Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 180
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Под Слънцето
Тъй. Най-сетне получих обратно обаждане от Кенди..  та ваучерите на пикантина от играта на К. ще се разпращат тази седмица с Еконт. И не било необходимо  да им се звъни повече, натоварени били...

Nerd

# 2 851
В играта на Нутела пак ще обявяват печелившите с телефонно обаждане както във Фереро. Този път останах с впечатлението че дори няма да има профил и да видиш дали печелиш 😀

# 2 852
  • у нас
Аз затова ще я прескоча играта на Нутела. А и пуловерите, които изпращат трябва да са по-големи, че с толкова много шоколад...

# 2 853
КК отговориха, че имали проблем с Преобразувателя. Това го знаем🙃

# 2 854
ММ е с ваучер от Куинс.Така де,аз съм с ваучер,понеже той си и няма представа,че участва някъде🤣.Някой знае ли коя куриерска фирма ги доставят,понеже винаги аз получавам неговите награди.Той е на работа от 6 до 18ч и няма шанс да бъде открит.

# 2 855
Миналата седмица писаха, че Спиди ги носят.
Мен ме няма, отново, но третата седмица дано ми е на късмет:smiles:
Харесва ми цялостната организация на играта на Куинс.

# 2 856
  • София
и аз съм с ваучер от Куинс
Един потребител може да спечели максимално 1 брой ваучер и 1 брой телевизор. Точка 3 в правилата на Куинс.
днес чакам Рошен и Лидл

# 2 857
  • София
ММ е с ваучер от Куинс.Така де,аз съм с ваучер,понеже той си и няма представа,че участва някъде🤣.Някой знае ли коя куриерска фирма ги доставят,понеже винаги аз получавам неговите награди.Той е на работа от 6 до 18ч и няма шанс да бъде открит.

Спиди ги носят ваучерите на Куинс
вторник към 21 часа пращат смс с часа на доставка
сряда ги доставят

# 2 858
  • Пловдив
Мен и мама ни пропуснаха отново от сокчетата, но на мама ѝ пристигнаха бонбоните с карти от Тофифи. Брат ми все още няма обаждане за неговата награда от миналата седмица и ще звъня днес да я потвърдя.

# 2 859
Мен и мама ни пропуснаха отново от сокчетата, но на мама ѝ пристигнаха бонбоните с карти от Тофифи. Брат ми все още няма обаждане за неговата награда от миналата седмица и ще звъня днес да я потвърдя.
Може ли телефон и на мен не са звъннали още.

# 2 860
И на мен не са ми звъннали още от Тофифи, май няма да ги чакам повече...

# 2 861
  • при късмета
Няма ме тази седмица в куинс, но бях с едно участие за мъжа ми де. Имам нерегистрирана бележка, че там са за повечко участия, изчаках да видя какво ще стане.
Рошен също упорито не ме теглят, станаха към десетина участия вече, май не си заслужава

# 2 862
  • Пловдив
Може ли телефон и на мен не са звъннали още.
0885355701

# 2 863
Рошен поне да бяха пуснали всичките шоколади Лакми, които рекламират! Аз се засилих да ги търся, те само три вида са заредили. Много се одобри у нас този с бисквитката и този с белия крем, че има и с кафяв.

# 2 864
  • при късмета
Рошен поне да бяха пуснали всичките шоколади Лакми, които рекламират! Аз се засилих да ги търся, те само три вида са заредили. Много се одобри у нас този с бисквитката и този с белия крем, че има и с кафяв.
Във Фантастико миналата седмица всичко беше опоскано от техните шоколади, имаше много малко видове, обичайно имат иначе доста видове. В нашата Била по принцип няма разнообразие, така че изобщо не я броя. Специално за Рошен, в СВА имаше най-много видове

Общи условия

Активация на акаунт