🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 506
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Въобще не го харесвам Геро пък аз.

# 76
  • Испания
Въобще не го харесвам Геро пък аз.

Гредата този сезон. Насилвам се да гледам, въпреки че абсолютно не е за там този човек.

# 77
То и Зуека не ми е много за там. Вечно е в една поддържаща роля. Рачков може и сам, ама му е в повече самочувствието. Имала съм близка среща преди много години с него. Типичен коцкар. Иначе евала за хумора му на сцена. Ако/когато не пресолява манджата, бива.

# 78
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сещам се за още една актриса, която пее добре и я подозирам за Хищницата. За София Джамджиева става въпрос. Участваше в капките и мисля, че тя е някъде около 29 години. Какво ще кажете за това предположение
Както беше голямата рокерка, сега води поздрави по чалга телевизия - Фен тв. И снощи пуснах да я проверя, защото и аз я подозирах, но беше на смяна и четеше поздрави. В момента също е в ефир.

Да, защото Ева Пармакова и Йоана много народ ги знае. Маги беше продуцент на Х фактор, не му трябва причина да си набутва участниците от шоуто и тук, и в Капките. Поне Алекс я знае, защото Цончева беше от много коментираните въпросния сезон - къде заради носа, къде заради зъбите, къде заради пеенето. И беше първия тийн идол пръкнал се от шоуто. Неслучайно и сега в тубата има над 120 хиляди абоната.

# 79
Гледам Рачков е качвал видеа в профила си в Инстаграм и чак сега забелязвам, че неговото ,,ч" се набива..на ухо. Точно както при Бебето.

# 80
Гласувах за Рачков, по- забавно беше с него, на моменти прекаляваше, но е по- добре от Геро.
Християна била ли е  на сцената в Капките? Хищницата беше отговорила на този въпрос от панела и каза, че е била на сцената в Капките.

# 81
Не мога да разбера защо продължавате с Рачков и Бебето. На всеки няколко страници има по един такъв коментар. Ще обясните ли как на 26 септември е бил едновременно на сцената на Летен театър - Бургас от 20:00 и на сцената на “Маскираният певец” в София пак от 20:00?

# 82
Ми то под маската виждаш ли кой е?...

# 83
Магърдич не е глупав, дори да има някаква манипулация, никога няма да допусне някой да изнася представления по абсолютно същото време, в което уж е на сцената в неговото предаване. Не е Рачков. Може да го видим като някоя гост маска евентуално, макар че в момента е зает с турнето си. По план трябваше да е през лятото (когато няма телевизионни участия), но заради вируса се наложи да го отложат.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 00:00 от Lilly_85

# 84
Немога повече тая Хищница ще ме побърка прерових биографиите на всички за които се сетих и за които сте писали и се връзват с по 2-3 от всички 10 улики за Хищницата. Не става и не става.... То номера от всички възможни кастинги през последните 10 години.... Всякакви миски дори и плеймейтки.... Печелела е Корон ама я е за хвърлила... Има ангелски крила и ако не ги виждаме да си сложим очилата... Пратена е на земята да помага или нещо такова каза.... И най вече да е под 30г неомъжена.... Сещате ли се за някоя занимаваща се с благотворителност която да отговаря на уликите. Какви ще са тия крила ако нее това...

# 85
Ми може да се казва Ангелина 😂
Ти па съня ще си загубиш сега! Ей, голям зор коя е Хищницата!

# 86
Крилата и ангелската душа може ли пък да означават, че е известна повече със скандален образ, а в душата си е друга и това е само външен образ?

Иначе Лилия, която на фигура се различава (ако няма някакъв неизвестен трик) пасва като улики на:
“ израснала далеч от жълтите павета”- родена в Благоевград
“ домът е там, където е сърцето ти”- учила е в Музикална академия в Гърция (била е далече от дома си и сега е така)
Казва: “ красотата ще спаси света, а хищницата вярва, че и любовта може да помогне” - явява на кастинг в риалити шоуто Гласът на България, с песента „Обещай ми любов“., откъдето  и връзката с музикални формати и кастинг номер (който не можах да издиря).
На 30 години е.
Има 4 единици, даже повече - кастингът е през 2011, започва да пее на 11 г, има издаден албум с 11 песни.
И ето ви един нагледен пример как се нагаждат улики....
Всъщност точно заради фигурата ѝ това горе няма много резон и се чудя дали Хищницата няма да е някое не много известно лице. Но пък да се задържи повече време във формата, ако е такова, ще е малко странно.

# 87
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не мога да разбера защо продължавате с Рачков и Бебето. На всеки няколко страници има по един такъв коментар. Ще обясните ли как на 26 септември е бил едновременно на сцената на Летен театър - Бургас от 20:00 и на сцената на “Маскираният певец” в София пак от 20:00?
Съгласна съм, но уви.
Има хора, които не вярват че Макаронът е Десислава, макар че явно показаха тук нейна снимка с обувки от уликите, същата работа и с Невенчето.

Геро става, Рачков беше по-забавен, но последно прекаляваха с лиготията.

# 88
Ох с тая хищница, сега написах в Гугъл за тези числа 1663 и ми излезна някакви ангелски числа Grinning нумерология и такива....Thinking

# 89
Няма да го разгадаем това 1663, според мен е една от безумните улики, както беше с на Милена 520-те лева. Нищо чудно да се окаже, че Хищницата има 1663 плочки в банята или е изговорила 1663 минути по телефона миналия месец. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт