💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 543
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Аз Джерито я харесвам. Това е единствения пич в това племе. Не казвам мъж, щото тя е момиче. Не е жена още, момиче е! Но, за разлика от цялото си племе, е пич.
Колкото и да се опитвах да оправдая тоя и оня в това племе (визирам основно Любето, щото ми беше слабост), това оригиналните Жътвари няма по-големи скатавки от тях. Начи, като се почне от Елена, та се мине през Ивана и се стигне до Вайс. Няма празно! Нямаше битка без някой да не се скатава! Племе от скатавки!
Само Джерито ги изнася всичките на гръб. Едно 18-годишно, малко наивно, глуповато, а на някои от вас смешно и нелицеприятно момиче. Само то се оказа най-читавото в това племе. И я оплюхте тука, че си взе 50те жълтици. Ми за кой да ги държи бе?!? Пълни смешници!

# 1 141
  • Испания
Карикатурата на Симона

За оправяне на "вкуса" след всички тези снимки - Алекс Прекрасна.

# 1 142
Скрит текст:
[spoiler
Скрит текст:

Ваня ще победи този пред , който ще се изправи , а това е най- вероятно Симона ,Катя или Лазаринов
Скрит текст:
Този споилер е нелогичен. Ловци отдавна няма.

Очарована съм от Борислав. Видя се, че става нещо от него. Все ми е тая кой ще отпадне. Няма един нормално изявен комплексен играч, който да блести над другите. Много слаб каст тази година.

Скрит текст:
Къде пък видя ловци? Има син и жълт екип, но какво прави Ваня в синьо е въпрос

Има жълт потник и червен потник, аз синьо не видях. Тази битка е играна.

# 1 143
Оф,срам ме е да го кажа,но вчера Катето и Ванчето така се гледаха на колелото на смъртта.

По-скоро Катето според мен Smile Тя направо се зарадва, че се изправи срещу Ваня и дори не ѝ се противопостави много на играта.

# 1 144
  • София
А,значи не е само в мен това усещане.М,и Ванчето се усмихваше и отговаряше провлачено дааа,там дали е готова питаха Simple Smile

# 1 145
  • Испания
Хайде, феновете на Иванка, Джералдин и Димитър!

Надк означава НДК.

# 1 146
KaлиБери
Чак пък Джери да изнася целия отбор😁😁.И хайде стига с това, била на 18 била на еди колко си .Джери много хитро си играе играта и никакъв отбор не изнася.
Не е по различна от другите ако беше вчера щеше да номинира Тодор щото ги дъни сиг 3 или 4 път а не да следва Вайс и другите двама

# 1 147
  • London
Оф,срам ме е да го кажа,но вчера Катето и Ванчето така се гледаха на колелото на смъртта.

По-скоро Катето според мен Smile Тя направо се зарадва, че се изправи срещу Ваня и дори не ѝ се противопостави много на играта.

ЪЪЪЪ обратни ли искате да кажете, че са?Smile

# 1 148
Сякаш онази кухата руса лейка не беше зле в тялото.
Ники е голям въздух под налягане. Много приказки, малко резултат. Катя също нещо не се справя напоследък.
Всички жътвари са ми неприятни.

# 1 149
  • София
ъъъ,поне едната ,имаше нещо там,в атмосферата и под каските Simple Smile

# 1 150
  • London
ъъъ,поне едната ,имаше нещо там,в атмосферата и под каските Simple Smile

Трябва да са луди аз тъкмо им завидях, че са сред толкова мускулести мъже. Има 2-3 ма дето като заиграят с цици жабки и усмивката на екран става 24 карата хихи.Laughing Иначе имало ли е интимности някакви в двата сезона, любовна линия тоест или не ?

# 1 151
  • София
KaлиБери
Чак пък Джери да изнася целия отбор😁😁.И хайде стига с това, била на 18 била на еди колко си .Джери много хитро си играе играта и никакъв отбор не изнася.
Не е по различна от другите ако беше вчера щеше да номинира Тодор щото ги дъни сиг 3 или 4 път а не да следва Вайс и другите двама
Еми може и да се изхвърлих, но е факт, че само тя никога не се е скатавала. Не казвам, че е добър играч. Отавна дори не ми е сред фаворитите. Но дебело подчертавам, че само тя се държи мъжки там (говоря за оригиналните жътвари). И никога не се е влияела от манипулациите на другите. Мисля, че това не веднъж го е показала.
Номинира Ваня, защото не я хареса, според мен. Вайс го каза на Ивана, като клюкареха до басейна миналата седмица. А и самата Джери си го намекна.

Ъъъ, нещо много навлязохте в хомо-темата без доказателства.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 18:35 от КалиБери

# 1 152
Номинира Ваня щото не й стиска да номинира Тодор..
Друго не виждам за какво не се е скатавала голяма част от битките на племето й бяха спечелени и от мъжете..
А ако говориш за елиминациите  и капитански то там мисля , че игрите бяха направени като в нейн плюс.

# 1 153
  • София
Не говоря за нейните лични битки. Говоря за отборните. Дори на предпоследната битка тръгна на мястото на Ивана. Отново.
Но явно гледаме различни предавания...

# 1 154
  • Sofia
Хайде, феновете на Иванка, Джералдин и Димитър!

Надк означава НДК.
Е това е нормално за Иванка, от нея не можем да очакваме блестящ ум и чудеса. 😀 Толкова си може момичето, но "аз-ът" с главна буква написан. 😂

Общи условия

Активация на акаунт