💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 703
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
То предаването не е ли заснето вече? Май финалът само не е.
Да, отдавна. Само финала ще Чакаме, ама до него има време.
Това по повод положителноя тест за Ковид на Витомир.

# 151
  • Стара Загора
На дуела между Катя и Алекс, имах чувството, че Катя се е предала, сякаш беше на разходка по време на играта.

# 152
Липсваше и хъс и желание .... не харесвам Александър, но тя не заслужваше победата; И двамата не я заслежхи-нямаше борба, спорта злоба, интрига

# 153
не гледам шоуто но съм за "Сините" Grinning
някак са ми симпатични

# 154
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Peace

Ох, отне ми сума ти време, докато ви изчета. Много страници сте изписали за последните няколко дни.

След епизодите, изгледани миналата седмица, категорично и безапелационно пращам Йоанна при фаворитите ми за големия финал. В началото на формата много ѝ симпатизирах, после ми стана безразлична, но сега с гръм и трясък отново се завръща в графата на любимците ми, а те към момента са – Ваня, Джери, Катя, Йоанна, Милен. Wink
Абе, само на мен ли Йо ми се струва някак разхубавена / освежена в последните серии? Замислих се, че е възможно, откакто е на реката, да се е подула повечко, предвид потенциалния глад и нервите, които изхаби напоследък. Та, принципно, като човек леко се подуе, го има този странен ефект на подмладяване в лицето.

Иначе, в текущата анкета гласувах за Ивана, Симона и Чудомир, макар последният да не е конфликтен и да демонстрира добро представяне на игрите, изискващи груба физическа сила. Всички останали мисля, че заслужават да отидат на финал. Simple Smile

# 155
  • Козлодуй
Аз съм на мнение, че всеки е свободен да си къса ушите колкото ще - като не го слуша главата да си къса ушите но да не пречи на другите Simple Smile
И аз съм за рибарите Simple Smile

# 156
  • Испания

Няма що! По-хубави са снимките на Борислав с кучето му Бъстър, отколкото с тези кокошки.

# 157
  • Стара Загора
Близначките и Боби са все едно по нощници.

# 158
  • Испания
Близначките и Боби са все едно по нощници.

Пижами, искаш да кажеш може би.

# 159
  • София
Благодаря за темата. Гласувах за Вайс, Ивана и Тодор, просто защото са ми много антипатични.
 Ще ми се Рибарите да спечелят довечера, ей така за разнообразие.

# 160
  • Испания

# 161
  • София
Да,определено Бъстър печели винаги и срещу всеки Purple Heart
Довечера хем за разнообразие,хем вече е крайно време,но рибарите ще се къпят в лукс.
Играта е такава,че жътварите трябва да плуват 3 мъже и 4 жени,един да държи+мрежа за Ваня Simple Smile .
От рибарите някой мъж ще мине два пъти по трасето.Две жени ще плуват като Йо е доста добре тук
И жокерът на монтажистите-Чудото без брада = победа на рибари.

# 162
това момче го гледах в Събуди се,много беше готин,не знам в шоуто обаче дали е бил

# 163
  • Sofia
това момче го гледах в Събуди се,много беше готин,не знам в шоуто обаче дали е бил

И в шоуто беше трепач!

# 164
  • Испания

Не, не е бил.

Всъщност какво точно коментираш в темата?

Общи условия

Активация на акаунт