Отговори
# 3 690
  • Агент под прикритие
Подарих на бившия на елхички, същите като мое бельо... Ама сухарът така и не ги сложи.
Шарено бельо и чорапи се подаряват внимателно. Не на всеки /мъж/ понасят. Сещам се за позната, беше подарила на мъжа си пижама с овце. Той се обидил и не приел подаръка.

Минимализмът го харесвам, но за Коледа искам да ми е различно.
Често ми се е случвало да видя двойка, облечени по един и същи начин. Някаква демонстрация на принадлежност ли е, що е...
Хем са ми странни, хем смешни. Grinning

# 3 691
Добре,че моя спи без пижама.Grinning
Можеш да му подариш чорапи с овце 😃

Аз съм подарявала на еленчета ... приеха се.

Скрит текст:
Подарих на бившия на елхички, същите като мое бельо... Ама сухарът така и не ги сложи.
Шарено бельо и чорапи се подаряват внимателно. Не на всеки /мъж/ понасят. Сещам се за позната, беше подарила на мъжа си пижама с овце. Той се обидил и не приел подаръка.

Минимализмът го харесвам, но за Коледа искам да ми е различно.
Често ми се е случвало да видя двойка, облечени по един и същи начин. Някаква демонстрация на принадлежност ли е, що е...
Хем са ми странни, хем смешни. Grinning
Тц, не ща да се облича накой като мен. Мъж в рокля не харесвам и чувството за хумор ще е безсилно 😎

# 3 692
Rolling Eyes Ако един мъж е инфантилен, ще бъде и с черни слипове/боксерки. Ако е секси, ако ще като джуджето на Дядо Коледа да се маскира, пак ще го взема.

# 3 693
  • София
Да,ще му отиват на униформата.Grinning

# 3 694
Бе как ше ми носи мъжа гащи на зеленчуци, да не сме в детската градина? Никогиш няма да ми стане от клоун с гащи на моркови или еленчета. Виви даде жокер кое е важно. Не картинката... Коледата си е Коледа, залагам на тиква с канела и меденки, тиквеник, айде да не ми влиза в чаршафа, там други неща са ми важни.

# 3 695
Лан, така като гледам, само аз бих Ти взела гащи на картинки. Joy

# 3 696
Разбирам, че скучните боксерки възбуждат и обратно.

# 3 697
Възбужда това под боксерките, па те нека скучнеят. Ма кой ти гледа гаще, когато опре ножа в кокала. Това е само за някакви фетишистЕ.

# 3 698
  • София
Босерките с чухълчета са червена светлина за инфантилитет. Възбуда нулева.

# 3 699
Възбужда това под боксерките, па те нека скучнеят. Ма кой ти гледа гаще, когато опре ножа в кокала. Това е само за някакви фетишистЕ.

баш зарад това не разбирам каква е драмата с овчите пижами или морковените боксерки
за да ме осени вдъхновение да подаря на някой момък потник на нарязани домати, тоз момък не ще да е кой да е за душата ми

# 3 700
Избива ме на смях, а го избягвам по време на секс. Някак не ми е на място. Simple Smile Все едно някой ме гъделичка.

# 3 701
нали вече си махнала забавната опаковка и си стигнала до съдържанието - то е някак редно да не развеселява до "ахахахахахахах!"

# 3 702
  • София
Всеки си има вкус, цвят и нюанс.
С годините го сменяваме, това е вълнуващото.

# 3 703
  • BG
Tолкова жени - само до боксерки и чорапи, на Коледа, ли ви доведе въображението. Понапънете се де....

# 3 704
вратовръзка на еленчета

Общи условия

Активация на акаунт