💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 204
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 770
Да сега Вайс е сам ...освен ако не придърпа към себе си Тошко и Ваня.
Ваня явно отначало играе сама😉 Не вярвам някой да я придърпа. Вече във второ племе е и събира номинационните гласове на всички. Все още за мен остава мистерия, защо е толкова нехаресвана персона.

Може би защото обича да се самоизтъква, а другите също искат да се самоизтъкват. Според мен Ваня избра Любака Smile за съюзник, защото преди това той ѝ направи комплимент какъв силен играч е.

# 1 771
Аз разбирам защо Ваня е нехаресвана. Така е и в живота - повечето хора не харесват по-кадърните от тях. А Ваня не само е по-добра - не е прикрита и не обича да им мълчи. А това със самоизтъкването - мен лично това не ме дразни, ако човек има качества. А тя не само говори, но и доказва, че има.

# 1 772
Ех, физиономиите на жътварите бяха един път! Joy Тошко и Вайс най-рязко смениха израженията, но и другите им замръзнаха усмивките. Пада им се! Ще ми се Ваня да не се раздава никак другата седмица, ама не е в неин стил. Подкрепям желанието Тодор-Вайс на дуел. И без това Тошко завидя за жълтиците и набеди Ванчето, че стратегически отишла на дуел. Нека иде и той да обере парите.
Дожаля ми за Симона. Беше доста емоционална и първична, с адски грешна преценка за хората. Кой ли не я заблуди в тази игра. Но се раздаваше в игрите наистина. Обаче е факт, че няма игра, която да даде предимство на Симона срещу Ваня, освен ако не беше да държат лоста с тежести. Не съм съгласна, че са я гласили за Ваня.
Тошко и мен ме изненада с пъзела! Пак включи турбото. Всички жътвари обаче да са толкова зле на логически игри...Все едно с конкурс са ги подбирали там.

# 1 773
  • Germany
Знам ли, от това което дават Ваня изглежда пич, обаааче този вот не е случаен. Едно племе да е ок, но хоп следва още едно...и става леко странно някак си. Всъщност в Инста Ваня, освен с Катето изглежда най-близка с Любо, така че може би неслучайно е избрала него.

# 1 774
От снимките на Ваня и Катя си мисля, че са стигнали и двете до обединеното племе и там са се сближили. Ще видим...

# 1 775
А защо Тодор е нужен на Вайс?

# 1 776
БРАВО НА ЛЮБО!:punch:
Загубата му( на мен мааалко ми се видя като да не си дава зор), роди такива бисери от Тошко, че
още се смея сама като се сетя😂😂😂(ММ и децата, изпитват притеснения за моето   пс.здраве и ме гледат странно)
Сега Тодор се реабилитира и поумня , и вдигна коефициента на мислене-въобще ток и жица(така асоцирам  жиу -жицуто му)
Моля , ако някой  е запомнил всички -велики прозрения да ги сподели.
И , да му се не види, как пък една игра не остана ненагласена. 😉
Не знам , но тук съм съгласна с "подпирането" от продукцията с имунитета( и миналата година май имаше). Ако продължават така жътварите ще се самоожънат.Та Ваня им трябва, за да се задържат още малко две племена.
Симона защо така се клати? Мислех, че метнала око само на Катерина (пак  сбоботи нещо по въпроса), а то от ден 1 не харесвала Ваня и искала да я отупа.
А и разбрах защо се харесват с ТодУр -ми пръскат интелект  и мислят еднакво.
Оф, дълго стана и затова другите утре ще ги "анализирвам".

# 1 777
Защото Рибарите са петима мъже и имат доста голямо предимство пред Жътварите чисто като физическа сила.

# 1 778
Ами хората навсякъде имат сходни качества, без значение от племето, колектива и т.н. А пък никак не е нужно Ваня да си е bff с другите, дори ми се струва лицемерно, ако постоянно се показваш с другите участници, с които сте се карали до вчера.
Важно е човек да си има малко приятели, но наистина да може да разчита на тях. А в предаването - да си играе играта и да не разчита да добута до финал само заради схеми и коалиции.

# 1 779
Защото Рибарите са петима мъже и имат доста голямо предимство пред Жътварите чисто като физическа сила.

Само Рибарите те са моето племе

# 1 780
Ако някой ми обясни как Тодор, който не знае значението на ок.80% от думите, които се опитва да използва реши пъзела? имам чувството, че са му правили лагерни тренировки насаме...Иначе е абсурдно. И с това повтаряне за логическото мислене??? Ами той не запецна никъде. Като дете имах тази играчка- панаирджийска придобивка , но пак щеше да ми отнеме повече време, отколкото на него?

# 1 781
  • Испания
Ваня благодари за подкрепата.

# 1 782

Не е само това. Очевидно се познават отпреди и Вайс няма заради някаква игра да си разваля отношенията с него. Поне не на този етап.

# 1 783
  • Sofia
Според мен, Ваня ще гледа да се присламчи към групичката на Любо и Джери. Тя с Вайс не знам дали би могла да мели брашно. С Тодор – хептен. А и не вярвам да влезе набързо в коалиция с някого, преди решаващия номинационен съвет идната седмица, при положение че самата тя е с имунитет и пълна кесийка с жълтици.

Вайс, от своя страна, не вярвам, че ще се осмели да предаде племето на Жътварите. Поне не и на този етап. То и няма с кого да се коалира, защото не вярвам Ваня да тръгне да се води по акъла на Вайс и Тошко, напук на Любо и Джери.

# 1 784
Това в скритият текст не ми хареса.
От Тошко и Вайс спред мен Вайс е по добрият.

Общи условия

Активация на акаунт