🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 179
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Коментар от Фейсбук:

Когато правите предположения кой се крие зад маската, моля, не забравяйте, че Плашилото е левичар.

# 586
То половината участници са левичари. Змията държеше микрофона с два пръста на лявата си ръка.

# 587
  • София
Боже, айде поне едно предаване да мине без Луда.
А тая вечер какво им става на всички, че не могат да пеят?
Предположението за Елена Брусарска за Хищницата ми звучи достоверно, но не ѝ знам биографията и за уликите нищо не мога да кажа.
Балкай, много се забавлявам с коментарите ти, имаш виртуално наздраве от мен 😁

# 588
Е да мине, ама какво да направя, като са я сложили Simple Smile
Жалко за макарона , че е фолк певица.

# 589
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Чак пък жалко. Таланта си е талант, а тъпи песни има навсякъде.
Бате Гойко ти си мъж е баш чалга, ама Хиподилеца за друго има претенции.

# 590
Дидо от Д2 е левичар и по смътен спомен май съм гледала точно него за цял гардероб маратонки. Жена му се оплакваше, че няма къде да държи нейните обувки и ще правят нов гардероб. А нивата, дето споменават, да е групата вероятно.

# 591
Дидо от Д2 е близо 2 метра, а Плашилото е доста по-нисък.

# 592
Хм, макаронът. За мен това е Виктория, не Десислава.

# 593
Аз за макаронът нямам никакви съмнения,защото детето на Деси тази вечер пак беше при баба си Simple Smile)

# 594
Тази вечер гласа на Хищницата много напомняше на Луна. Уликата ,че не е била на бал съвпада с данните от уикипедия,че не е завършила Математическа гимназия,защото е била изключена.
Пропуснах тези улики, но ако е Джулия Бочева в революция Z тя не отиде на бал..., избяга ако не се лъжа в края на филма... на 28 години е сега...

# 595
Още от първия лайф е ясно, че е Деси Слава. И от този лайф досега нищо не се променило - нито шоу направи, нито с песен впечатли, нито забавен отговор даде...Пълно нищо

# 596
Иначе в Плашилото и аз чух нещо от Дидо тази вечер.

# 597
Джулия Бочева е омъжена, а на Хищницата ѝ е време за мъж.
Някой да завърже ръкавите на ризата на Плашилото, че му се вижда ръката с цвета на кожата Grinning

# 598
Това дребосъче Десито от къде го вади това гласище беее...Такива таланти трябва да са на световна сцена.

# 599
Хищницата май ще я разкрием тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт