💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 382
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 660
Много ми е интересно какво може да бъде предимството на утрешната игра.

# 661
Владислав и Любомир какво коментират, като те се измъкнаха като мокра връв.
Как се измъкнаха? Влади каза, че се разболява и за това не иска, понеже не знаят и играта каква е. За Любо пък имаше само един глас.
Тодор хиляда пъти каза, че иска и е готов.

# 662
  • Варна/Лондон
Ох, гледам промото с Ники, минингите ще хване от тоя хладилник, пак там заврян. 😁

# 663
  • Испания

borislav_lazarov_coach

Днес заявих на племето си, че съм сигурен в себе си и искам да излезна на арената да се бия! Те ми се довериха и аз дадох всичко от себе си да не ги подведа! Страхотна битка с уникален съперник @todorzhelyazkovbjj . До преди седмица се бихме рамо до рамо, а днес бяхме съперници. В едно бях сигурен, битката ще бъде интересна! Радвам се, че победих и дадох предимство на отбора си!
Живота винаги ме е учил да се боря! Винаги съм получавал всичко с борба! Нищо не ми е давано даром! Така и искам да бъде! Да давам за да получавам
❤️

# 664
От промото преди да съобщят, че ще има фотофиниш се видя, че синият падна пръв. Друг видя ли го или така ми се е сторило?

# 665
Тодор не умее да губи достойно, признавайки, че е бил по-слаб и надигран от опонента си. 

# 666
  • Испания
От промото преди да съобщят, че ще има фотофиниш се видя, че синият падна пръв. Друг видя ли го или така ми се е сторило?

Да.

Чудомир за Борислав

# 667
Ники утре като подложи една филия с майонеза на противника си на пъна и е топ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
Много ми е интересно какво може да бъде предимството на утрешната игра.

Ще им дадат секундно лепило.

# 669
Залагам за една точка аванс като предимство за Рибарите.

# 670
Това за фотофиниша може да не е конкретно за тези играчи, които показаха.

# 671
Влади , какво каза там за предизборните речи?
Според мен той хич не харесва Тодор, дори да не го показва твърде явно.

# 672
  • София
Пролича си колко дребна душица е Тодор. И вчера и днес все гледа да мине метър. А само за чест говори.  Ама не е наясно какво точно означава думата "чест".

# 673
  • София
Дано рибоците използват предимството и не се провалят. Сега са яхнали вълната и не трябва да изпускат хватката. Simple Smile

# 674
  • София
Сега се сетих, че в два епизода Ивана не можеше да говори. Мислех си, че е пила много студена вода и и е паднал гласа.

Общи условия

Активация на акаунт