💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 542
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 380
Е нагоре имаше някакъв текст на тази Катя, нарича Ваня прекрасница. Те навън всички са си дружки според мен.....
Даже си качват клипчета как се разхождат и се забавляват заедно.

# 1 381
  • Испания
Любомир не знае ли, че има неща, с които шега не бива!

Параолимпийците са хора, които предизвикват само уважение и възхищение.

Екатерина и Ваня са приятелки. Качвала съм тези снимки, но има хора, които сега се появяват в темата.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 23:40 от Не се сърди, човече

# 1 382
Много ми хареса загрявката на рибарите преди битката. Досега и да са излъчвали някой на тренировка, е било по-скоро индивидуално или по двойки, но не и цял екип. Изглеждаха сякаш наистина се забавляват заедно извън трапезата. Макар и режисирано. По-позитивни са ми. Май драмата на сестрите е единственото, за което чухме да си шушукат в резиденцията, и то не изглеждаше лицемерно дори, защото се очаква все нещо да си кажат по въпроса. Смяха се. Така че рибарите са ми малко по-приятни като отбор. Жълтите все се мушкат по ъглите, дразнят. Лапешка работа.

# 1 383
Любо почва много да ме дразни нещо..
Вайс е ясен .Влади засега униформата го спасява .

# 1 384
Зарадвах се на победата на Катя, и аз не знам защо...може би защото Жътварите адски много ме дразнят. Гадни лицемери. Мъжете в Рибарите са сякаш ок..

Всеки втори ги обвинява в лицемерие, после не ме разбирали какво искам да кажа. Колкото едните са лицемерни , толкова и другите

Напротив, казаха си истината!!!

# 1 385
Много грубо е това болен човек да номинират, но поне Ваня със сигурност остава и има огромни шансове. Но колко големи шансове са , не знам , те постоянно ще я номинират. Нещо ми намирисва , че от тук нататък жътварите , уж най-силното и подготвеното племе физически , ще губят вечно  ,докато обединят племената. Така ги виждам аз нещата.
Миналата година като дундуркаха не знам колко седмици контузеният Март по-добре ли беше?Седеше си,  а другите се трепаха по битки.Отидоха си ценни играчи,  а той така и нищо не направи.

# 1 386
Да не мислите, че при рибарите положението е друго.
Никой ли не помни преди седмици как Николай и Екатерина се караха..
Били по сплотени ,на елиминации те съшите лицемери колкото жътварите или да припомня Боби и Лозаринов как номинираха Ваня докато бяха още Ловци..
Явно това много бързо се забравя.

# 1 387
  • London
JoyАбе хора ми играта е такава, който и да номинираш все ще е обиден.

# 1 388
Спомнете си първия отпаднал - Елена. Нея също я пратиха на номинация заради проблем с крака.

# 1 389
  • София

Игри на волята: България (05.11.2020)
Сезон 2 Епизод 45

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 00:15 от Mari_Mar

# 1 390
  • Germany
Обидени да бе 😉 В играта всеки драпа за себе си, какви племена и глупости само ги карат да говорят. В Инста иначе гледам Катето и Ваня са си първи дружки.

# 1 391
Да не е свършила майонезата, че Ники подпука овеса на Катя 😆

# 1 392
Майко мила, каква драма :о
Ок бе, Симонче ако четеш да те питам сега
Защо на Ваня се изсмя на номинацията, а при Тодор нямало проблем при същата аргументация???

Да, че даже и сълзи пусна.Според мен не очакваше , Тоше да я номинира.Та тя му беше вЕрното паленце, само дето чехлите не му носеше, ама той обича БОС.

# 1 393
Хаха Grinning да, верно - Март с контузеното краче. Крепиха си го до последно.
Може и най-добрия играч да се контузи - малшанс. Никой не е длъжен да го дундурка. Случва се, а другите продължават.

Не мисля, че Симона има някакви шансове утре. Дано да няма изненади.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 00:09 от MondoCane

# 1 394
Жалко ,че Ивана и Симона се скатаха по този нечестен начин,под предлог ,че са болни.Ивана беше болна и в резиденцията.Защо не си тръгна тогава,а чак след като разбра ,че отива на реката и че отива на номинация ,заради това ,че провали отбора?За селските номера на Симона няма какво да говоря-тя въобще не е била болна.Отчаяна-да ,че отива на реката ,но не и болна.Какво да кажат рибарите,които два месеца бяха на реката,изнемощели до припадък.
Няма как да им вярвам на Иванка и Симонка,след като излязоха в най-удобния за тях момент: първо отиват на реката и второ,те бяха следващите номинирани.И тогава щяха да чуят някои нелицеприятни за тях истини,но не би.Успяха да се измъкнат от критиките на съотборниците си.

Общи условия

Активация на акаунт