💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 718
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре де този Алекс как так нареди онази голяма шевица, а на този уж по-лесен пъзел запецна така :о Все пак кубчетата бяха малко, а той имаше огромна преднина, дори само с налучкване да беше би трябвало да успее, не са много комбинациите. Не мога да си го обясня. А Катя отиде и веднага го нареди. :о

Според мен просто двата пъзела са различни като принцип. Предишният беше стандартен, който се реди по картинката. Просто отнема малко повече време, защото е с повече елементи. Този, на който отпадна, има уловка, която явно той не можа да зацепи. И нямаше достатъчно акъл да се сети просто да научка. Предполагам и стресът си казва думата, все пак те са в директно състезание в този момент, умора, адреналин, противник, който за разлика от предишния е известен с това, че е добър с пъзелите и т.н.

# 106
Гастон може само да си мечтае да се е представил в игрите като Николай.
Колкото си приличат черното и бялото толкова и те.
Един път не чух Николай да иска да саботира игра или да върти някакви схеми.

# 107
  • IT
Смайли, благодаря за темата ❤
Александър беше тръгнал да го реди наклонен пъзела и ако Димо не му беше казвал, щеше да продължи така.
Катерина, че е куку такава е, сигурно е намилала по цял ден, обяче аз някак я съжалявам. Много объркани отношения имат двете сестри.

# 108

Ивана има отвратително грозни големи уши. Единственото,което харесвам у нея, е начинът, по който успешно ги прикрива.

Бе тя и двойна гуша има, но да не издребняваме.

# 109
  • София
Аз явно се фиксирам в устата и косата й, та не забелязвам друго. Знам, че и друг път сте го коментирали, но нейна ли си е според вас?

# 110
  • Берлин
Кое-устата или косата?

# 111
  • София
Косата. За устните нали някой беше изровил стари снимки, без тях.

# 112
  • Варна/Лондон

Ивана има отвратително грозни големи уши. Единственото,което харесвам у нея, е начинът, по който успешно ги прикрива.

Мхм, за това и дума не отварям за корема, който след вилата винаги е бухнал...

# 113
  • Испания
Косата. За устните нали някой беше изровил стари снимки, без тях.

Според мен и косата, и устните не са естествени.

# 114
  • Sunshine state
Има и нещо пипано и в носа ли, скулите ли, очите ли. По-различна физиономия има определено.

# 115
  • Берлин

Мхм, за това и дума не отварям за корема, който след вилата винаги е бухнал...
Разпарчетосахме я хихихш

# 116
  • Испания
Какви ги приказваше на Вайс! Какви страхотни голи снимки имала и щом руснаците били я оценили...

Ама като чета колко я ценят руснаците, направо ме е срам за нея.

Цитат
Интересно, она хоть выучилась на кого-нибудь? Это же ей, насколько помню (но могу ошибаться за давностью лет, напишите в комментариях, если знаете), Гобозов ещё и оплачивал обучение в каком-то вузе. Использовала паренька по-полной (это ж надо в 19 лет такой продуманной быть, мягко говоря).

От материала, в който обсъждат и джуките ѝ: https://zen.yandex.ru/media/novostidom2/byvshaia-uchastnica-doma … 8a5b39c61964ba90b

Да не дава Господ!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 23:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 117
Лелеее, каква е тази ужасна уста!
Защо се обезобразяват тези хора...

# 118
  • Sofia
Ауу Смайли, че тя на снимката направо плаши! 🙄
Ех Иванке, Иванке, на целите ти претенции, да се орезилиш така, че и да се харесваш..

# 119
  • London
На това малко и тясно лице не отива такава огромна устна. Хубаво слагат, но защо не симетрично спрямо лицето, ами вулви си правят устните.

Общи условия

Активация на акаунт