🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 141
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Единствено и от самото начало Баба Яга прави шоу.

Ами не е вярно. Не прави шоу, а търчи из сцената. Толкова. Добре, че Азис подаде няколко кукички, за които да се закачи.

# 706
  • Далечният изток
Само за едно бях сигурна - че не е Криско... Но и аз съм в шок след свалянето на маската....

# 707
Къци и в капките беше супер, невероятно талантлив. Мен така ме беше яд миналата година за Димо Алексиев, защото дълго щеше да бъде неразгадан, а и го харесвам.

# 708
  • В страната на мечтите.
Това сега 100% не беше гласа, който беше по време на шоуто и на всички изпълнения досега. Нищо общо нямаше пеенето му сега.

Някой успя ли да прочете отдолу улика за протеина? Къци не ми изглежда като да тренира много и да пие протеини.

# 709
Евала,разби ги. Отново много професионално беше подходил и според идеята на шоуто.

# 710
  • София
...
Някой успя ли да прочете отдолу улика за протеина? Къци не ми изглежда като да тренира много и да пие протеини.

Къци е маниак на здравословното хранене.

# 711
Чудя се какво да напиша... очарована съм! Толкова много да беше заблудена и публиката, и панела... наистина признавам го Къци! Отново не си заслужаваше да си тръгне. Харесвам точно тези маски, които трудно се разпознават, забавни са.... накрая остават някой скучен и го влачат до края.

# 712
  • Варна
Аз го харесвам Къци и наистина си давам сметка, че е много талантлив и отговорен към ангажиментите си. Помня миналата година как каза, че гледал Рафи, Килата и кой още какви движения правят, за да ги имитира..... Още не мога да повярвам.

Факт е, че доста му беше преправен гласа и не ми се връзваше с Криско, но пък всички го предполагаха и уликите, а и никой не е мислил, че ще повторят участник от първия сезон. АЗ по-скоро си мислех, че ще е яко някоя гост маска да се окаже човекът от миналата година под нея. То пък гледай...... Определено хвърлиха голяма бомба.

# 713
След свалянето на маската днес мога да кажа само едно - Златният е Ненчо Балабанов!

# 714
  • в резерват
SatisfiedSatisfiedSatisfied Satisfied ахахаха, Къци как притичва с тия гащички, и дантелки . Ох, направи ми вечерта, ако може някой да ми го направи и на гифче

Муцунките на журито също бяха неописуеми ахахахаха. Браво,  г-н Халваджиян

# 715
Този Къци като хлебарка. Навсякъде се появява. Няма да се очудя ако Плашилото е Димо Алексиев.

# 716
  • София
Да се крие участник от първи сезон под някоя от маските е доста подвеждащо. Никой не очакваше и за всички имената от миналата година не бяха от предполагаемите. До последно мислех, че е Рачков.

# 717
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
След свалянето на маската днес мога да кажа само едно - Златният е Ненчо Балабанов!
Имаше такива предположения, но той не е лют, скандалджия и кибритлия.

# 718
Ми то Хищницата да е Жана пак тогава... Ама тя пък не пее така некадърно. Ако изпълзи Луна от там, ще се гръмна! 990000%мисля,че не е тя, ама...

# 719
Това беше изненадата на сезона! Жалко, че отпадна толкова рано, искаше ми се да чуя какво още е подготвил.

Общи условия

Активация на акаунт