Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 155
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Варна
Лидъл имат нови правила. Т. 8 к.б. участват само за текущата седмица.

# 2 866
Дали има с ананас и със солен карамел в СВА? Извинявам се за спама!

# 2 867
  • София
Лидъл имат нови правила. Т. 8 к.б. участват само за текущата седмица.
Още на предното теглене го обсъждахме и те го промениха. Няма да се минат😊

# 2 868
  • Пловдив
На Калиакра в днешното теглене едно име се повтаря....
Сега им писах в Месинджър, чакам отговор.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:11 от Petya Krivcheva

# 2 869
Вчера си намерих в количката от Лидл КБ за над 20 лв. и я взех. Сега обаче, като чета правилата, се чудя ако я регистрирам аз, а човека, който е пазарувал я регистрира чрез приложението, какво правя? Дали да рискувам или да я хвърлям?

# 2 870
Здравейте,момичета.В Кауфланд има ли игра с регистрация на касова бележка или само Лидл?

# 2 871
  • София
Аз точка 8 я разбирам, че една бележка може да се регистрира веднъж. Никъде не пише, че участва само в седмицата на тегленето.
А промяната е заради дигиталните касови бележки.

# 2 872
  • София
Вчера си намерих в количката от Лидл КБ за над 20 лв. и я взех. Сега обаче, като чета правилата, се чудя ако я регистрирам аз, а човека, който е пазарувал я регистрира чрез приложението, какво правя? Дали да рискувам или да я хвърлям?
Аз не знам дали може да се регистрира през приложението. По-скоро може да извади данните за бележката и после да я покаже.
А ти как разбираш коя бележка е минала през приложението и коя не?!
Аз онзи ден направих две бележки по 20 лв. Голямо тъкмене падна на касата. Добре че случиха на учтива касиерка. Та едната бележка със стоки с купони и прочие я пуснах с приложението. А другата без, защото нали не може да се ползва при интервал под 15 мин. И не видях някаква особена разлика... Освен стоките с лидл+. И плащах с карта, та егати чаршафите получих.
А бе най-лошият вариант ще е да ви изберат и двамата и тогава този с виртуалната бележка ще има право. Ти ще отпаднеш и ще има резерва.

# 2 873
И аз си намерих бележка и я регистрирах, а пък каквото стане

# 2 874
Здравейте,момичета.В Кауфланд има ли игра с регистрация на касова бележка или само Лидл?
Само Лидл имат в момента такава игра.

# 2 875
  • Перник
Обадиха ми се от Куинс, печеля ваучер. Много, много се радвам отдавна нищо не съм печелила Grinning

# 2 876
Играта на София Мел ще стартира утре в 12ч на обяд!

# 2 877
Имам мейл от играта на нестле за слушалките и автобусчетата че съм резерва..иска ми се всички игри така съвестно да си раздаваха наградите..
И Била и Фантастико се скатаха от стотици участвали все някой не си е взел наградата ама освен един човек друг не е похвалил..

# 2 878
  • Пловдив
Лидъл качиха и 2рата седмица. Дано някой се познае!

# 2 879
  • оттам, откъдето започва България
Седмичното теглене на Рошен след 17 ч. ли се обявява на сайта им? (Поне аз така разбирам от правилата на играта, но досега не съм го следила точно в деня на тегленето.)
Питам, защото не спечелих ваучер 50 лв., та реших, че моят ще е 300 лв. Yum

P.S. Няма 300 лв. Thinking

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 18:39 от didka ®

Общи условия

Активация на акаунт