💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 551
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 480
Не знам как продуцентите устискаха да не си позволят нахалството да решат някой да замени Иванка след н-тия неуспешен опит. Така беше зациклила, че си викам ей ся ще се провикне водещия " Още 2 провала и някой може да замести Ивана". Grin

# 481
И аз се радвам за Ники, че най-накрая се уреди да види резиденцията. Той в началото много се раздаваше, ама след толкова загуби така посърна. Нека малко се ободри и засили пак лафовете. И Катя беше права за вратата, обаче. Да нямаш лично пространство е ужасно. От друга страна обаче, ако си го искаш, не ходиш в риалити. Wink
Йоанна е много ниска. Определено и беше трудно на торбичките, но се справи. Ивана не е била никога на нивото на Ваня, но си личеше, че не е добре и това е причината за слабата и игра. Нямаше никаква енергия.
Ваня ме впечатли за пореден път. Категорично най-силната жена във формата. Тодор не го обвинявам, че изпусна, обаче напоследък не е на ниво и си личи как много се дразни и е готов на всякакви методи, за да си върне победите. Само губи точки така. Подозирам, че може и да не стигне до обединеното племе.
Надявам се на интересна и оспорвана капитанска битка тази вечер!

# 482
  • London
Абе това Джери защо е постоянно нахилено като малоумно? Дори сякаш от Катя по-шантаво ми изглежда?  Е сега съм пуснала вчерашната серия, Червенокоска й прави косата, а това се лендзи като бърливо буквално.

# 483
  • Варна
И аз като Николай се чудя кой ги е правил тия. Вчера като се загледах една глава разлика имат Катя  и Йоана. И двамата им родители са едни и Същи, Катя го обясняваш веднъж.
Имала други двама брат и сестра които са на 50%.

# 484
Ники помръкна не само заради загубите.Преди беше като единствен петел сред кокошки.Переше се,  дуеше се,  как той е най-силният спортист в племето.А сега сам каза,  че има по-силни и по-умни от него в племето,  а и усеща че е пътник,  защото ловците ги превзеха.

# 485
  • London
Като Макс и Мориц са Катя и Йоанна.

# 486
Милен и двата пъти повдигна дънера с ръце и тяло. Ясно се видя

# 487
  • София
Мда,и Димо изтича да го намести безмълвно.

# 488
Щом не са си определили правилата предварително, по-добре да не ги наместват в средата на играта. Не са казали нищо за дънера, нито за това, откъде да минават торбичките, следователно всеки действа според акъла си. Нямам нищо против, защото така си личи и кой е по-умен.
Та, в този ред на мисли, колкото и противен да ми е Тодор, не беше редно по средата на играта да му казват да не държи въжето.

# 489
Като ще говорим за измами и Милен не разкопа добре под дънера и направо на няколко пъти го премести, за да мине и в двете посоки. Ама затова няма коментар и не му направиха забележка, защо ли?
Напротив. Мина си нормално в едната посока, но докато излизат се свлича пясък обратно в рова и на връщане вече му беше по-тясно.
Напротив и в двете посоки повдигна дънера, така че дори го измести. Погледни пак.
Истината е, че не си изкопа достатъчно под дънера, а трябваше, защото поне това изрично се каза - копае се и се минава по дънера, не се отмества - така че още от началото започнаха с шмекерии - кой каквито може.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:22 от tangeo

# 490
  • Испания
Като Макс и Мориц са Катя и Йоанна.

Нищо подобно. Макс и Мориц са сладури.

А тия двете са

# 491
  • London
Гледам коментирате хвърлянето на торбите с пясък в кошовете, амииии няма как да мята човек 1.55.... като такъв 1.80.... коша е много висок. Аз съм под 1.60 и смятам, че не е никак честна подобна битка за нисък човек. Момичето трябва да направи много по-голям замах и да стигне много по-висока парабула отколкото останалите. Редно е коша да се регулира според височината на всеки участник, виждам може за да се налага да стреля на височина спрямо ръста си и да е равномерно за всеки.

# 492
  • Испания
Да, да. Ако може да се сложи коша на височината на Йоанна, нали?

А някой съобрази ли се с височината на Милен в битката му с Джералдин?

Каквото за всички, това и за Йоанна.

# 493
Оф, тоз Александър навсякъде ли трябва да отиде. Посетил е всички

# 494
  • Испания
И Панчев ги обикаляше/обикаля всички.

Общи условия

Активация на акаунт