Отговори
# 3 585
  • София
За Догвал съм писала реферат.
Щях да се самоубия.

Добро утро.

# 3 586
днес съм си щастливо самодостатъчна
но има дни, в които искам някой друг да ми е локомотивчето
така че разбирам

# 3 587
  • Варна
Ама какво е това добро утро бе?! То обяд стана. Аз след малко мятам пица във фурната!

# 3 588
Извън темата Холди, на красивите мацки, дето не се интересуват от тях, независимо колко са красиви, не мисля, че проблемът е в незаинтересованите. Много кофти работа туй очакването Simple Smile

# 3 589
разхождам си сънена кучето и някакво минипинчерче почти се самоубесва да се дърви на мойто...чичките дето го разхождат ми изскочиха с офертата "дай да ги сдавим.." wtf Joy
добро утро Simple Smile

# 3 590
красотата не е в телата а в главата

# 3 591
  • Агент под прикритие
Извън темата Холди, на красивите мацки, дето не се интересуват от тях, независимо колко са красиви, не мисля, че проблемът е в незаинтересованите. Много кофти работа туй очакването Simple Smile
Дрен, там много често причината е "По-добре замълчи, за да те помислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията".
Разбира се, има и други, но това е най-често срещаната. Simple Smile

# 3 592
клише след клише

# 3 593
  • BG
... и тъпотия до тъпотия.

# 3 594
Не схващам защо ние трябва да правим нещо, ако на някого му е скучно.. Холдън, измисли си занимания и не ни прехвърляй отговорност за това как се чувстваш.
Добър ден!

# 3 595
със сърдитото бельо ли си

# 3 596
"Кое ти е важно – да знаеш или да сияеш. Да се усмихваш или да си угрижена. Да мислиш или да мърдаш. И тогава всичко е ясно. Взимаш не този, който поетично ти описва гъстите облаци, а този, който пробива гъстите облаци, защото над тях винаги има слънце."
Сега може и това да ви звучи клиширано, но пък си е баш така.

# 3 597
Да бе, да ме умори с това слънце. Как не, аз искам и сянка, и мрачинка, и дъжд, и сняг.
Simple Smile

# 3 598
красотата не е в телата а в главата
И двете, и двете. За някои неща си трябва максимализъм, че иначе после става скучно.
Мъгла, студ, облаци днес, па на мен ми е едно веселко такова.
Работа бол.
Никой не ме дразни, изпълнена съм с великодушие и толерантност. Даже добронамереност. А още съм само на кафе и смути. В смутито същите неща, медът е нов. Може от него да е. Smile

# 3 599
искайте и ще ви бъде дадено! - както обича да казва примата на бг естрадата... Joy

Общи условия

Активация на акаунт