Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 237
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Здравейте, момичета, не съм писала повече от година. След като миналата година откарах кажи-речи половин ден в НАП да се занимавам с деклариране, рязко ми спадна желанието за игри. 😂 По друг въпрос влизам де. Имам един код от бисквити Траяна - ПОДАРЕН.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 10:32 от sea.sea

# 2 716
Не печелим от Фереро, но Здраве да е Simple Smile
Видас има в Метро Wink

# 2 717
Аз минавам да кажа, че Пинк панда имат черен петък ( за който си беше взел ваучер от КК, но не го е ползвал още може да се възползва).

# 2 718
Здравейте,  тези дни чета малко между редовете, че беше натоварена седмица.Може ли някой да сподели какво беше за брашното на София мел.

# 2 719
Преобразователят на колата работили при вас?

# 2 720
  • Пловдив
Току-що ми звъннаха от Рошен за данните. Как успяват все да те нацелят когато не е удобно да говориш.... мистерия Astonished
Остана само да чакам кога ще пристигнат паричките. Дано до Коледа.
И при мен е бял екран в приложението на КК за конвертиране.

# 2 721
Не. Писах на Месинджър и нищо!

# 2 722
Аз вече не смея да им пиша - винаги едни и същи неинформативни отговори. И все едно се заяждат.

# 2 723
Здравейте,  тези дни чета малко между редовете, че беше натоварена седмица.Може ли някой да сподели какво беше за брашното на София мел.
2 кг, регистрира се касова бележка, може и сега да се купува, но започва от 1 декември - https://promo.sofiamel.bg/

# 2 724
  • при късмета
Имам тъп въпрос. Къде да видя участващите обекти за оуейс? В сайта на проктър за всичките игри, по директории в правилата на всички има "магазини", а в тази игра пише само, че участващите обекти са в приложение 1, ама не го намирам. И щое нещо, за фейри както разбирам нито един обект от София не участва, нали?

# 2 725
При мен работи. Току що го ползвах.

# 2 726
Здравейте, чета ви редовно, но рядко пиша.Минавам да споделя какво стана с моя 'мистериозно 'спечелен ваучер за безплатно почистване от еко стийм. Реално дойдоха да ми вземат 4000лв😁.Показаха ми почистване на една част от прозорец, перде, диван, фуги.Ами, да, върши работа, но същата я върши и уреда на топ шоп. Ядоса се техният представител, че не искам да го купя и ...стоя около 30 мин, 20 от които ми обяснява за фирмата.Та, ако и вие 'спечелите ' такъв ваучер, помислете си, за мен-нищо не почистиха, загуба на време и притеснение, заради вируса.

И, да кажа, че на календарите от Метро, на горният капак, от вътрешната страна има ваучери за намаления на различни продукти, за различен период на ползване, повечето Декември.За първи път ги виждам тези купони.Иначе, от 2 календара, спечелих по 5 лв.Хубави(не развалени) бяха само бонбоните от детският вариант на календара.

Успех на всички с игрите.

# 2 727
Не съм специалист по софтуер,но дали не се получава така,ако имате блокираща програма за реклами и изскачащи прозорци инсталирана на телефона.При мен на два апарата нямам проблеми.Може приложението да прави бъг понякога.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 12:19 от Velosport

# 2 728
Нямам такава програма на телефона.

# 2 729
Нямам такава програма на телефона.
   И при мен не работи .Не знам защо така.

Общи условия

Активация на акаунт