🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 186
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Мисля, че за Плашилото трябва да се държим най - вече за уликата с двата балона (син и розов) стеснихме ли кръга? Освен Пейо има ли друг който да се връзва толкова с уликите

# 571
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тоя панел да ни чете овреме, вървят със седмици закъснение.

# 572
О, кой беше любител на маратонките? Малко не ми достига ...
Хаха, Панела са 2 седмици назад. Милите ...

# 573
Тази вечер гласа на Хищницата много напомняше на Луна. Уликата ,че не е била на бал съвпада с данните от уикипедия,че не е завършила Математическа гимназия,защото е била изключена.

# 574
Е Луна най-малкото е далеч от 30-те:) и тялото й е различно , по-слабо и отпуснато някак си.
Хищницата наистина е загадка за момента...

# 575
Тази вечер гласа на Хищницата много напомняше на Луна. Уликата ,че не е била на бал съвпада с данните от уикипедия,че не е завършила Математическа гимназия,защото е била изключена.
Към незавършилите е и Бони-и за нея се замислих,но не слушам такава музика и не познавам гласа и.А тя отдавна е минала 30-те.А от Алекс ще искам процент от хонорара,ако наистина се окаже Пейо. : )

# 576
Плашилото е обличало всякакви униформи, т.е. актьор е. Дотук с теорията за Пейо Филипов. Освен това е мечтал да свири в рок група, но това си е останало несбъдната мечта. Пейо е свирил в рок групи, т.е. отново отпада като вариант.

# 577
Чуйте първият лайф, тогава аз не гледах към телевизора, а чувах само гласа и написах, че за мен това е Луна.

# 578
Хищницата наистина е загадка за момента...
Ми загадка ще е... Щом тук е неразгадана, на панела хич да не разчитаме.

Абсурд да е Луна!

# 579
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Не мисля, че е неразгадана. Някоя от предположенията ни е.
И миналата година така половината не вярваха, че е Жана, ама си беше тя.

Пейо е свирил във военен оркестър, това си е униформа.

# 580
За Плашилото ми направи впечатление, че наблегнаха на табела ЛЪВОВ МОСТ в уликите. Каде се намира пианобара на Пейо?

# 581
  • София
Хищницата с рия решетки всеки път... Има нещо там?! Или е била в ареста или по някакъв начин е свързана с арест /затвор.

# 582
Аз всеки път чувам Луна в Хишницата и ви го пиша, вие не вярвате. Абсолютно съм сигурна, че е тя.

# 583
Дохколкото си спомням и една маска за очи бяха изкарали като улика за хищницата. Имам спомен, че Луна се появяваше с такива.😁

# 584
Хишницата не е Луна,тя е много слаба и с перфектни форми,докато хишницата е сочна дори не виждам талия.

Общи условия

Активация на акаунт