💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 562
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Испания
Всеки има своята гледна точка и я изразява. Не е необходимо никой да убеждава никого в правотата на своето виждане.

Казвам, че Амелия е глупава, и веднага доказвам защо със снимка.

Включва се, за да каже "евала" на жътварите.

# 1 426
Не мога да разбера как може да има толкова злобно същество като Екатерина ,,велика"?Толкова озлобен човек дори не отиде поне да стисне ръката на Ваня... добре че е била сестра й за да влезе в предаването...

Аз пък не мога да разбера как само по видяното от ТВ екрана може да се правят изводи за нечия злоба или как нямало да я вземат в предаването, ако не била сестра ѝ.  От самото начало много усилено се натрапва как Екатерина е истерична, нестабилна, заядлива, стара грозна и зла. Толкова се натрапва, че чак вкарва в размисъл. Или поне би трябвало да вкарва. Защото постоянно се забравя, че виждаме само това, което продукцията иска да виждаме. Сигурна съм, че всички прояви на Катя, които са на загриженост, нежност и мекота - просто не ги показват. Избрали са ѝ образа на "вещицата" и обсебващата, терористична "кака" - и това е, край, чудо трябва да стане, че да решат да ни покажат нещо различно като нейн образ. И това важи за всеки един участник в предаването. Всеки е подчинен на образа и сценария за този образ. И Симона, и Тодор, и Ваня, и Любо... всеки.
И ме дразни, че повечето коментари са насочени към личността на някой от играчите, отколкото към представянето им в игрите, примерно. Миналата година и аз се вързах на същата примка, лелееее, като се сетя колко много ругах по Веско и Ана-Мария...  : )))

Катя я намирам за един от най-добрите играчи. Наравно ми е с Ваня в класацията. Наясно съм, че не са перфектни, но съм на мнение, че тези двете определено имат свой стил на игра. И също така неистово дразнят останалите, които не само, че нямат стил, ами нямат и игра. Кеф ми е да ги гледам, особено когато играят една срещу друга. Иска ми се да ги видя в обединеното племе. Искам да видя там също и Ники, Боби, Лазаринов, Чудомир, Йоана... хъм... май всички от сегашните Рибоци, както и Влади и Джери  от жълтурите. Не, че ще стане, де, ама ми се иска. Мноооого ми се иска : )

Не видях нито една проява на нежност от Екатерина дори и към  собствената и сестра, а ти уж казваш че имала такава.Ако беше добър човек поне щеше да отиде и да стисне ръката на Ваня след играта, така правят ферплей играчите.Дори Вайс, който всички тук го обиждат миналата седмица,когато беше битката с избутването в морето помогна на Боби да се качи и след играта си стиснаха ръцете.Така правят ИСТИНСКИТЕ играчи. От Екатерина не съм видяла да е кой знае колко добър играч колкото ти казваш. Добра е само в едни пъзели и това си е. В тази игра победи,защото е най-слабата и играта си беше направена за нея.Миналата седмица, когато се би срещу Александър пак имаше пъзел, че да се спаси и да не си тръгне, дори и не бързаше защото знаеше, че ще го бие на пъзела.Веднъж се фукаше на една игра, че тя била със супер баланс и можела да върви по гредите, пък тя падаше най-много от всички участници на гредите.Така че тя не заслужава да стига до обединението. Със сестрински сценарии не се стига до краен етап на предаването и за мен това не са играчи, които трябва да стигат до там за сметка на други, които наистина имат качества за играта. ТОВА НЕ СА съдби на кръстопът, а са ИГРИ НА ВОЛЯТА!!!

# 1 427
Погледнах речника, че с толкова много езици се обърквам, а старост-нерадост. Рекох си, може от времето на абитуриентския ми бал "злобен" да си е променило значението. Но не е. Злопаметен, отмъстителен, съскащ (няма нужда да се връщаме по-назад от снощната серия, за да видим ярка демонстрация от Катя на тези неща - към Ваня и сестра си), сценките с Ивайло, вечната омраза и агресия, която демонстрира. Начинът, по който говори за околните като за нисши същества, точно със злобица в тона. Дали аз, дали някой друг трябва да погледне в речниците...

# 1 428
Тази година, за разлика от миналата нямам фаворит.
Но имам доста анти личности
Дзвералдин - ужасно лицемерна лисица
Симона- абсолютна подлога на Тошко
Вайс- пълна скатавка

# 1 429
  • Sofia
Тази Амелия-Мира на нищо се е направила! Да си природно красив и напълно съзнателно да се докараш дотук...
Ако Вайс е истински играч, то аз съм английската кралица. 😂

# 1 430
Катерина -злобна!?Тя е може да е всичко друго, но не и злобна.Въобще мисля, че някои хора не знаят значението на думите, които използват.
Идват и  пляс:определения и епитети,  в повечето случаи далеч от истината.После се сърдим, че Тупарев подценява зрителя.

Забелязал съм, че напоследък все повече се използват много пресилени определения и епитети.Може би това дойде от журналистите, които в желанието да привлекат публика пишат едни гръмки заглавия, нямащи нищо общо с действителността. Ето например водещата казва как битката била смъртоносна.Да не дава господ, ама това е едно състезание, не е да кажеш, че който загуби ще умре.Двете сестри ги изкараха някакви злодеи, а пък ако реално се замислим, какво толкова злодейско направиха? Катя открадна четка за зъби, Йоана прибра няколко яйца и ги даде на сестра си.Освен това всеки се досеща, че бяха накарани да ги направят тези неща, а не е тяхна идея.Да, не са идеални и си имат проблеми, но са далеч от тези думи с които ги наричат тук.Така е и за другите участници.Повечето тук обвиняват участниците че се скатават и не искат да ходят на битки.Мишкари били, не знам какви били.А това е най-нормалното нещо и го правят всички, освен когато решат че ще им е от полза.Никой не иска да си рискува здравето или да рискува да отпадне.И вие да бяхте там и вие нямаше да се натискате да се биете.

# 1 431
  • Испания
Какво ли обсъждаме участниците! Сега видях, че постът ми за Любомир е редактиран от модератор, което означава, че е бил докладван, защото квалифицирах този участник заради подигравката му с параолимпийците.

Браво и на докладващите, браво и на Любомир! Така добре ли е? Бъдете поздравени!

Ако ви е домъчняло за Панчев...

# 1 432
И ме дразни, че повечето коментари са насочени към личността на някой от играчите, отколкото към представянето им в игрите, примерно. Миналата година и аз се вързах на същата примка, лелееее, като се сетя колко много ругах по Веско и Ана-Мария...  : )))

Писах го вече. Някой като ми се струва кофти човек, дреме ми на шапката дали бил силен играч.
Колкото и да са рязали и режисирали, това не са професионални актьори - след толкова епизода, малко от малко става ясно кой колко струва.  Те са влезли там с ясното разбиране, че някой някъде ще ги коментира.
Еле па на Лудата въобще не ѝ дреме кой я коментира на живо, камоли във форум.  Simple Smile

# 1 433
Ами, така си е, част от играта е да се стараеш да не ходиш на елиминации. Наистина се използват страшно силни думи и епитети. На мен особено ми е любимо "слаб играч". Ми, няма слаби играчи, просто има такива, които са по-добри от другите, но всеки, в даден момент, може да блесне с нещо. Жътварите били мишкари, защото номинирали Ваня. Добре де, а кой? Всеки си има плюсове и минуси, преценили са, че на Този етап на Тодор още му е рано, ако Симона беше там, щеше да е тя първата номинирана, Тодор просто е следващия, какво толкова странно има?  Жетварите са мнозинство и, ако са решили да се държат заедно на всяка цена, ловците ще бъдат на пангара, няма какво да се направи. Дали Ваня, дали Тодор, все тая, отпадне ли единия, другия поем щафетата. За мен постъпката на Джери с грошовете е абсолютното дъно, но ѝ се размина, даже я гушкаха и я успокояваха - е това за мен е тъпа постъпка от страна на всички участващи. Миналата година Юлиян си взе имунитет, който му беше жизнено необходим в онзи момент, разкатаха го. Сега слабоумната пикла прибира някакви безсмислени 50 гроша, които дори не знае за какво са ѝ, всички я аплодират. Влязла под кожата на батковците и си прави каквото си иска, вместо да я пратят да подрусва бузки в реала.
Тодор е достатъчно коментиран, аз ще се въздържа. Само ми прави вчечатление, че като спортист не обръща достатъчно внимание на екипировката си. Ако вчера си беше вързал някоя от ония ленти на главата, можеше да не му залюти на очите от пот. Не мисля,че щеше да бие Екатерина, ама си увеличаваше шансовете все пак. Отделно, няколко пъти излиза бос, когато трябва да е с обувки и това го прецаква до някаква степен. Ваня, от друга страна, гледам, че винаги мисли за тия неща. Яке, обувки, косата да не ѝ пречи, все гледа да е подходящо екипирана.
Във вчерашната серия най-много се забавлявах с коментарите на Борислав на импровизираните игри. Беше много сладък. "Йоана, ако се постарае, следващият път може и права да мине под стола" Joy Joy

# 1 434
Не знам защо постоянно оправдавате сестрите, "че са били накарани" да правят нещо нередно.
Как ги е накарал ? С бой ли, с изнудване ли, със какво?
Тези сцени  са абсолютно доброволни и са направени с ясното съзнание, че са покровителствани от продукцията.
Демонстрацията на това, че са с нещо повече от другите по презумпция е още по отвратителна.
Относно използването на "силния епитет" слаб играч.
Ами сори, има ги такива. Една Ана Мария от миналия сезон е точно такъв играч. Ни мисъл ни физика, нищо.
А епитета" слабоумна пикла" дали е слаб?

# 1 435
най-тъпите лафове:
- биткаджия
- ще се раздам на 100%
- оттук нататък само може да печелим
- не беше мойта игра
- те са психически рухнали бе...
- аз съм се доказал в битките
...
давайте още

# 1 436
Аз като чуя безстрастното малоумно "машина, машинка" и драйфам.

# 1 437
Любо, Джери и Влади са мишкари за мен не защото номинираха Ваня и Симона, а заради начина, по който го направиха. И тримата отчаяно се опитват да го играят добрия самарянин пред камера, а всъщност са страхливи, пресметливи, манипулативни и лицемерни, със слаби театрални възможности.

Единственият, който се осмели да бъде по-директен и честен при обосноваването на вота си, беше Вайс. Този път. На други номинационни съвети се видя, че и той умее да шикалкави.

Следващият за гонене след Ваня и Тошко ще бъде той обаче, но вероятно се надява дотогава вече да ги обединят.

# 1 438
При групата на Вайс и групата на Любо беше Игра на лагери. Вайс нямаше късмет и му се разпадна коалицията. Сега му остава да разчита на себе си.

# 1 439
"Много ми е тежко човек" 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт