Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 278
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 610
Ми аз не съм нова просто сега влизам а относно Фереро, не съм играла

# 2 611
Ми аз не съм нова просто сега влизам а относно Фереро, не съм играла
Всички могат да видят дали си нова или не.

# 2 612
На мен единственото КО ми се падна от Фанта закупена от Кауфланд.

# 2 613
Аз визирах мнението в поста на alex99-2577. Тя го е шотнала,щото после е изчезнало. Не беше за Вили.

# 2 614
  • при късмета
Аз визирах мнението в поста на alex99-2577. Тя го е шотнала,щото после е изчезнало. Не беше за Вили.
Не е изчезнало, в стара тема е  публикувано, това, което Алекс пусна. И на мен ми излезе като известие

# 2 615
Значи момичето дори не знае къде да се похвали, но пак е имало кой да го види. Joy Fererooo, изгоряхте. От играчка стана плачка. Веднъж направиш ли си антиреклама, свърши. Бг мамата, ако не е доволна от теб, не ставаш. Joy

# 2 616
А възможно е,Ма ко. Аз имам много нови известия и това не съм го видяла. Ами значи още едно доказателство,че е фейк. 😁 Нищо де,да сме живи и здрави,пък Фереро са в black list. 😆

# 2 617
Аз също търся КО от сричките.. Май е доста рядко срещано, защото и във фейсбук доста го търсят забелязах.. 🙄

# 2 618
Добре, че въобще не харесвам бонбоните на Ferrero По едно време се чудех дали да не участвам, но добре че не го направих. На работа като ме черпят с тях ги пъхам в чекмеджето и като събера няколко ги давам на моя мъж. Grinning
И моят преобразувател на кодове в КК не работи. Нещо цялото приложение ми е бавно и върти сякаш нямам интернет.

# 2 619
Аз също не харесвам Фереро, но след 10 страници коментари и някак ми се доядоха. Та някой, който се е презапасил, моля да ми достави една кутия, моля!

# 2 620
Тасманийке, не наливай шоколад в огъня. Smile

# 2 621
Да, стига с това Фереро, че имам една кутия за нашите за Коледа, да не я нападна. JoyJoyJoy

# 2 622
  • Плевен
Този скрийншот с хвалбата тук ли е бил? Видях номера на коментара 700 и нещо,  тук отдавна сме го минали.
Детство мое вече не знам за кой път нищо не ми пускат. Нямам спомен скоро някой да се е похвалил от там
Аз спечелих от една бележка в петък, вече са ме качили и в печеливши. Получих мейл, че ще изпратят ваучера- спечелих 10лв ваучер за Хиполенд.

# 2 623
  • Елхово
И мен ме няма във Фереро, но Шуменско е много щедро към мен - трета карта днес!

# 2 624
Дори не мога да вляза в профила си във Фереро - грешна парола, блокиран профил, голяма тайна!

Общи условия

Активация на акаунт