Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 298
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 580
И аз не печеля от Фереро.
От страх да не се изложат си направиха голяма антиреклама.
Как пък никой от тук пишещите не се похвали?!
От Виза и аз имам 100лв. преведени вчера, и ме изненадаха приятно.

Аз събрах сричките КОЛЕДА и моля някой от София да ми каже от къде си е взел кутията.

Успех на всички честно играещи и бъдете здрави!

# 2 581
Имам приятелка, която спечели часовник... Самата тя още не може да повярва. Явно сме били много участниците наистина. Само около мен участваха дузина жени, които иначе не играят в игри, а са се зарибили от рекламата по тв. Аз оставам с надежда да има резерви и да съм сред тях.

# 2 582
Pepich , аз ги взех от Фантастико ( под всяка каса днес бяха оставили по един кашон-вътре са и от трите вида) ,  виж и в Кауфланд .Бях видяла реклами и на витрините на малки магазинчета за цигари и алкохол.

# 2 583
Значии!!!Нямам профил у Ферерото(щото няма начин да дам толкова пари за 1мин.удоволствие и много калории),обаче случайно или Не ,днес ми подариха 2 кутии .Едната е доста големичка,а др.е конус Stuck Out Tongue Winking Eye
Еми няма да ги опитам...сега като ви чета,пълен бойкот!!!Който иска да ги яде у нас...нема да кусам

# 2 584
  • Русе
36 звезди във Фереро, награда нямам.Това за статистиката.  Дойде ми ваучера на Куинс, ми пак ще купя😀

# 2 585
Съпруга ми е с ваучер за обици от Фереро, дано дойдат за Коледа че щял да ми ги подари😉

# 2 586
Някоя от Вас може ли да ме насочи към участваща аптека за тази игра на превръзки Always : https://always.pg-promo.bg/game?id=55&screen=rules в гр. Бургас? Не успявам да открия такава, а срокът изтича след няколко дни...

# 2 587
Мацки предстой ми да правя торта с нутела, бихте ли ми пратили линк към предстоящата им игра?

# 2 588
Мацки предстой ми да правя торта с нутела, бихте ли ми пратили линк към предстоящата им игра?

Няма още линк.

# 2 589
  • София
Честито на всички късметлии. Може ли някой от спечелилите от Фереро да покаже скрийншот на уведомлението в профила? Всички сме любопитни как изглежда. Ах, да, извинявам се, видях снимката, супер!

# 2 590
  • София/Търново
Днес е ден на троловете!

# 2 591
Имаше снимка на уведомление на предните страници, видях го и го лайкнах.

# 2 592
Жалка работа... Влизат нови хора за да се похвалят от Фереро. Ами няма смисъл,изложихте се вече. Бях с 54 точки и нищо... 🙄

# 2 593
Във ферерото не съм участвала.
Днес имах късмет в шуменско и тройчица от 5/35.
Доволна съм.Blush

# 2 594
То не е задължително само тукашните да спечелят, за да повярвате, че играта е била истинска. Никой не ви е опрял пистолет в главата да купувате бонбони за 100лв., нито ви е гарантирал, че ще спечелите.
Другия път с по-малко очаквания и повече акъл!

Общи условия

Активация на акаунт