Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 260
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 670
Не  мога да си обясня как на едни ще пратят раници Габол,а на други евтини рекламни раници.Това просто е прекалено разликата в цената на раниците е огромна.

# 2 671
Някой може ли да каже от кой телефон звънят от кока кола за наградите от приложението

# 2 672
Някой може ли да каже от кой телефон звънят от кока кола за наградите от приложението
+359884448050

# 2 673
  • Пловдив
Аз си мисля, че JYSK и Hipp  пак ще имат коледен календар. Последните години имаха. Навик ми стана декември месец, сутрун с кафето да играя във всички календари. Нямам търпение да дойде 1ви декември. 😁😁

# 2 674
Така и не разбрах схемата на доставките от приложението КК! На мен в София  ми го достави пешеходец куриер от фирма Блу лайн, доколкото чух от смотолевеното,  като  не са ми се обаждали предварително, а номерът на телефона е същият. На други четох, че със Спиди доставят. Любезно ме предупредиха, че може по една награда от вид на човек😂 Каква работа ще има да ме предупреждава, ако не е служител на приложението!
Мистерията е голяма, надявам се, с общи усилия да я разплетем!

# 2 675
  • Велико Търново
Не  мога да си обясня как на едни ще пратят раници Габол,а на други евтини рекламни раници.Това просто е прекалено разликата в цената на раниците е огромна.
За мен раницата е от друга игра или куриерът е сбъркал нещо и е направил замяна. Една година ми бяха оставили на някакъв адрес чаша от нескафе. Един месец си я търсих, та най накрая куриерът ми я донесе и ми каза че е неговата.

# 2 676
Аз със сигурност ще забравя календарите.Мина близо месец,откакто започнах работа,но още не мога да свикна.Я имам интернет,я нямам.През 80% от работното време шофирам и не мога да се занимавам с телефона.Като се прибера в 14 и 30ч,имам сто неща за вършене и никак не се оправям с игрите вече.Прудставете си селска двуетажна къща,отопляваща се на твърдо гориво и няколко овощни дръвчета.А ММ си идва чак към 18ч и съвсем нищо не върши.Преди си излизах и купувах от който магазин каквото ми трябва.Сега не става.До Кауфланд не успявам да стигна трета седмица.Нямам сили да ставам по нощите да дебна награди.Анкетите си запълват квотата,докато се освободя да ги попълня.

# 2 677
За доставките от КК може би зависи от населеното място. И на мен ми се обади едно момче от по - горе дадения номер и ме пита дали искам доставката да е до офис на Спиди, че покрай черния петък имали много пратки куриерите и не се знае кога точно ще ми я донесе на адреса.

Лунатичка, и аз съм в подобно положение- къща, двор, дете.... 😄

# 2 678
Не  мога да си обясня как на едни ще пратят раници Габол,а на други евтини рекламни раници.Това просто е прекалено разликата в цената на раниците е огромна.
За мен раницата е от друга игра или куриерът е сбъркал нещо и е направил замяна. Една година ми бяха оставили на някакъв адрес чаша от нескафе. Един месец си я търсих, та най накрая куриерът ми я донесе и ми каза че е неговата.
нямам идея, но аз в друга игра не  съм играла. Чаках само от Петрол и днес това ми донесоха. И аз се учудих, очаквах нещо с рекламен надпис да е раницата.

# 2 679
  • у нас
От Мимириум скоро имали ли сте анкета?

# 2 680
Иначе куриерите наистина понякога правят грешки. Преди години имаше игри на Теди и Куинс и двете бяха със подарци барбарони, спечелих барбарони от Теди, чаках го 3-4м. накрая някой се свърза с мен по телефона и ми обясни, че куриера е объркал и е предал моя барбарони на някой който печели от Куинс и ме попита дали съм съгласна да получа на Куинс. Та и такива неща се случват..

# 2 681
Иначе куриерите наистина понякога правят грешки. Преди години имаше игри на Теди и Куинс и двете бяха със подарци барбарони, спечелих барбарони от Теди, чаках го 3-4м. накрая някой се свърза с мен по телефона и ми обясни, че куриера е объркал и е предал моя барбарони на някой който печели от Куинс и ме попита дали съм съгласна да получа на Куинс. Та и такива неща се случват..
значи ще очаквам куриера да ми звънне, че е объркана пратката.

# 2 682
  • София
Здравейте, имам код от КК за  KFC меню и няма да го ползвам. Ако някой го иска го подарявам 😊
P.S. Подарен 😊

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:06 от brayan__

# 2 683
Здравейте, имам код от КК за  KFC меню и няма да го ползвам. Ако някой го иска го подарявам 😊
ИМАШ лично

# 2 684
  • Под Слънцето
И колонката, и часовника бяха прецизно опаковани в подаръчна торбичка в една пратка. Нали ги спечелих с няколко часа разлика.. Вчера Брат ми ги домъкна към 22 ч при мен и от тогава ме врънка да му подкарам часовника. А нямам грам желание някак. Предния смарт часовник от сникърс го потроши на 3та седмица. Като се сетя още ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт