Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 249
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 685
И на мен не ми ценят подаръците от игрите, лесно ги трошат или не ги ползват. Ама роднини, какво да ги правиш.
Бях си наумила един тостер за филийки да си взема от Емаг, ама майка ми почна да иска тенджера и тиган, нямала достатъчно. Взех й, тя ги разопакова и прибра. "Сега не ми трябват" - вика. 🙄😂

# 2 686
  • София
Влизам да се похваля, че наградата от играта на CeraVe  във форума е вече при мен. Много бързи! Много съм доволна, защото точно имах нужда от такива продукти.

Май съм и от спечелилите във Фереро- не участвах. Joy 
Включих се в играта на Гранини, а сега ще изровя Лидлските бележки, че имам сокове Куинс.

# 2 687
Идвам да се похваля с кафемашина от Теси. Днес съм получила мейл, изтеглена съм в резервите Simple Smile

# 2 688
Идвам да се похваля с кафемашина от Теси. Днес съм получила мейл, изтеглена съм в резервите Simple Smile
Сега разгледах победителите в Рошен и забелязаха 8мо теглене име като на мъжа ми. Как уведомяват за наградите, т.к.нямам спомен дали точно тогава съм играла?

През лаптопа видях номерата, не сме ние Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 18:41 от paulinap

# 2 689
Чак сега имам време да чета Simple Smile и аз не съм сред печелившите от ферерото.... чакам други награди. Имам бележка за рошен , но все  не намирам време да я регистрирам.  И съм посъбрала капачки на загорка и хайнекен , но не стигам до тях.

# 2 690

Дойдоха Кашоните с пелети от Помбер. В единия кашон имаше 25 пакета и в другия толкова макар че на кашона пише че има 24бр.

# 2 691
Кармела днес ли обявяват?

# 2 692
От Мимириум скоро имали ли сте анкета?
Не са пращали скоро, нещо се загубиха Sad

# 2 693
  • оттам, откъдето започва България
Изчаках някой да се похвали, че най-сетне е получил раница (или въобще наградата си от играта на Петрол-Нестле), но явно първа ще съм аз. Показвам раницата, която много ми хареса.

От външната страна има джобче, но и отвътрешната страна има джобче.

Харесва ми!

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 20:09 от didka ®

# 2 694
  • у нас
Didka,  на 177 страница  и след това момичетата коментираха и снимки качиха. Kissing Heart

# 2 695
А относно липсата на КО от КК вече 2 капачки се паднаха от без захар

# 2 696
И аз съм с крем от Нивеа. Това ми е първата награда за тази година и сигурно последната. Колко на брой бяха кремчетата?
Направи ми впечатление, че никъде не ми поискаха да попълня телефон

# 2 697
  • Пловдив
Аз да се похваля на 18-тия ден ме огря в Рошен... 50лв..Поне си хапнахме шоколадите. Не са лоши.Chocolate Bar

# 2 698
Аз да се похваля на 18-тия ден ме огря в Рошен... 50лв..Поне си хапнахме шоколадите. Не са лоши.Chocolate Bar
Всеки ден ли играеш 😳

# 2 699
  • оттам, откъдето започва България
Sinara, благодаря ти, Satisfied вижда се кои ходим на работа и не успяваме да четем хронологията. Smirk
Извинете ме за поста, но толкова съм уморена вече, че нямам желание и да го изтрия.

jenskata, може би си спечелила от друга игра. Не видях друг от играта на Петрол да се похвали с твоя показан модел раница. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт