🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 543
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
По-интересно е, че не се сещам някой да е казал тук, че харесва Златният, а пък все остава и то без да стига дори до елиминациите. Как така става, да се чуди човек...

# 121
Златният дори да не е Петко,докато си свали маската-за мен все ще е той,така че и аз не го харесвам :д

# 122
Останах с впечатлението, че в Инстаграм доста го харесват. Не е Петко Димитров със сигурност - Златният отговори отрицателно на въпроса на Юлиан Вергов дали е собственик на заведение. Освен това го чух да пее за кратко в И аз го мога, ми не е той. Аз също не се отмятам от предположението си, докато не го видя да си свали маската, което кой знае кога ще стане, вероятно на финала. Същото се отнася и за Плашилото, само че за него съм по-сигурна.

# 123
Поли Генова успя да прикрие истинските си възможности и почти не беше разпозната, макар и да отпадна първа. Продължавам да си мисля, че Хищницата и Златният са интересни по някакъв начин и затова продължават напред. Те са и най-мистериозните участници, няма категорично предположение за тях.
Е твоя любимец Плашилото също е мистерия. И честно казано е доста по-приятен от Хищницата.

# 124
  • Варна
По-интересно е, че не се сещам някой да е казал тук, че харесва Златният, а пък все остава и то без да стига дори до елиминациите. Как така става, да се чуди човек...
Че какво общо има кой го харесва тук? То по-важното е кой гласува. Аз например, бих искала да остане, защото не е ясно кой е. И това няма нищо общо с харесване. Какво да ѝ гледам на Деси Слава, като знам, че е тя?

# 125
Аз харесвам Златното, ама не гласувам. Grinning Интересен ми е, забавен ... дали играе или не, ще разберем. Колкото искам да го разгадая, толкова ми се иска и да остане мистерия, поне на един да се изненадам тоя сезон.
Всъщност въпроса беше - дали е БИЛ собственик на заведение, а не дали Е.

# 126
Аз все съм твърдяла, че го харесвам
Златния, най-вече, защото мисля, че е Угрински, на който ужасно симпатизирам. Но въпреки това, Не виждам каква е връзката дали е харесван или не, с продължаването му

# 127
В интерес на истината Златото вече не ме дразни. Още малко ми трябва да му свикна с непеенето му и даже може да ми стане симпатичен.

Другата седмица битките са Булката срещу Бебето, Баба Яга срещу Златният и Хищницата срещу Плашилото и Макаронът. Гост-панелист ще е най-накрая Тончо Токмакчиев, а гост-маска ще е Розата. Инфото е от фейсбук страницата на Маскираният певец.

# 128
Връзката с харесването е кой гласува за него. Бихте ли гласували за някого, когото не харесвате (в случай, че гласувате).

# 129
има зрители които не гласуват за най-интересните маски,за да може по-бързо да отпаднат и да видят кои са
стратегии всякакви Grinning

# 130
Аз нямам идея кой е Макарона,обаче не мисля,че е ДесиСлава (как и се пише името незнам Simple Smile )

# 131
Ако гласувах, щях да го направя за най-мистериозните маски, а не за най-хубавото пеене. Затова и ще прежаля непеенето на Златото. Плашилото също не е славей, ако трябва да бъдем честни.

# 132
Но пък е далеч по-интересен, поне според мен.

# 133
Като гледам колажа горе... Тедито и без маска може да го играе Палячито... ужас! Какви буци си е монтирала на бузите! И какво я спрягате за отслабнала, кога е била дебеля тя? Те са си дребни с майка и, но са такива едни табуретчести, не са дебели, но не са и пръчки, имат си трътки. Теди тооолкова е заприличала на майка си, че все едно е клонинг и баща няма участие в тази творба, егати. Как пък една молекула от него не е взела!

# 134
  • Испания
В събота

Гост панелист

Да видим дали ще се появи този път.

На сцената се завръща

Общи условия

Активация на акаунт