💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 246
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 740
Май и Джералдин започна да си показва истинското лице: "Искам да ударя нещо".

Ваня: "Това беше грозно от нейна страна".
Репликите са извадени от контекста.

Смайли колажа за другата седмица да е с физиономиите на жътварите като чуха за имунитета Joy

Знам. Но това "искам да ударя нещо" очаквам да чуя от някой като Вайс и вероятно има причина Ваня да изкоментира по този начин.

Ако Джералдин беше спечелила имунитет сигурно всички щяха да ѝ се радват и прегръщат, но нали е набедената за гонене Ваня, всички много злобеят.

# 1 741
Отново регламент - нулев.
Откъде го измислиха сега този имунитет точно, ама точно за Ваня. Нито са започнали индивидуални битки, нито са го обявили предварително, нито нищо. И ей така хоп! - специално за Ваня има имунитет. И после, коя била любимката на продукцията.

# 1 742
  • София
Играта била направена за Ваня.

То продукцията доста ще се озори да направи игра за Симона. Освен ако не е нещо зависещо само от собствено тегло.

Не съм ѝ фен, но Ваня се справи блестящо.

Жътварите бяха като Славяните, когато на Март му се наложи да ходи на елиминация. Драма! Ако са два пъти на номинация, ще е интересно.

# 1 743
Ако жътварите са на номинации пак 2 пъти залагам на Тодор и Влади.
Време му е и на Вайс да се изпоти сами той май не е бил на елиминации

# 1 744
Много треперят краката на Симона.
Ваня има тренинг с подобен тип игра.
Ако в момента играеше Катерина вместо Ваня, щеше да има поне 30 мнения, че играта е подбрана специално за нея! Симона е едра жена и до пъзела всичко беше в неин минус. А на пъзелите Ваня е със сигурност по-добра, освен че спечели на подобен.

Не просто спечели на подобен, а на същия пъзел, само че този път беше един ред, а предишния път бяха два или три реда. Детайлите, ринговете бяха взети от предходната игра. И този имунитет не знам откъде се взе, но практически ще избута Ваня до сами финал.

# 1 745
  • Germany
Но Ваня нали вече я игра тази игра с кулите, защо пак същата и се пада?
Я кажете гледалите 1 сезон, кога остава само едно племе? Или индивидуални битки ли започват? Защото все повтарят, че финала е близо...

# 1 746
Сега поне не мисля, че Джералдин е единственият участник възхваляван от водещите. Добавям и краката на Ваня.

# 1 747
  • София
Малко вероятно е да загубят два пъти, но ще стискам силно палци да се случи, хехе.
Аз искам дуел между Тодор и Вайс и точно това ще стане ако бъдат два пъти на съвет.

# 1 748
Няма игра, подходяща за Симона. Тя е с грацията на бременна  крава. А ако беше маааалко по-умна, можеше да погледне Ваня какво прави. Но възгласа, че гърдите ѝ били големи/???/ беше крайно безмозъчно. 
А огърлицата е като за цигански кон.

# 1 749
Ами така им се пада да им е гадно на мишоците и скатавки Любо, Вайс и Влади(джери няма да я коментирам) . Толкова са глупави че не се сетиха, че Ваня ще обере жълтиците  особено като я изпратят срещу симона която имаше 150. Тошото трябваше да поиска той да отиде на номинация нали е човека чест да се докаже, да се отсрами малко. Как си мислят, че имат шанс да спечелят като се скатават цял сезон. Радвам се за Ванчето, заслужи си имунтитета. И тодор другата седмица стискаме палци да си ходи. Трябва поне в едната битка жътварите да паднат.

# 1 750
Играта не беше "като" за Ваня, тя беше играна от Ваня, със същите елементи.
И получи подарък от продукцията - измислен специално за нея имунитет.
Еми сори, ама какъвто и ще атлет да е, това е изключително явно подпиране, до степен на Тупаревци да не им дреме. Със здраве да си взима победата отсега, голямата победителка. Няма как да ѝ симпатизирам.

# 1 751
  • Испания

simona_stanislavova

Ето, че приключението “Игри на волята” днес приключи за мен. Пътя към дома за мен винаги е бил хубав ♥️ Винаги съм се радвала като се прибирам и сега не е по-различно. Горда съм от себе си и от представянето си. Горда съм, че тествах себе си и бях част от това предизвикателство. Бях горе , бях и долу... Имах много щастливи и много тъжни моменти... Но самото изживяване и адреналина в битките са нещо уникално 🤜🤛 Предизвикваш себе си и своите възможности - наистина е много яко 😍
От първия ден до последния аз си оставам ловец 🏹 За мен беше чест да съм в този отбор. Рамо до рамо с @eva.karamfilova , @vanessaseemore , @yoanna.lazarova , Милен , @nikolay_lazarinov , @todorzhelyazkovbjj и @borislav_lazarov_coach ! 🦾♥️ Късмет ловци и ви искам на финал ! 🙏♥️♥️♥️

# 1 752
Това с пъзела в играта със съюзниците може би беше направено в полза на Ваня и не са очаквали, че Любето ще се окаже по-слаб от Тошко. Обаче играта не беше направена за Ваня. Симона ако беше по-умна, щеше да се сети да си реди отстрани първо и можеше да е по-бърза.
А за имунитета - време беше да въведат такова нещо. Време е и да можеш да си купуваш имунитет с грошовете.
Ваня до момента се е доказала достатъчно. Съвсем заслужено ще е ако е на финал.

# 1 753
  • София
art deco,
Нищо не оспорвам. Попитах само защо са и направили лоша услуга? Играта бе комплексна и тежка и да Ваня имаше предимство и толкоз.
Аз под лоша услуга разбирам следното в случая. Накрая на сезона победителя да бъде определен с гласуване от зрителите и злопаметните зрители ще са запомнили сред всичките десетки игри как продукцията нагло е подпряла каскадьорката и няма да гласуват за нея ако тя е един от финалистите.
Това означава направили са и 'лоша услуга'
Обаче и това няма как да е, защото няма да има гласуване.
Та излишно драматизирате тези, които не я харесвате. Лошо няма разбира се. Но не ми слагайте чужди думи в устата. Simple Smile
Твърде напред отиваш!
Ваня просто не заслужава подобно подценяване от екипа. Много добре знаеш, че я ценя повече от всички като състезател, но тази игра ми остави лош вкус в устата. Съжалявам!

Аман от реклами... вече и м/у постовете!!! Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 1 754
  • Sofia
Много ли ще бъде нагло, ако си призная, че следващата седмица искам жътварчетата да загубят и  2-те битки, и да се номинират 2 пъти? Да видят Тошенцето и Вайсчо лесно ли е на "пангара". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт