Отговори
# 3 570
някой казвал ли ви е че сте скучни

# 3 571
Какво да направим за теб, Холди?

# 3 572
Е, не се оправдавам, но тук сме в бг-мама. Я реша да стана нескучна, я са ме банирали или изтрили. Тъй че яваш, яваш, скучно и лежерно.

# 3 573

квото и да е само различно от кафе спане апване пивяне домакинска раота благодара

# 3 574
Не мое, Холден. Това е животът – проза и битие.
Научаваш си да не ти е скучно от тези неща. Въображение, фантазия, живец. Безкрайни стимули на интересното/нескучно няма.
Някои го наричат порастване, други съзряване. Stuck Out Tongue

Игривите сливи не са ли в друг чат, мернах че имало и други чат теми, но па на мен ми скучнеят там. Smile

# 3 575
Снощи при мен имаше много гъста мъгла, като в при(ка)з(рач)ен филм. Simple Smile
От ежедневно-битови дейности не се интересувам и аз, ама споделят си хората, каквото имат  нужда.

# 3 576
Да ти е скучно, но пък да чакаш друг да те забавлява - да, хич не си скучен. И мрънкало не си.

# 3 577

квото и да е само различно от кафе спане апване пивяне домакинска раота благодара
Върнах се да прочета секса беше ли в тоя списък. Няма го.
Значи разрешена тема. Nerd

# 3 578
някой гледал ли е Антихрист

# 3 579
  • Варна
Тъп и скучен филм. "Антихристът" от 2009 е по-удачен.

# 3 580
точно за него говора

# 3 581
  • Агент под прикритие
Като стане дума за скука, се сещам за история, която приятел ми разказа преди доста време.

Бил на кОпон нашия, а там имало една мацка, по която доста от присъстващите мъже точели лиги. Да, обаче тя не се впечатлявала от никой от тях, а била харесала един, който си седял, кротко си пиел питието, наслаждавал се на музиката и въобще, айляк. Останалите мъже правели какво ли не, за да и привлекат вниманието, но неуспешно. Същата работа била и при нея с този другар. В смисъл, те си говорели, но отрязвал опитите за диалог с кратки отговори, от които не следва продължение.

По едно време, вече явно като израз на безсилие, тя му казала: "Оф, тъпо ми е.", при което той невъзмутимо и отговорил "Тъпо ти е, защото си тъпа". При което тя скочила като ужилена, грабнала си чантето и палтето и напуснала купона, а останалите мъже започнали да го гледат накриво за това, че изгонил най-готината мацка на купона.

След като чух тази история, започнах да се замислям дали тия, които казват, че им е тъпо, са наистина тъпи, както и тези, които казват, че им е скучно, причината е, че те самите са такива.

Добро утро! Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 11:06 от Phoenix Wright

# 3 582
ниска топка си Агент Феникс. и умния е тъп понякога и тъпия е умен понякога. ти си живото доказателство

# 3 583
Не знам как на някого може да му е скучно. Никога не ми е скучно.
Да, обикновено крадецът вика дръжте крадеца.

Не съм фен на фон Триер и филмите му. Изгъзици и мракобесие. Догвил едвам го понесох, даже май не го изгледах докрай. Бляк.

# 3 584
Феникс, ма това е бил наш Холди. Поне 3 "симптома" събрах 😃 - лаконичен, не се интересува от мацки, независимо колко са красиви и отвори ли уста все бисери събираме.

Общи условия

Активация на акаунт