💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 398
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 675
Тодор като почна да губи си показа бързо истинското лице. Много грозно. Боби ми се издигна в очите този епизод. И като игра и като избор за предимството. Явно при ловците досега никой мъж не можеше да се изяви под упеката на капитан Тошко.
Ивана много сърцераздирателно се раздели със жътварите. Тъпо стана, че излезе заради здравословен проблем. Не разбрах какво стана със Симона?

# 676
  • София
А в началото много харесвах Тодор. Само го хвалех , даже зарибих МП да му стане фен против волята му. Последните дни само ми натяква ''виждаш ли, виждаш ли, бях прав''....а аз мразя той да е прав. Triumph

Боби ми напълни душичката с кеф. Евала! Игра толкова елегантно и красиво. Много ми хареса!

НикоУайчо ако можеха да им дадат игра с надяждане на филии с майонеза, щеше да е топа! Уашкошотия!
А сега отивам да си намажа една филийка с майонеза и ви пожелавам лека нощ Sleeping

# 677
Тошо вече не ме дразни. Даже ми стана смешно. Какви глупости тръгна да говори. Ако не било копието дрън дрън. Защо се закопава още повече..от самото начало си знаех, че е дребна душица. И да направя обобщение на шмекериите му само в днешната игра-не се качи на платформата, хвана 2 пръчки на пренасянето, накрая взимаше по 3 едновременно да реди на рибата и даже не му хвана цаката с цветовете а гледаше от Борислав.

Какво дупе има Борислав обаче 😮

А Симона къде е?

# 678
  • Испания
Минутка за самореклама

ivana_dilova

Обявявам GIVEAWAY , заради вас и вашата подкрепа !!!💛💛💛

Хора ... просто ви БЛАГОДАРЯ ! ВИЕ осмисляте цялото ми участие в форматът “игри на волята “ !
Благодаря за подкрепата и съобщенията ви , прочетох ги и продължавам да чета ..❤️вие сте уникални 🙏🏻 Да понякога в живота се случват и непредвидени ситуации , значи така е трябвало да стане според мен ! Не съжалявам ☝️всичко тепърва предстои😌
Затова реших да подаря на един от вас кърпата с която играех 💛
Условията са изключително прости
💛харесайте този пост и последните 3 поста преди него
💛отбележете приятел в коментарите под тази снимка
💛качете стори и ме отбележете

На 08.11.2020 ще изтегля победителят на случаен принцип ) Кърпата ще бъде получена лично от МЕН ако човекът се намира на територията на София 😍, за другите градове ще бъде изпратена чрез куриер 🚙
Следете историите ми за подробности
☝️

Пишат ѝ едни сърцераздирателни постове. Щели да спрат да гледат, защото нея я нямало. Смяяяяяяяяях!

# 679
Мисля да обогатя точковото индивидуално класиране на играчите, като добавя и точкуване при индивидуалните дуели,част от групова игра с 0.5 точки за победа.

# 680
Обаче сега си мисля, някой в темата беше писам, че победителят бил ' неочакван' каквото и да значи това..но Боби е един от вариантите.

# 681
  • Испания
Лазаринов

# 682
  • София
Бенгън, може и точка в зависимост от играта.
А това 0.5 може да се добавя към всеки, кой как индивидуално е минал по трасето. Ама то така ще трябва да прегледаш всяка една битка и да си записваш, мога да ти помогна, защото си водя лична статистика кой как се представя по време на битките.
В смисъл, някои териториални битки са си индивидуални такива, но под шапката на отборна битка.
Игрите за предимство например са доста семпли и лесни/късметлийски с някои редки изключения, докато в отборните такива е къде, къде по-тежко...

# 683
Влади , какво каза там за предизборните речи?
Според мен той хич не харесва Тодор, дори да не го показва твърде явно.
Не съм изненадана. Да не забравяме че Владислав е жандармерист, а Тодор е бивш(?) престъпник.

# 684
  • Испания
Ако ви е мъчно, Иванка лайв - https://www.instagram.com/ivana_dilova/live/

Ще прави срещи с феновете си.

# 685
И днес стана хубава битка. Тодор си е комплексарче, но не постъпи като Вайс, който фино се измъкна, че снощи е спал неудобно, боли го рамото и граховото зърно му е попречило да е в супер форма, или като Любо, на когото пък не му било ясно каква точно ще е играта. Изпратиха Тодор, защото ги беше страх, че ще загубят от Чудомир. Влади и той си намери оправдание, даже се покашля, за да сме сигурни, че не си измисля. Големи мъже, схемаджии. Тодор, бият го, печели или губи, поне играе. Много ме дразни с тези евтини номера, които прилага. А пък стигне ли се да се мисли нещо - край! Днес как гледа костите на рибата на Боби - като голям камък- преписва милия.
Бобито беше перфе от всякъде. Игра много чисто, честно и беше радост за окото. Много ми хареса как заяви на всички, че се чувства готов и много му се играе. И заслужена победа и моите симпатии. 🤗

