💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 176
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 785
Това в скритият текст не ми хареса.
От Тошко и Вайс спред мен Вайс е по добрият.

Какъв скрит текст съм пропуснала?

# 1 786
Така, така. Тодор ме изненада, очаквах да запецне някъде и да си чеше празната глава, но и за миг не се отказа.
Е опитите му да обясни как играе си останаха комични.

Защо подяволите дадоха същата игра която Ваня вече спечели 1 път. Подпиране или гаф, няма значение.
Не, че Симона имаше по голям шанс и при друга игра, но поне щеше да има такъв. Сега директно и го отнеха. С оглед на представянето и, си отпада горе долу когато трябва.

Имунитета дано остане занапред а не е само еднократно явление. Малко по никое време го дават. Сега Ваня може и да не си дава зор дори и несъзнателно и да загубят някоя друга битка.

# 1 787
Аз не виждам с какво Ваня провокира номинацията на всички жътвари, освен с факта, че дойде от друго племе и им беше най-лесна мишена след Симона. Тошко някак като мъж по го тачат. Остана си им черта на жълтото племе. Освен това силен играч като Ваня ако беше отпаднал, по-лесен път до финала. Те и сами си го казаха.
При ловците вече Ваня си се беше откроила като индивидуален играч и с помощ от Йоанна лесно се насочиха гласовете към нея.

# 1 788
Преди малко беше пуснато нещо в скрит текст.Явно е изтрито, не знам как се слага скрит текст от телефона.

# 1 789
А защо Тодор е нужен на Вайс?
Защото Рибарите са петима мъже и имат доста голямо предимство пред Жътварите чисто като физическа сила.

Не е само това. Очевидно се познават отпреди и Вайс няма заради някаква игра да си разваля отношенията с него. Поне не на този етап.
Тц, никой не позна!!
"Защото е умен", затова му трябва.Вайс какви прозрения е имал😉 още преди 2 седмици

# 1 790
  • София

Игри на волята: България (06.11.2020)
Сезон 2 Епизод 46

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 791
  • София
Като чуя за стратегически избор в шоуто се втрисам.
Същото усещане имам, когато ми обясняват че някой си футболист се е "събрал"(?!), или че отбора "стои" добре на терена...
В общи линии стратегическото мислене у някои участници е като деконструиран (разпаднал се) кекс в кулинарните предавания.

# 1 792
Преди малко беше пуснато нещо в скрит текст.Явно е изтрито, не знам как се слага скрит текст от телефона.

Пише се [ spoiler ] нещо си [ spoiler ] без празни места в скобките обаче.

Да не е пишело иначе, че
Скрит текст:
Вайс отпада преди Тошко?

# 1 793
  • София
Не знам за ден 1ви, ама аз от седмица първа като ви повтарям, че Ваня е любимката на продукцията, ама вие не - Джери, та Джери Smiling Imp
Сега, за тях не знам, но на мен със сигурност от началото ми е любимка и много се радвам, че този път мненията ни съвпадат, та дано видя и аз любимец победител накрая Blush
Така, шегите настрана. Единственото подпиране беше с кубчетата - беше ги вече редила и им знаеше "цаката". Въпреки, че с крака е адски трудно.... Симона имаше възможност да "препише" от нея, както Йоанна го направи навремето, но това да не е Тошко с толкова академична мисъл....
Варианта е да са мислели, че и Любо ще победи Тодор, та и там да са имали желание за подпиране, но не им се получи.
При всички положения не са имали изобщо намерение въпреки предимството да й подаряват победата, защото мрежата, която бяха подготвили беше повече от гадна. А вече знаем, че мрежата на Ваня и е ахилесова пета.
За имунитета - ами смешно и абсурдно е да се мисли, че специално само и единствено за Ваня са го измислили.
Но се радвам, че го вкараха - така доста планове ще съсипят. И вече всички ще внимават кой ще пращат на елиминационните битки Wink
За другата седмица, за териториалната не знам. Но си мисля, че и на двете номинационните рибарите ще паднат.
За  да си загуби Ваня имунитета  Wink
Защото много добре помня какво беше казал един наш любимец по повод Ваня - а дали е готова за това, което те (екипа) са подготвили за нея?!?

# 1 794
  • Испания
Тя на български не може да пише като хората, ама тръгнала на английски да се прави на интересна.

# 1 795
Като чуя за стратегически избор в шоуто се втрисам.
Същото усещане имам, когато ми обясняват че някой си футболист се е "събрал"(?!), или че отбора "стои" добре на терена...
В общи линии стратегическото мислене у някои участници е като деконструиран (разпаднал се) кекс в кулинарните предавания.

Абсолютно тя играта е направена да се играе по правила а не стратегии да "мамиш" стратегиите са най-безмисленото нещо само в някой игри много малко са полезни като например играта с цилиндърът ,но съвсем малко и там

# 1 796
Така-а-а-а, скандален епизод за мен. Голям смях и още по-голямо побутване от голямата ръка на продукцията зад завесите.

Продукцията като цяло се бяха постарали максимално да направят  Ваня победител:

1) Тодор определя коя от двете номинирани да избира първа - естествено, че той ще даде на Симона, а пък тя ще избере него. Следователно..

2) Слагаме игра пъзел на битката за предимство - Тодор никога не е редил, тАп е като коркова тапа и ще падне, така че предимството ще е за Ваня.

3) За да е сигурна работата, ще сложим като последен компонент от играта дълъг пъзел, който отнема колкото, ако не и повече време от трите физически компонента взети заедно, та дори и Ваня по някакво чудо да остане много назад до него, тя ще реди пъзел, който вече е редила преди време. Па било то и с крака.

4) Бонус - добавяме и амулет, който не сме обявили предварително, че съществува, така че ако въпреки всичките тия предимства Ваня не успее да победи, ще си го приберем тихомълком и ще го върнем на третокласникът, който го изработи в часовете по трудово.

А иначе с глас се смях на загубата на Любо от Тодор. Първата ми реакция беше подобно на Джералдин когато Любо й каза, че е паднал на пъзел - сочене с пръст и яка гавра. После обаче ми стана интересно да я пробвам тая игра и да видя как ще се справя аз. Свалих я на телефона и ми отне към 4 минути и малко, Тодор я мина за около 6 и нещо, ако си спомням точно. Не бях я играл преди и реших да играя повече с налучкване, както предполагам и Тодор е постъпил. Налучкването и бързото местене на плочките (които Тодор движеше много по-бързо) определено вършат работа. Тодор просто караше на принципа 'проба-грешка' и местеше бързо. Така че изумлението ми от неговата победа се понамали доста. Това не оправдава Любо, обаче, много се изложи и Табуреткин колкото и да ми е най-нежелания там в момента, го отвя. И то без да мами. А това, че Любо не бил мотивиран щото не му дремело за Ваня е глупост, той играе и за жълтици, все пак. Язък ти за дипломата, г-н Инженер Grinning. Нищо, другия път.

Заради това, че Жътварите номинираха Ваня, която беше много по-добър играч през седмицата от Тодор, а тя изяде номинацията, не ме дразни чак толкова това очевидно побутване. И все пак не е честно, ако отиде на финал с някой от Рибарите, определено ще се надявам да я победят. Тошо Балкански сега е в неизгодна позиция, от продукцията са му вдигнали мерника. На толкова игри шмекерува, че и да му кажат да си събере багажа без причина, пак няма да ми липсва.

А погледите на Жътварите бяха безценни. Нямам търпение да видя какво ще се случи в следващия епизод.

# 1 797
  • София
О да, забравих да кажа, че и аз съм ЗА тапет с увисналите ченета на жътварите през другата седмица Smiling Imp
А сега с тази реакция ще си легна щастлива Joy

# 1 798
  • Вестерос
От снимките на Ваня и Катя си мисля, че са стигнали и двете до обединеното племе и там са се сближили. Ще видим...
Точно това идвах да пиша и аз Grinning

# 1 799
  • Sofia
На баце Любе хич му я няма инженерната мисъл, той сигурен ли е, че е инженер!? 😂🤣😅
Да паднеш на пъзел от Тошко - табуретката, който едно просто изречение не може да свърже и да си дипломиран инженер, се изисква талант. 😅

Общи условия

Активация на акаунт