НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 49 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Стискаме палци! Пиши после как е минало Flowers Four Leaf Clover

Dagny, стискам палци да се размине у вас! Бебето е защитено, докато кърмиш, хубаво е човек и болен да е да продължава, за да предава антитела. А на майка ти желая отрицателен тест!

Аз днес ще говоря сс аг-то, стискайте палци. Изобщо не ме кефи мисълта да иска да ме реже рано-рано само за да е предвидена ситуацията и да си направи план жената. Не съм спала от мисли как ще протече този разговор, ссериозно, беше една от най-кошмарните ми нощи напоследък. Но и не може да ме задължи заради това да затичам в, болницата, нали....
Даже се чудех дали да не й предложа да ме приемат в изолатора и да ме следят, а да отложим секциото още малко, барем дам отрицателен тест.

# 121
На някого дали му се е случвало да му се схване челюст и с болки да си отваря устата. Снощи изведнъж, без видима причина, ми се случи. И особено сега сутринта е болезнено. Само това ми липсваше сега..

Аз имам луксация на челюстта, която си причиних преди мнооооооого години с един замръзнал шоколад Своге. Тоест като се схване мускула, при мен челюстта се вади от лявата страна и не мога да си отворя устата изобщо - замръзва в една позиция, докато не наместя. Последните няколко седмици особено вечер между 1-3 вечерта почти през вечер ми се изваждаше челюстта, едната вечер толкова ме боля, че бях на път да си запазя час за лицев хирург да мислим вариант да я оправяме. Та споко, при мен е подобно.

# 122
Момичета, желая само здраве и щастие на всички.
Аз идвам да се оплача от 2-3 дни чуствам тъга, вина и всичко гадно в едно.
Плача постоянно, не съм аз като цяло.
Тотално ми писна от всичко вече.
Имам чуство че съм безполезна във всичко дори и секс не мога да направя без да се сетя че нищо не мога да направя като хората... нормално ли е това нещо..

# 123
  • София
Поплачи си Heart
Нормално е!

Момичета, чух се с АГ-то, не беше толкова страшно, колкото си мислех. В смисъл, разбрана е жената, каза че ще се чуваме всеки ден и другата седмица ще си направя още един тест и ще го мислим вече.... По-скоро се притесняваме и двете, че не съм била на преглед от две седмици вече. Бебетата си мърдат, нали, усещам си ги прекрасно, но въпреки това се чудех дали не мога да си взема доплер под наем ? Или да викна вкъщи?

Гледах някакви такива ама не знам доколко са адекватни: https://www.olx.bg/ad/fetalen-dopler-CID139-ID8lfhA.html#3f2a46cafd

# 124
Рейн, няма страшно, случва се. Мега неприятно е, но ще отмине за ден, два. Гледай лекичко, съвсем нежно, да раздвижваш. Няма какво друго да направиш.
На мен ми се е случвало няколко пъти. Страшна тъпотия, ама минава...

На някого дали му се е случвало да му се схване челюст и с болки да си отваря устата. Снощи изведнъж, без видима причина, ми се случи. И особено сега сутринта е болезнено. Само това ми липсваше сега..

# 125
Джулчо,  и аз съм сдухана от известно време насам, да ме питаш защо - не знам. Отдавам го на някакви хормонални промени - може би досега съм била в прогестеронов делириум, но с наближаване на раждането явно се променят нещата. То и целия свят сега се е умопомрачил, тези неща също доста влияят на психиката. Всичко ще мине, единствено се надявам да не ме тресне някаква следродилна депресия.

# 126
И аз съм як сдух, даже се чудех дали да повдигна темата.

Рози сега имаше лекция на училище мама, говореха за ковид и раждане и кърмене. Ще дам линк по късно

# 127
Джулии, поплаквай си, като имаш нужда. И после ставаш и излизаш навън да глътнеш малко въздух. Няма да се даваш на тези хормони! 💞

# 128
Да, чистият въздух и храната донякъде помагат за депресията. Също и като се напъхам в банята после ми е една идея по-добре.

# 129
Честито на новите мамчета! Да са им живи и здрави пухчетата! ❤️💞
Dagny, дръж фронта, сестро и не сдавай багажа! Дори и да си положителна, бъде спокойна-бебето е защитено, а дори и да го пипне-карат го безсимптомно и без усложнения! Не се шашкай излишно, да не прецакаш кърменето, че после иска време да се регулира пак лактацията! Гушкайте се, обичайте се и спокойствие! Каквото-такова, само децата да са добре. Това ме успокоява и мен- децата някак са по-неуязвими и това ми дава положителна настройка... Че с три броя под 7 години вкъщи... Реве ми се при мисълта да ги пипне тая гад!
Rainbow, преди години така ми се скова челюстта и се оказа, че имам артрит на ставата, болеше известно време, гледах да внимавам, докато говоря и т.н. Гледай да консумираш по-течно-кашести храни за да не натоварваш челюстта. Какъвто и да е проблемът със сигурност последното важи за всяка ситуация. Има хомеопатични мазила за облекчаване на болката, които също можеш да мажеш.... Дано бързо да минава.
Рози...,душичке, казах ти и ти повтарям-Аз Вярвам!💖
На всички останали кураж, късмет и търпение! Мисля ви всички!

# 130
Бях на тонове до сега.
Озадачи ме защо посредата на тоновете които вървяха между 125-140 да се завъртя настрани, след като се завъртях бяха добре и след 1 минута паднаха на 60 после пак по гръб и после пак настрани-доста странно ми стана в интерес на истината.
Докторката каза на 6 пак да отида да не чакаме до 9. Питах я как са каза ами горе долу са добре но ела на 6ти пак все пак да не чакаме до 9/тогава ми е термина./

Това е снимка от частта когато паднаха до 60.
Нямам търпение вече да реши да излиза 😒

# 131
Бях на тонове до сега.
Озадачи ме защо по средата на тоновете които вървяха между 125-140 да се завъртя настрани, след като се завъртях бяха добре и след 1 минута паднаха на 60 после пак по гръб и после пак настрани-доста странно ми стана в интерес на истината.
Докторката каза на 6 пак да отида да не чакаме до 9. Питах я как са каза ами горе долу са добре но ела на 6ти пак все пак да не чакаме до 9/тогава ми е термина./

Това е снимка от частта когато паднаха до 60.
Нямам търпение вече да реши да излиза 😒

Може би при завъртането ти, бебето да е натиснало пъпната връв и затова да са спаднали. Аз вчера бях на тонове първоначално легнах по гръб, но аз си усетих, че нещо не ми е удобно за минути ме заболя кръста, съответно апарата отчиташе много контракции и висок пулс на бебето, по средата на записа се обърнах настрани и след 2-3 минути се оправиха нещата  и до края тоновете си бяха ок.

# 132
  • София
Джулчо, това е от завъртането. Трябва винаги да се седи в покой, когато сте на тонове. Ако не е от завъртането и се повтори този дроп - трябва и ще ти направят функционален Окситоцинов Тест, за да се установи дали естествено раждане е възможно. Доста полежах в Шейново и знам че така процедират д тези дропове, когато не са от завъртане на мама. На мен също ми правиха този тест ама по друг повод.
Слвдващия път като хванете ясни тонове, стой мирно Blush

Благодаря на всички, че ме окуражихте.

# 133
Дагни, аз стоях напълно неподвижно тази госпожа дойде погледна ги и каза завърти се настрани, та това не разбрах защо го направи, ама явно си е имала някаква цел знам ли.

# 134
  • София
Ами и аз не знам. Ама щом не си мърдала и имаш такъв дроп, се обзалагам, че ще те гледат много изкъсо сега.
Ама е масово това, де. Да не вземеш да се напрегнеш сега :Д

Общи условия

Активация на акаунт