# 686
Минутка за самореклама

ivana_dilova

Обявявам GIVEAWAY , заради вас и вашата подкрепа !!!💛💛💛

Хора ... просто ви БЛАГОДАРЯ ! ВИЕ осмисляте цялото ми участие в форматът “игри на волята “ !
Благодаря за подкрепата и съобщенията ви , прочетох ги и продължавам да чета ..❤️вие сте уникални 🙏🏻 Да понякога в живота се случват и непредвидени ситуации , значи така е трябвало да стане според мен ! Не съжалявам ☝️всичко тепърва предстои😌
Затова реших да подаря на един от вас кърпата с която играех 💛
Условията са изключително прости
💛харесайте този пост и последните 3 поста преди него
💛отбележете приятел в коментарите под тази снимка
💛качете стори и ме отбележете

На 08.11.2020 ще изтегля победителят на случаен принцип ) Кърпата ще бъде получена лично от МЕН ако човекът се намира на територията на София 😍, за другите градове ще бъде изпратена чрез куриер 🚙
Следете историите ми за подробности
☝️

Пишат ѝ едни сърцераздирателни постове. Щели да спрат да гледат, защото нея я нямало. Смяяяяяяяяях!
Да, при Иванка пълен и кратък член не важат, важното е да е член.
Не се радвам , че се махна- трябваше 100% да я номинират и да падне в битка.
И за да не пиша друг пост:Мутрата си е мутра-Тоше. Боби и такт прояви като каза, че била оспорвана борбата, а онова гнусното не спря да намила, че накрая:"ако баба беше мъж щеше да ми е дядо" и с отявлени заплахи за предполагаема бъдеща битка.
Симона дали няма да получи "майска липса".
И много се изкефих на Влади(наистина не изглеждаше добре,де) и Любо, как подхлъзнаха "капитана" , тук и Вайс им удари едно рамо(като той разчита на безусловната подкрепа на Тодор).
Знаят си минусите на избора(при евентуален капитански глас) на номинации, но си заслужаваше🙃😉

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:57 от vvi

# 687
Бенгън, може и точка в зависимост от играта.
А това 0.5 може да се добавя към всеки, кой как индивидуално е минал по трасето. Ама то така ще трябва да прегледаш всяка една битка и да си записваш, мога да ти помогна, защото си водя лична статистика кой как се представя по време на битките.
В смисъл, някои териториални битки са си индивидуални такива, но под шапката на отборна битка.
Игрите за предимство например са доста семпли и лесни/късметлийски с някои редки изключения, докато в отборните такива е къде, къде по-тежко...

Имам предвид да включа само индивидуални сблъсъци един срещу един.
Ето какво имам предвид,как ще изглежда :

Седмица 8 Първа битка за спасяване  : Жътвари - Рибари
Скрит текст:
Жътвари - Рибари
Вайс - Борислав 3:0  ( 1 : 0 )
Тодор - Милен 1:3 ( 1 : 1 )
Джералдин - Йоана 0:3 ( 1 : 2 )
Симона - Екатерина 3:0 ( 2 : 2 )
Влади - Алекс 3:0 ( 3 : 2 )
Тодор - Чудомир 0:3 ( 3 : 3 )
Ваня - Йоана 2:1 ( 4 : 3 )
Ивана - Екатерина 0:3 ( 4 : 4 )
Вайс - Николай 3:0 ( 5 : 4 )
Влади - Лазаринов 3:1 ( 6: 4 )

Точки за индивидуалното класиране :
1 точка - Вайс,Влади
0.5 точки - Милен,Йоана,Симона,Чудомир,Ваня,Екатерина

Утрешната игра също влиза в тази категория - Групова битка за спасяване между двете племена, съставена изцяло от индивидуални дуели.
Иначе и аз мисля, че може би тези индивидуални дуели може да се приравнят до победа в битка на съюзниците. Но все пак залога в битка на съюзниците е по-голям, защото има отношение към елиминациония дуел. Затова и точките са 0.5 срещу 1.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 00:08 от Bengun

# 688
И аз да отчета - в момента във формата са останали седем Ловци, четирима Жътвари и трима Рибари.

Интересно е, че в анкетата към темата Милен е събрал най-малко негативен вот досега Smile При него забелязах, че откакто се събра с част от Ловците, живна отново.

# 689
  • София
Симона явно е хванала пътеката към черната дупка, в която изчезна Мая... Rolling Eyes

Браво на Боби, спокойно и уверено игра, а после се държа достойно и стабилно. За разлика от Тодор.

И аз се притеснявам Ники как ще играе с 8 кила баласт в корема, главно майонеза. Grin

Общи условия

Активация на акаунт