Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 238
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Пловдив
Аз да се похваля на 18-тия ден ме огря в Рошен... 50лв..Поне си хапнахме шоколадите. Не са лоши.Chocolate Bar
Всеки ден ли играеш 😳
Не - по 2-3 пъти в седмицата.

# 2 701
Sinara, благодаря ти, Satisfied вижда се кои ходим на работа и не успяваме да четем хронологията. Smirk
Извинете ме за поста, но толкова съм уморена вече, че нямам желание и да го изтрия.

jenskata, може би си спечелила от друга игра. Не видях друг от играта на Петрол да се похвали с твоя показан модел раница. Thinking
възможно тогава да е от друга , но от коя ще да е не се сещам. А тези  който другите качиха с кой куриер ви ги доставиха?

# 2 702
И аз съм с крем от Nivea. ☺️  Когато отида на ,,Създай своя NIVEA крем" има точка 3, в която се попълват лични данни включително и адрес за доставка.

# 2 703
Някои спечелил от играта на Pantene и Кауфланд, дали си е получил вече наградата? Струва ми се, че се бавят много Sad

# 2 704
И аз не съм получила комплекта от Пантен, много се забавиха.

# 2 705
Явно моите липсващи пакети Помбер са в Станимир . Бяха ми 21бр. Пък в нас децата са винаги доста (поне 5), щеше да е хубаво да ме уважат с малко повече бройки.

Аз май се прецаках. Взех от малките сокове Куинс за 4 лв. А те нали не участват? 😬

# 2 706
Явно моите липсващи пакети Помбер са в Станимир . Бяха ми 21бр. Пък в нас децата са винаги доста (поне 5), щеше да е хубаво да ме уважат с малко повече бройки.

Аз май се прецаках. Взех от малките сокове Куинс за 4 лв. А те нали не участват? 😬

Участват разфасовки от 1 л и 2 л.

# 2 707
  • София
В Куйнс участват еднолитрови кутии и двулитрови пластмасови шишета.

# 2 708

И аз така се прецаках 😜

# 2 709
  • оттам, откъдето започва България
Sinara, благодаря ти, Satisfied вижда се кои ходим на работа и не успяваме да четем хронологията. Smirk
Извинете ме за поста, но толкова съм уморена вече, че нямам желание и да го изтрия.

jenskata, може би си спечелила от друга игра. Не видях друг от играта на Петрол да се похвали с твоя показан модел раница. Thinking
възможно тогава да е от друга , но от коя ще да е не се сещам. А тези  който другите качиха с кой куриер ви ги доставиха?

Моята ТИП ТОП куриер.

# 2 710
# 2 711
http://revalid.promo/?fbclid=IwAR3kfbqTczXRM6AVE9x8Fl6RZP973VZiE … T7XNZM2gAlD08DFMY
Игра на revalid с покупка, от вчера е активна и май не е споделяна.

# 2 712
Аз също не харесвам Фереро, но след 10 страници коментари и някак ми се доядоха. Та някой, който се е презапасил, моля да ми достави една кутия, моля!

Значи само лайкване не ме устройва. Приемам доставка до адрес или в краен случай с куриер Joy Мълчите нещо гледам Joy

# 2 713
# 2 714
Аз успях да навия няколко роднини да се регистрират в А1 уолет и им преведоха по 20 лв Simple Smile ако някой иска да му дам линк с препоръка - да ми пише, срокът е до 30.11 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт