Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 307
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 535
Разбира се ,че не е гаранция,че ще спечелиш и за 1000 лв да си купил бонбони. Аз нямаше да се включва, но майка ми много ги обича и беше накупила за стотина лева и ги регистрирах на нея и баща ми. Но и те не печелят. Дано само не са отишли при Пеневи повечето награди. Ще преусмисля бъдещи покупки на Нутела. Почва да става кофти откъм  продукти. Спрях да купувам Милка, Морени, Детство мое ( над 50 бележки , всеки двн почти правя бисквитена торта), сега и Киндер ако трябва да спра не знам какво ще прави детето. Едно 100 лв на месец давам за Киндер. Мразя неща ( в случая игри) със скрито -покрито. Поне лесно се отказвам от дадена марка, поне до сега 🤣🤣🤣

# 2 536
И аз не мога да си отворя профила във Фереро. Бях с една бележка само, но поне да отворя и да видя,че не печеля, а то и това не мога 😄

# 2 537
И аз не мога да си отворя профила във Фереро. Бях с една бележка само, но поне да отворя и да видя,че не печеля, а то и това не мога 😄
То не пише и  Не Печелиш дори!

# 2 538
Игра на Carlsberg без покупка:
https://hyggemoments.bg/#giveaway

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:42 от Анонимен

# 2 539
Аз също мразя игри,в които не се публикуват печелившите,защото винаги остава съмнение в прозрачността на играта. В случая с Фереро беше ясно ,че няма да ги публиуват и за това се включих само веднъж за да не ме е яд.Освен това в началото на годината бонбони Рафаело също имаха игра и там не публикуваха печеливши мисля ,че само един човек се похвали в темата.

# 2 540
  • при късмета
За протокола, и аз не печеля от фереро. Бях с 51 звезди, но беше дълга играта, та не съм давала парите на куп.

Картата от Загорка я спечелих на 10, в имейла пишеше, че се получава не по-рано от 15 работни дни, което е другата седмица, а днес имам СМС, че вече е в посочения от мен офис 1 и мога да я взема.
Иииии чудо, падна ми се "КО" от една кола, та ще взема една кутия, да мирясам

# 2 541
И аз не печеля от Фереро. С 25 точки бях. Здраве да е.

# 2 542
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
За отчета - и аз съм извън печелившите на Фереро, но здраве да има. Все пак щеше да бъде по-добре да обявят печелившите.

# 2 543
  • sofia
Някакъв проблем ли има с преобразувателя на кола, изобщо не ми се отваря, или е само при мен проблема?

# 2 544
Няма какво по-различно да споделя😠.Няма ме и в двата профила.Жалко за излагациите ми😂😂😂

# 2 545
  • София
И при мен не се отваря преобразувателя КК.

# 2 546
И аз с 3 профила и нищо. А толкова ги обичам и ги купувам много редовно. Вярвах, че ще спечеля, но уви...

# 2 547
За Фереро и аз имам 25 звезди, но не печеля. Очаквано. Не знам защо се изненадвате, наградите са само 50. Участниците са сигурно хиляди.

# 2 548
При мен преобразувателя на кока кола се отваря.

# 2 549
  • Варна
И аз съм с ваучер от Рошен. Някой досега получили го.

Общи условия

Активация на акаунт