🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 595
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Нали точно този факт цитирах малко по-горе, преди малко като се редактирах.

# 166
  • Пловдив
Нали точно този факт цитирах малко по-горе, преди малко като се редактирах.
Да, съжалявам че се повтарям, но чета само новите постове без да се връщам назад.

# 167
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
на мен Хищницата ми е любимата
ок,защо да не е Малина?

Защото Хищницата е под 30 години, а Малина не е Smile

# 168
на мен Хищницата ми е любимата
ок,защо да не е Малина?

Защото Хищницата е под 30 години, а Малина не е Smile
а ако лъже Grinning

# 169
Няма как да е лъжа, сценаристите 100 пъти повториха, че всичко в уликите е вярно.

# 170
О, според мен това, че Макаронът е имал участие в кръчма, не е голям проблем. Защото съм била свидетел как София - Велико Търново се взема за 2 часа и половина. Та - обявяват, че е победител в двубоя, сваля маската на бързи обороти и полита към Горна Оряховица. В колата се преоблича и наглася, и готово.
По-скоро е нагласено това, че със сигурност няма да остава за второ гласуване. Ама аз и без това не вярвам много, че всичко в този формат се решава от гласуването с СМС-и.
При повторното гласуване участниците не пеяттака че тогава под маската може да я замести човек с подобна фигура.

# 171
А ако отпадне и трябва да сваля маската? Връзка в ефир по Вайбър от колата или?

Не, по склонна съм да вярвам в обратното. Дали е имала някаква уговорка да не отпада на тази дата или просто е адски самоуверена, че феновете ѝ ще я избутат... Или пък е имала уговорка с кръчмата да отиде по което време се освободи. Не знам, но е едно от тези три неща.

# 172
Не мисля, че от продуцията биха допуснали да се получи такава ситуация и гаф с някой друг под маската. А без съмнение знаят кой кога участва и на друго място или поне са сложили условия за известяване за такива неща в договорите с участниците във формата.

# 173
  • София
Още един факт, че Ева Георгиева (за първи път разбрах за съществуването й тук преди малко Simple Smile ) може да е Хищницата: "Участва в театрални пиеси, мюзикълът "Кабаре" в музикалния театър, частни постановки из цяла България." (https://bulpedia.com/p-688-eva-georgieva-eva.html). Доминото, което представиха като предметна улика, спокойно може да е от мюзикъла Wink Обаче конкурсът за красота, 1663 и 1111...

# 174
  • Пловдив
За 1663 още нямам обяснение, но във фейсбук профила и има много постове, чийто текст започва така "11:11"

# 175
Смятам, че сте готови и с нея! 😁
Егати! Детективски отдел на бързи обороти е тук!

# 176
Сега остава само да видим дали това име ще бъде посочено от някой от панела.

# 177
Нека панелът си мисли, че Златният е Шеф Виктор Ангелов, че Хищницата е Райна, а Плашилото Евгени Минчев. А на финала като дойде време да си свалят маските, да ахнат от изненада.

# 178
Тази Ева абсолютно нищо не ми говори. Дори като попрочетох тук-там за нея - пак не ми просветва. Има разни снимки с корони.
На настоящия панел поне им се получава що-годе Ахването, че миналогодишните бяха от фалш до комедия.

# 179
Нека панелът си мисли, че Златният е Шеф Виктор Ангелов, че Хищницата е Райна...
Ооо, Райна такава трътка е отвъртяла... Абсурд да е тя дори и да си го мислех още.
https://www.instagram.com/tv/CHCv0sLnvSc/?igshid=mvohgsb9cory

Общи условия

Активация на акаунт