Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 279
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 595
https://ro.pg.com/regulamente-bulgaria/ От 30.11 при покупка от Кауфланд на продукти на стойност 20 лв. от следните марки:

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 21:19 от Petqq_g

# 2 596
То не е задължително само тукашните да спечелят, за да повярвате, че играта е била истинска. Никой не ви е опрял пистолет в главата да купувате бонбони за 100лв., нито ви е гарантирал, че ще спечелите.
Другия път с по-малко очаквания и повече акъл!
Никой не е казвал, че "тукашните" трябва да спечелят за да се повярва. Съмнението идва от факта, че от "тикашните" няма един спечелил!

# 2 597
Има, има, не си чела добре. Големи истерии от 5 дена.

# 2 598
Аз повярвах първоначално на "печелившата", но после се размислих, колко хора от пишещите тук могат да напишат без да гледат Фереро на латиница,  както в нейния пост 😁 Написано е, за да се показва на възложителя.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:00 от evhen

# 2 599
https://ro.pg.com/regulamente-bulgaria/ От 30.11 при покупка от Кауфланд на продукти на стойност 20 лв. от следните марки:
Ми каръка си е карък! Днес си купих таблетки за съдомиялна и веро Fairy за към 22лв. Sad Нито в сегашната им игра мога да участвам, че не са от участващите обекти, нито в предстоящата Sad

# 2 600
  • Велико Търново
И аз не мисля, че 20+ човека тук са представителна извадка и все някой трябва да спечели от тях.
Бонбоните имаха супер силна реклама по ТВ и банери за играта, нормално е участниците да са били голям брой. Едва ли всеки си купува бонбони за 100 лева, но и за 500 да се купят няма гаранция.
Аз лично се съмнявам, че играта е била нагласена/ опорочена от агенцията. По-скоро си мисля, че участниците са били огромен брой.

# 2 601
Ама къде видяхте да се оплакваме,че не сме спечелили?! Да,разочароващо е ,но не за това негодувам аз. Тъпо е да карат хора да се регистрират,за да се похвалят,че са спечелили айфона и да ни призовават да продължаваме да играем. 😆 Жалка работа,както вече писах. И си обсъждаме игра,точно по темата,така че не виждам за какво мрънкате. Но си е друго да се пита през пост пазят ли се капачките на КК или някоя друга щутотия. Бъдете малко по-толерантни и съпричастни. Подминавайте постовете и така. И това го пиша за 100-тен път сигурно,че все на някой нещо му пречи. Аман! 😁

# 2 602
Ама къде видяхте да се оплакваме,че не сме спечелили?! Да,разочароващо е ,но не за това негодувам аз. Тъпо е да карат хора да се регистрират,за да се похвалят,че са спечелили айфона и да ни призовават да продължаваме да играем. 😆 Жалка работа,както вече писах. И си обсъждаме игра,точно по темата,така че не виждам за какво мрънкате. Но си е друго да се пита през пост пазят ли се капачките на КК или някоя друга щутотия. Бъдете малко по-толерантни и съпричастни. Подминавайте постовете и така. И това го пиша за 100-тен път сигурно,че все на някой нещо му пречи. Аман! 😁
Да и накрая си изтри поста жената 😂

# 2 603
Ммда,добре,че беше цитиран,иначе нямаше да го видя. 😆

# 2 604
Аз много обичам бонбоните на Фереро , купуваме ги често и бързо свършват 😋🤪 , дори са ме запомнили,че винаги вкъщи има и черпя с тях 😂
Не успявам да влезна в профила обаче , от моя тел не става , Та мъжО се регистира ,  но не успява да влезне в профила , сигурно не печели.
Каквото ще да е, не участвам в игри , за да спечеля на всяка цена Simple Smile
Рядко печеля нещо, но радостта е голяма Simple Smile

Успех! 🤞🏻🤗🍀

# 2 605
  • sofia
При мен още не работи преобразувателя на кола... рестартирах, ъпдейтнах... не става. С андроид съм... само при мен ли има такъв проблем?

# 2 606
Ако има някоя добра душа, да ми подари код на колата ще съм много благодарна! Heart

# 2 607
При мен още не работи преобразувателя на кола... рестартирах, ъпдейтнах... не става. С андроид съм... само при мен ли има такъв проблем?
И при мен не работи

# 2 608
Този скрийншот с хвалбата тук ли е бил? Видях номера на коментара 700 и нещо,  тук отдавна сме го минали.
Детство мое вече не знам за кой път нищо не ми пускат. Нямам спомен скоро някой да се е похвалил от там

# 2 609
Аз вече незнам от къде да купувам кола, че да ми се падне КО.... От всички магазини около вкъщи съм вземала, мъж ми и от местата, където работи купува...ии имаме сигурно поне 10 ЛЕ и още толкова ДА... Sad

Опитвам още 3-4 бутилки и ако отново няма КО ги зарязвам, колкото и да ми харесват.

И най - сетне се накумих да взема Рошен, утре ще я регна, дано ми е на късмет!

Общи условия

Активация на акаунт