Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 305
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 550
И при мен преобразувателя си работи

# 2 551
  • sofia
Рестартирах, излизах, влизах... не работи при мен. Бял екран излиза след бутона конвертирай.

# 2 552
И при мен не се отваря.
И аз не печеля от Фереро, но не съм и очаквала. Не ми харесва това, че не виждаме колконагради са раздадени и няма да участвам в други съмнителни игри, омръзна ми.

# 2 553
  • София
Рестартирах, излизах, влизах... не работи при мен. Бял екран излиза след бутона конвертирай.
И при мен се получава от време на време пробвай след 30 минути пак.

# 2 554
  • София
На фона на неприятните емоции около Фереро да похваля Куинс. Бях си попълнила данните в профила и вчера направо ми доставиха ваучерите. С удоволствие си купих още сокове. 100% портокал много ми харесва.

# 2 555
Аз до последно се надявах, че играта на Фереро ще се проведе честно -голяма международна компания, десетки обажданания до рекламната агенция...
Обаче е много странно как никой от нас не се похвали дори с малка награда- поне 20 човека писахме тук и сме с по няколко участия, т.е. около стотина уникални участия и нищо ...... То и на head and shoulders наградите бяха малко, но имаше участници от темата с телефони.

# 2 556
Е, все пак един човек се похвали.
Това е като с Момент - може да има някой печеливш, но няма как да се види дали са раздадени всички награди.

# 2 557
Аз също не печеля от Фереро роше, но бях с 9 звезди само за малка награда. Сега ще питам една приятелка, която купи бонбони специално за айфона. Но щом не ми се е похвалила още, сигурно и тя не печели.

# 2 558
И аз не мога да си вляза в профила на Фереро Роше. Хем си го мислех, че пак ще има такива проблеми и като влязох преди ден-два нямаше опцията за логване. Ще им пиша, не успявам никак. Но бях с две бележки и повече заради самите бонбони (на промоция). Но е жалко, че няма похвалили се от темата...

# 2 559
  • Велико Търново
Успях да вляза като изисках забравена парола - пак от втория път. В началото не получих имейл. Ами не печеля..

# 2 560
  • София
Във фереро как въвеждате телефона,има ли интервали?
Въвеждам 359888...,новата парола,която ми пратиха и пак не става 😂

# 2 561
  • Велико Търново
Аз я копирах от имейла и стана.
Телефона 35988...

# 2 562
  • София
Аз я копирах от имейла и стана.
Телефона 35988...

Копирам я и не става.
Много са смотани!

# 2 563
  • София
Я да ви питам нещо за мечетата на Кока Кола. Има в профила, при моите награди мече и код. Това значи ли, че го печеля или това е само регистрация за участие?!

# 2 564
  • Варна
И аз го имам мечето. Пише на 15.01 ще уведомят спечелилите по имейл.

Общи условия

Активация на акаунт