🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 585
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз пък много харесвам Хищницата. Мисля, че който и да е зад маската е избрал образ далеч от нея самата. Образ на прелъстителка, но се усеща че е само на сцената.
И определено е певица, но се старае да не показва възможности. Все пак избира песни, които са много висока топка и въпреки това не е фалшива. Това може само певица да го направи, поне според мен.

# 136
Златният май най-накрая ще загуби двубой. Мисля си, че Булката, Златният и Плашилото ще се борят за оставане.

# 137
Смятам, че шв отпадне или Булката или Макаронът, те са най-ясни. Ще държат още напрежение с останалите.

# 138
според мен ще отпадне Макаронът
и аз мисля че е Десислава

# 139
Деската направо не знам как оцеля тази седмица. Никак не ми харесва с този костюм. Даже тайничко се надявам да не е тя. Как пък не и се падна един хубав костюм.

# 140
поне можеше някакви големи и смешни очи да има отпред,а не това правоъгълно прозорче,като на вратата на някой арест Grinning
някои маски направо са си направени с метода "Айде,айде.."

# 141
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Булката ще си ходи, Азис каза нещата твърде директно.

# 142
  • Sofia
Бебето винаги ли е с обратно обути ботуши?

# 143
  • Испания
Бебето винаги ли е с обратно обути ботуши?

Не. Снимката е от 12.09. Тук са добре.

Ще потърся още. Мисля, че до събота бяха нормално обути.

В анонс от 24.09. - пак. Анонс 08.10. - нормално.

Скрит текст:

24.10. - разменени

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:06 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 144
  • София
Много ме дразни как се лигави Бебето

# 145
Петко Димитров не е бил собственик на нощен клуб, а само негов управител.

# 146
Не е вярно, Петко имаше няколко заведения - някои от тях май все още ги има, не знам. Преди това беше управител на Биад.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 21:59 от Lilly_85

# 147
  • Испания
Той е собственик на нощни барове и ресторанти.

http://neocommunistcrimes.blogspot.com/2017/02/blog-post_20.html

Собственикът на Night Flight Петко Димитров

https://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B7% … %BA%D0%BE-%D0%B4/

И още един куп материали по въпроса.

# 148
  • Велико Търново
Ми то под маската виждаш ли кой е?...
Е нали тази маска в даден момент ще бъде свалена. И ако под нея се покаже човек, за когото по времето на някой лайф не е било възможно да присъства физически, какво би станало?

Ваня Джеферович. Една от първите му улики е, че често му бъркат името (за нас Ваня е женско име, а и фамилията нее лесна за запомняне)
Даже и постът е доказателство за трудната фамилия ДжАферович.

Аз нямам идея кой е Макарона,обаче не мисля,че е ДесиСлава (как и се пише името незнам Simple Smile)
Десислава е името. Като артистично използваше Деси Слава, а може би и продължава.

Криско е усвоил бебешките "номерца" - все пак вече над година има преки наблюдения. Grinning

# 149
Същата работа с участието на Десислава на 24.10 в Горна Оряховица.Момичетата тука бяха постнали.Ако тя е Макарона,значи формата е много нагласен.Тя пее и изчезва за Горна...Как и ясно,че няма да отпада и тн.?Пътя с кола е 3 часа.Има и летище,ама...хахах...не работи.
А лайфовете от кръчмата бяха пуснати същата вечер.То си е кръчма,не е дискотека да им пее по нощите.

Общи условия

Активация на акаунт