💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 528
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 440
А епитета" слабоумна пикла" дали е слаб?
Приемам критиката и се извинявам.
Иначе от лафовете за мен топа е "Айде, машинооо!"
П. С. Също и "Погледнато стратегически...." следвано от някакво много мъдро заключение в стил Открих топлата вода Simple Smile

# 1 441
Отново нагласена игра за зрелища. Много ясно, че беше за жени. Йогата Катя срещу каскадьора Ваня. Драми и зрелища да има. Това не е игра между племената за мен, а чисто индивидуална битка. Ако искаха да спечели мъж, щеше да е свързано с плуване, мятане, гребане...

# 1 442
Аз като чуя всеки път "Безапелационна победа" и ми се доповдига Confounded

# 1 443
  • Варна
Аз също намирам Катя за злобна и проклета. То не остана човек в нейното племе с когото да не се е скарала. Дори собствената и сестра я описва като такава. Няма нужда да ми я показват като мила и добра.
И как по-точно Йоанна я потиска? Катя е по-голямата сестра. Имат достатъчно голяма разлика във възрастта си и когато Йоанна е започнала да се изявава като добро момиче Катя е била оформена като характер. Едва ли е станала такава по-късно.  Това, което виждам да говори и прави ми е достатъчно да си създам мнение за нея.

# 1 444
Убедена съм,че Ваня ще победи довечера /и слава богу/!
Рибарите се преобразиха  и са приятни за гледане-има закачки, спокойни разговори, когато Катя липсва;
Йоана и Катя и двете имат изкривявания, но определено продукцията ги е избрала за да има сестринска линия , интрига, паралелен сюжет след и със игрите; Явно повече качества са открили в Йоана и нормално да е така, макар,че Катя не ги разочарова с постоянните си скандали с който и падне;
Фаворитите ми се менят  и ми е интересно;

# 1 445
Не знам защо постоянно оправдавате сестрите, "че са били накарани" да правят нещо нередно.
Как ги е накарал ? С бой ли, с изнудване ли, със какво?
Тези сцени  са абсолютно доброволни и са направени с ясното съзнание, че са покровителствани от продукцията.
Демонстрацията на това, че са с нещо повече от другите по презумпция е още по отвратителна.
Относно използването на "силния епитет" слаб играч.
Ами сори, има ги такива. Една Ана Мария от миналия сезон е точно такъв играч. Ни мисъл ни физика, нищо.
А епитета" слабоумна пикла" дали е слаб?

Ама за какво да ги оправдаваме? Те реално нищо не са направили.Никой не е казал, че насила са ги накарали, но при всички положения са идеи на продукцията.Нали водещата ги събира и им казваше какво трябва да направят. Е това ако не е "накарали", не знам кое е. Дали са се съгласили, дали са могли да не се съгласят е съвсем отделно нещо.

# 1 446
Да ги пратят на дуел двете сестри и да се свършва тая мъка с тях

# 1 447
  • София
Аз не намирам Екатерина за злобна. Проклета, с психични проблеми, силно комплексирана - да. Но в никакъв случай злобна. Даже напротив. Мисля, че е добър човек. Но силно, много силно се старае и срамува това да не и проличи. Като характер намирам много по-лош този на сестра и. Онази, възпитаната, умната, от Йеил. Която директно си каза, че обича да играе мръсно. Много добър играч, но кофти човек.
Това, което лично мен ме изкарва извън нерви е драмата между двете, която буквално вече не мога да я търпя. Не мога да разбера тези хора, които излагат на показ, при това в реалити, проблемните си взаимоотношения. Заради какво?!? Едни пари ще оправят ли всичко, което съсипват - себе си, семейство, приятели?...

# 1 448
  • София
Педпочитам конфликтната и директна Катя отколкото хлъзгавата и неискрена Йоана.
Драмите и сцените между тях ме напрягат, надявам се да ни ги спестят занапред, защото не са никак интересни.

# 1 449
Аз мисля, че Катя донякъде завижда на сестра си.
На мен Йоанна като играч ми харесва, ако не бяха драмитд със сестра й щеше да е сред фаворитите.За мен единственно тя и Ваня до някъде играят играта.

# 1 450
  • София
"Истински воин" - имам чувството, че постоянно са на фронта.

За Катя - лично моето мнение е, че не е злобна. Да -  заяжда се много често, не млъква когато е в спор ( Все тя да завърши спора), нервна, избухлива. Но за мен не е злобен човек и има сърце. Интересно ми е обаче тези отношения със сестра си. Те за 25 години не са ли свикнали една с друга, с характерите си... какво се джафкат толкова чак сега?

# 1 451
Че те са казвали, че не са се разборали.После Йоанна е заминала за САЩ, отделно била еди си къде и може би не са се виждали чак толкова.

# 1 452
Извинявам се, че не е по темата, но може ли някой да ми каже, защо не ми излизат известията? Червената точка я има, во като кликна известията ги няма, празно е?

# 1 453
Аз не намирам Екатерина за злобна. Проклета, с психични проблеми, силно комплексирана - да. Но в никакъв случай злобна. Даже напротив. Мисля, че е добър човек. Но силно, много силно се старае и срамува това да не и проличи. Като характер намирам много по-лош този на сестра и. Онази, възпитаната, умната, от Йеил. Която директно си каза, че обича да играе мръсно. Много добър играч, но кофти човек.
Това, което лично мен ме изкарва извън нерви е драмата между двете, която буквално вече не мога да я търпя. Не мога да разбера тези хора, които излагат на показ, при това в реалити, проблемните си взаимоотношения. Заради какво?!? Едни пари ще оправят ли всичко, което съсипват - себе си, семейство, приятели?...

Ако бях на мястото на майка им, щях да умра от срам

# 1 454
  • Germany
Катя и Йоанна имат 7-8 год. разлика. Най-вероятно са живели заедно само като деца. Катето наколко пъти спомена, че като тинейджър е била дива и щастлива. Сигурно в тях е имало непрекъснато скандали и притеснения. Представете си да имате проблемен тийн на 16-17г. и едно доста по-малко дете, което трябва да живее в тази среда. Както и да е, техните отношения въобще не са интересни за никого, освен за тях и семейството им, така че съвсем спокойно можеха да ни ги спестят.

Общи условия

Активация на акаунт