяма бяла птица. Познайте с кого се съгласих да празнувам Коледа. Tired Face

# 149
  • Пловдив
Ей, Бъбълс...напрау благородно ти завидях...Kissing Face  Искам и аз така с един кол да опрая положението финансово, па било то и само за някой месец. Ама...кой за квот учил...тъй беше поговорката.

п.п.Коледа със свеки ли...? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт