💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 214
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 755
Пу до падат два пъти жътварите.
Аз залагам на Тодор и Джералдин , че ще се бият един друг в петък !

# 1 756
От Рибарите също много хора не са били на елиминация освен Катя.

# 1 757
  • София
Много ли ще бъде нагло, ако си призная, че следващата седмица искам жътварчетата да загубят и  2-те битки, и да се номинират 2 пъти? Да видят Тошенцето и Вайсчо лесно ли е на "пангара". Simple Smile
Вайс напоследък се скатава яко! Време му е! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 758
Дяволче, аз лично не мисля, че Жътварите през следващата седмица ще загубят два пъти в битките за спасение от номинация.
Залагам за равенство 55% и за две загуби на Рибарите 45%

# 1 759
  • София
Врабец, ще е голямо подпиране само ако имунитета е за нея и не продължат занапред по тази линия.
Или оттук-нататък ще дават огърлицата на всеки един, който победи в дуела за елиминация или са сметнали, че тя ще е вечно на пангара и са решили да променят условията, което за ме не е Ок. Но се съмнявам да е последното. Ще видим следващия петък как ще е.

# 1 760
  • Germany
Ако Влади, Любо и Джери винаги гласуват еднакво малко вероятно е Джери да е номинирана. Тодор да, ако паднат два пъти по-скоро Вайс ще е вторият.

# 1 761
Много ли ще бъде нагло, ако си призная, че следващата седмица искам жътварчетата да загубят и  2-те битки, и да се номинират 2 пъти? Да видят Тошенцето и Вайсчо лесно ли е на "пангара". Simple Smile

Не е Wink
Отдавна искам момиченцето Вайс и жиуицото да са на "петъчния пангар"

# 1 762
Да сега Вайс е сам ...освен ако не придърпа към себе си Тошко и Ваня.

# 1 763
После смятам отново да си пусна епизода, за да се насладя още веднъж на физиономиите на великите Жътвари.

# 1 764
  • Sofia
Някой има ли спойлер за идната седмица? Simple Smile

Иначе, моето предположение е следното (не съм чела нищо от никъде) – ако Рибите паднат два поредни пъти, посочват Катя и Николай, като претенденти за оцеляване; ако пък Сърповете се изложат и в двете номинационни битки, гласуват за Тодор и, предполагам, Вайс. Ако, в крайна сметка, победите и загубите им са поравно, на "тепиха" излизат Тодор срещу Катя или Николай. Та, тук идва тънкият момент – допускам, че ако Катюша се изправи срещу Тошко или Ники, има голяма вероятност тя да победи (естествено, не без помощта на Невидимата ръка). При това положение, ми е чудно дали и на нея няма да ѝ дадат имунитет? Противно на повечето мнения в темата, аз пък мисля, че от продукцията още дълго ще я подкрепят и тикат напред – почти до финала, ако не и на самия финал. А пък Тодор хич не е симпатичен на сценаристите май-май. Та, вероятността да отпадне, ако Катя е негов опонент, никак не е за пренебрегване. Ако, обаче, Ники се озове на ринга с него, предполагам, че е възможно именно Майонезката да изгърми.
По отношение на евентуален двубой – Тодор vs Вайс, не бих могла да дам каквато и да е предикция. Струват ми се равностойни. Е, освен ако няма пъзел – видя се, че Тодор се справя що-годе, ама Вайс е много тъп и гледа пъзелите, кат' теле в железница.
Та, накратко, другата седмица, според мен, си заминава: Ники, Катя, Тошко или Вайсчо. Simple Smile

# 1 765
Ако Влади, Любо и Джери винаги гласуват еднакво малко вероятно е Джери да е номинирана. Тодор да, ако паднат два пъти по-скоро Вайс ще е вторият.

Вайс няма да избере Тошко - защото му трябва. Не може да посочи Ваня - имунитет. Ще стреля по Любо, Влади или Джери. И ако Вайс е капитан, а Тошко и Ваня повторят вота му, някой от тримата гори, а това може и да е Джери.

# 1 766
  • Germany
Да сега Вайс е сам ...освен ако не придърпа към себе си Тошко и Ваня.
Ваня явно отначало играе сама😉 Не вярвам някой да я придърпа. Вече във второ племе е и събира номинационните гласове на всички. Все още за мен остава мистерия, защо е толкова нехаресвана персона.

# 1 767
  • София
При тази ситуация коалицията от Влади, Любо и Джери няма да изтърват капитанския вот. На всяка цена ще искат някой от тях да е капитан.

# 1 768
Според вас кой ще е на резиденцията в Понеделник Залагайте Жътвари Или Рибари

# 1 769
При шестима в племето е задължително да е в тях ( Влади, Любо и Джери ) капитанския вот.
Иначе Джери е на дуел ако загубят два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт