Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 309
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 520
  • МИНДЕРА
И аз не печеля от Фереро ,надявах се със 76 звезди бях.Жалко,надявах се.

# 2 521
  • София
Явно е имало много участници.Моята приятелка сега ми каза че профила и пишело,че печели обици./не е от Пеневи/
Еййй супер!!! Поздрави я😊
Може ли да я помолиш да прати скрийншот да "оплакнем око" как изглежда съобщението. Да заличи всички форми на лични данни разбира се

# 2 522
Видях моя профил току що..ми то и че не печеля не пише

# 2 523
Оф и кво стана ся пак същата работа както с Роден край лятото беше. Хората с 1 бележка спечелиха както сега с 6лв а хората с повече от 2 нищо. Супер нечестно беше тогава и сега

# 2 524
Оф и кво стана ся пак същата работа както с Роден край лятото беше. Хората с 1 бележка спечелиха както сега с 6лв а хората с повече от 2 нищо. Супер нечестно беше тогава и сега
Аааа не ,не и хората с по една не спечелиха !!! Wink

# 2 525
  • Варна
Какво значение има с колко бележки се играе. Аз винаги печеля когато съм с 1.В Лидъл бях с 5 и нищо.

# 2 526
  • София
И при мен няма нищо от Фереро, но бях с една бележка и нямам много звезди. Може още да не са въвели информацията в профилите все пак. Дано някой се похвали

# 2 527
Явно е имало много участници.Моята приятелка сега ми каза че профила и пишело,че печели обици./не е от Пеневи/
Еййй супер!!! Поздрави я😊
Може ли да я помолиш да прати скрийншот да "оплакнем око" как изглежда съобщението. Да заличи всички форми на лични данни разбира се

# 2 528
Аз с нетърпение очаквам Лунатичка какво ще каже 😍 спомням си впечатляващата й история с касиерките и фереро

# 2 529
За статистиката - и аз не печеля от играта на Фереро, а така се надявах.

# 2 530
Не виждам нищо нечестно.Човек сам решава с колко бележки и колко пари да похарчи в една игра.В играта на Фереро можеше и с 6лв.да се участва.Това,че някой е решил да похарчи над 100лв. за бонбони не е гаранция,че ще спечели.

# 2 531
  • София
При вход номера е с 359. Това за Фереро.

Така го въвеждам.Паролата също ми е правилна.
И не успявам да си вляза в профила...
Поне вече знам,че ако съм спечелила,ще ми звъннат 🙃

# 2 532
  • Велико Търново
С първото сбъркваме на паролата и ми изписва, че акаунта ми е блокиран и да проверя след 30 мин., и така два пъти. А почти съм сигурна че не бъркам паролата. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 2 533
  • ЛОВЕЧ
С първото сбъркваме на паролата и ми изписва, че акаунта ми е блокиран и да проверя след 30 мин., и така два пъти. А почти съм сигурна че не бъркам паролата. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

И при мен е така

# 2 534
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО и при мен от Фереро! И аз със зор си влязох в профила, но след 10-я  път успях.
Истината е, че там където има награди си личи, но и там където липсват- също!
- С ваучер от Рошен съм! 😊

Общи условия

Активация на акаунт