💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 630
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Вестерос
Сега се видя още по-ясно разликата между Боби и Тошко.
Боби-съвети за играта към племето, Тодор - това е нашата игра.
И след всяка игра Вайс казва: Това не беше нашата игра;)
JoyJoyJoy
Въпреки че дадоха всичко от себе си Grinning

# 1 396
  • София
Не мога да разбера как може да има толкова злобно същество като Екатерина ,,велика"?Толкова озлобен човек дори не отиде поне да стисне ръката на Ваня... добре че е била сестра й за да влезе в предаването...

Аз пък не мога да разбера как само по видяното от ТВ екрана може да се правят изводи за нечия злоба или как нямало да я вземат в предаването, ако не била сестра ѝ.  От самото начало много усилено се натрапва как Екатерина е истерична, нестабилна, заядлива, стара грозна и зла. Толкова се натрапва, че чак вкарва в размисъл. Или поне би трябвало да вкарва. Защото постоянно се забравя, че виждаме само това, което продукцията иска да виждаме. Сигурна съм, че всички прояви на Катя, които са на загриженост, нежност и мекота - просто не ги показват. Избрали са ѝ образа на "вещицата" и обсебващата, терористична "кака" - и това е, край, чудо трябва да стане, че да решат да ни покажат нещо различно като нейн образ. И това важи за всеки един участник в предаването. Всеки е подчинен на образа и сценария за този образ. И Симона, и Тодор, и Ваня, и Любо... всеки.
И ме дразни, че повечето коментари са насочени към личността на някой от играчите, отколкото към представянето им в игрите, примерно. Миналата година и аз се вързах на същата примка, лелееее, като се сетя колко много ругах по Веско и Ана-Мария...  : )))

Катя я намирам за един от най-добрите играчи. Наравно ми е с Ваня в класацията. Наясно съм, че не са перфектни, но съм на мнение, че тези двете определено имат свой стил на игра. И също така неистово дразнят останалите, които не само, че нямат стил, ами нямат и игра. Кеф ми е да ги гледам, особено когато играят една срещу друга. Иска ми се да ги видя в обединеното племе. Искам да видя там също и Ники, Боби, Лазаринов, Чудомир, Йоана... хъм... май всички от сегашните Рибоци, както и Влади и Джери  от жълтурите. Не, че ще стане, де, ама ми се иска. Мноооого ми се иска : )

# 1 397
За тези, които са гледали първи сезон и по-конкретно - играта утре, може ли да дадете мнение коя от двете би спечелила - Ваня или Симона?

# 1 398
  • София
Като гледах утрешната битка,се сетих за Март и веднага след него за Любе.Едни такива мълчаливи красавци ранени.Март поне плуваше като акула,докато бате Любе не ми е блеснал с нищо.То коефициенти,то сметки,то чудо.
Джерито да не реве много,щото след Ваня е тя.Пред всички жътварки предпочитам двамата братя с общо IQ.
Дори напоследък Тодор ме разсмива повече от Ники.Ванчето е алфа-мъжкарят,не я коментирам,само й стискам палци.
Чудно,но този сезон няма някакви страшни изненади,напускат хора,които е логично да отпаднат.
Все едно Тупарев чете в бъдещето и усеща настроенията на хората.
Ако сега отпадне Симона,после Ники,Лазаринов и Катя аз лично няма да имам драми и ще останат доста прилични играчи.

FireWithin666-Играта не я помня детайлно,но са с вързани ръце,минават по змейка,провират се и нареждат кула с ходила.Давам шанс на Ваня,защото е по-дребна да се провира(макар че това тя никак не го обича)Симона е по-едра и ще й е по-трудно.После за кулата-ами работа с крака,пак на нея ще й е по-тежко.Като цяло обаче си е доста равностойна игра и за двете.Зависи коя ще има предимство и какво ще е то.

# 1 399
  • Sofia
За тези, които са гледали първи сезон и по-конкретно - играта утре, може ли да дадете мнение коя от двете би спечелила - Ваня или Симона?

Мога да ти дам директно спойлер с инфо коя от двете отпада. Simple Smile Но не разбрах дали искаш точно това.

# 1 400
  • София
Аз искам Simple Smile

# 1 401
Даа, ако някой има някакви спойлери, нека да ги метне насам - на лично или в скрит текст. Много благодаря! Blush

# 1 402
  • Sofia
Скрит текст:
Утре Ваня печели, Симона напуска шоуто. Simple Smile

# 1 403
  • София
Утрешната игра, но от сезон 1
ВИДЕО

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 01:40 от Mari_Mar

# 1 404
Аз и без спойлер мога да кажа кой ще спечели - то е очевидно. Simple Smile

# 1 405

Според мен Ваня ще спечели (или поне се надявам). По-пъргава ми се вижда, но Симона може да има скрит талант в реденето на дървени кубчета с крака 😁.

Това май е играта, в която Ана-Мария (2ра) и Венцислава (1ва) победиха Март само, че с добавен компонент. Тогава само редяха с крака.

Скрит текст:
В промото забелязах, че Ваня е с вързани ръце. Симона не се вижда добре дали и тя е или това е евентуално предимството спечелено за нея.

# 1 406
Къде се губи Ивайло? Не съм виждала нито една негова снимка след напускането му, и забелязвам че липсва от всички групови снимки които Smileys споделя в темата.

# 1 407
При игра с вързани ръце и редене на пъзел с крака пластиката и гъвкавостта на играча играят огромна роля. Ваня е в пъти по-пластична от Симона, за мен лично в тази игра би трябвало да има доста голямо предимство. Очаквам да победи Ваня.

# 1 408
  • Sunshine state
За Ваня съм утре.

# 1 409
Мисля че Симона наистина не е добре, но са й платили за да се върне и да отпадне чрез елиминация. Ще бъде много съмнително ако втори пореден участник напусне по здравословни причини, а случайните зрители ще линчуват продукцията ако заподозрат че някой от играчите е коронясан.

Общи условия

Активация на акаунт