Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 263
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 655
Бондюел са ужасно бавни. Изпращат имейл да се прати снимка на касовата бележка. При мен искаха втори път да я снимам, че не им хареса снимката. И най-накрая ми изпратиха имейл да си напиша данните. Още не съм си получила наградата, бавят се доста.

Благодаря за отговора. Явно ще си чакам Simple Smile

# 2 656
  • София
Коледен календар от 01.12. - https://sandberg.bg/bg/calendar/Advent_2020
Късмет на всички!

# 2 657
Пишете на колата, аз също се оплаках от приложението. Не може всеки път като вкарам код да се страхувам.

# 2 658
  • Пловдив
И аз съм с кремче от Нивеа.

# 2 659
  • София
И аз да помрънкам - не печеля напоследък. Но пък днес си изхарчих ваучера от Шевица, спечелен в началото на годината от Киндер. Поръчах чанта, пише, че е от естествена кожа, като имам и безплатна доставка. Ще я снимам като пристигне. Сега предполагам, че трябва да чакам обаждане от тях, нали?
Според мен им пиши и на имейл адреса, защото сайтът им подлежи на реконструкция - не е особено функционален и не знам, може и да изпуснат нещо. Аз писах до shevitza.eu@gmail.com като описах артикулите, добавих снимка на кода от ваучера, както и адреса за доставка. На другия ден артикулите бяха при мен, доставят с Еконт.

# 2 660
Одеялото на Либрес е точно като на сайта - меко, вълнено, леко розово - никой не ми го бара, че боцка и е женско Simple Smile
Бондюел и на мен ми пишат 2 пъти за касовия бон, като че ли съм им крала продуктите. Много ми е дълга бележката, не бил излязъл квадратния код, то и не пише на продуктите Бондюел, че са от Фантастико, ама да си ги четат, в зелено им ги оцветих Simple Smile

# 2 661
🤩 ИГРА 🤩

🎉 Време е за награди! А за да участвате, трябва само да отговорите правилно на въпроса:

❓ Кое беше последното изпълнение на ХИЩНИЦАТА 🐆?

✅ Дайте верен отговор в коментар под поста и може да спечелите страхотен подарък!

Успех❣️
Наградите са 2 покани за полуфинала на Маскираният певец!
Играта е на ФБ страницата на предаването.

# 2 662
Искам да ви споделя относно играта на лепила Момент
Скрит текст:
Миналата седмица , в петък привечер, ми звъни телефона и
едно много жизнерадостно момиче, представи се, че се казва Радост, ми съобщи,
че печеля слушалки.Бях на седмото небе от радост, защото участвах с тайната надежда да ми се паднат.На този етап такива слушалки няма шанс да си купя.
Веднага извадих КБ да го снимам и изпратя.
В този момент моите момичета си правиха дискотека, бяха надули музиката и вихрено танцуваха...
Малката по невнимание бутна бутилка със сироп от червен бъз.Познайте върху кое се разля.Горната част на бележката беше безвъзвратно унищожена.
Няколко дни след това отновоми звънна същото момиче, казах й, че явно не ми е бил късмет.Тя обаче настоя да отида до магазина и да изискам да ми издадат дубликат.
Почна се ходене по мъките.Три пъти ме разкарваха, накрая ми предложиха да ми маркират каквото искам и да си снимам бележката.Е да де, обаче номера щеше да е друг,пък и не съм такъв човек, някак си мошенничеството не  ми е в кръвта.
Без награда съм, но останах с много добри чувства към организацията на играта.
Момичето беше толкова отзивчива,искрено желаеше да помогне, имах чувството, че се радва повече от мен , че съм спечелила.Отношението, отношението и човещината липсват в тези трудни за всички ни времена.А аз точно тях ги срещнах.
Сега се надявам, някоя от вас да е резервата, която ще вземе наградата!
Не знам кое е обратното на "Роди ме ,мамо, с късмет, па ме хвърли на смет"

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 15:27 от Усмивчица-28

# 2 663
Днес почти всички сайтове за анкети ми пратиха да попълвам.Това са досега-myoptis,   
Marketagent,vnmarketresearch,Tommy From Surveytime,nacionalenpanel

# 2 664
  • ЛОВЕЧ
Това е раницата от Петрол

# 2 665
5 бележки в Рошен и нищо Sad
Днес спечелих кафе на зърна от игра във фейсбук, много приятно се изненадах, защото тъкмо миналата седмица си купихме кафе робот.

# 2 666
И аз имам крем от Нивеа, но в полето за данни никъде не изискват телефон.

# 2 667
  • София
Тази година за сега няма много обявени Коледни календари. Само този на Кауфланд и сега, който споделихте на Sandberg. Предполагам ще има късмети тук в БГ-Мама, но те ги пускат по - късно, а и аз никога не печеля.

Аз искам да се включа в играта на Видас с покупка, но няма от къде, освен онлайн от Зоя, но много скъпо ще ми дойде с доставката. Иначе ги харесах, интересни са, а и ми се ще да подкрепя българското!

Събрах 3те кутии на КК, чудесно ми вършат работа за брашно, захар и фиде.

# 2 668
Току що си получух раницата от Петрол. Поне  си заслужаваше чакането, хубава е и е на Габол.
Това от играта на Лайън ли е? Аз също получих раницата,но моята е съвсем различна и не е на Габол.
да от играта на петрол. Където трябваше да се купят 3 бр. лайън о т Петрол

# 2 669
Раницата на Габол е страхотна сигурно ако бях спечелила щяха да ми пратят от оранжевата да ме е яд Simple Smile
Спечелих някакви точки за поръчка във виврето и трети ден се чудя какво да си поръчам всичко ми е едно фалшиво такова от някакви странни фирми производители -имате ли опит с този сайт много ли са некачествени нещата?

Общи условия

Активация на акаунт