Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 221
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София/Търново
Някой иска ли да разменим код за персонален етикет на джим бим за  капачки  кк (немога да преценя колко капачки )
Етикетът с бутилка ли идва? Любопитство да му се не знае.

# 2 791
Разменям 2 кода от белите капачки на КК за 2 кода от черните капачки за приложението.
Има ли игра в момента с белите капачки на Кока кола?
Аз имам 124 бели и дано пуснат игра

# 2 792
Рошен обявиха печелившите за днес.

# 2 793
  • при късмета
И аз се надявам на игра с белите капачки, особено след като съсипаха спаркса. И от двата вида имам около 80-90 броя. Много се изложиха от кока кола с това приложение и сам самички съсипаха най-голямата си активност

# 2 794
Не само етикет с име и снимка Grinning
Някой иска ли да разменим код за персонален етикет на джим бим за  капачки  кк (немога да преценя колко капачки )
Етикетът с бутилка ли идва? Любопитство да му се не знае.

# 2 795
Имам кодове за размяна от Кока Кола за конвертиране са !

# 2 796
Здравейте момичета, майка ми спечели ластик от Престиж, има пропуснато обаждане в петък от номер 0884898455. Знаете ли дали това е техен номер и ако е следва утре тя да им върне обаждане за потвърждаване?

# 2 797
Току що се заговорихме с мъжа ми. Онзи ден когато са му доставяли кашона Помбер, с куриера се заприказвали, че постоянно носил на някаква рода от над 20 човека от Чирпан само големи награди. 😃

# 2 798
Здравейте момичета, майка ми спечели ластик от Престиж, има пропуснато обаждане в петък от номер 0884898455. Знаете ли дали това е техен номер и ако е следва утре тя да им върне обаждане за потвърждаване?
Те са. И на мен ми звъннаха в петък точно от този номер.

# 2 799
Да, това е телефонният номер, от който звънят за ластиците от Престиж. Не знам обаче дали биха прозвънили отново, ако не са успели да се свържат при първото прозвъняване, или печелившият участник трябва да им върне обаждане.

# 2 800
10 лв ваучер от Кармела за мен - Тази вечер в 18:30 ч. Доста се замисли системата преди да ми даде.

# 2 801
Куинс публикуват печелившите в момента

# 2 802
  • Sofia
Добро утро и честит първи сняг 🙀 Хубава седмица и много награди на всички.

Аз имам следното питане, взех два килограма брашно София мел от Лидл, обаче на бележката пише бяло пшеничено брашно 1.39 лв. В случая ми остана една опаковка само / вече бях замесила питката/ преди да видя на бележката, сега какво да снимам единият килограм или така да остане. Те в Лидл имат три брашна общо като асортимент и в случая София мел им е най-скъпото. Дайте съвет🍀

# 2 803
  • Варна
Току що ми донесоха сешоар от Глис. Много са бързи.

# 2 804
Пак ме няма в Куинс😥

Общи условия

Активация на акаунт