💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 613
  • 1 936
  •   2
Отговори
# 1 455
  • София
'Дишай,момиче"-от участниците , а 'Боговете на Олимп ти се прекланят" -на сценаристите-когато Джералдин 'размаза' Милен.
Има нова корица на предаването-кадър Симона и Ваня на финалната фаза с по два подредени елемента (много по-тънки от тези миналата година)-абсолютно равни.Тегаво ще ми бъде,определено.
Симона предполагам ще си избере Тошко за съюзник,а Ваня?

# 1 456
И на мене ми е интересно Ваня кого ще избере за съюзник. Симона е ясна. За Ваня първо си мислех, че може Любо да избере, ама сега с тази ръка едва ли.

# 1 457
# 1 458
  • София
Залагам на Вайс.

# 1 459
# 1 460
Мисля, че и Ваня и Симона ако имаха избор биха избрали Тодор.
Ако едната избере Тодор , то другатс предполагам ще избере Вайс или Джери.

# 1 461
Отново нагласена игра за зрелища. Много ясно, че беше за жени. Йогата Катя срещу каскадьора Ваня. Драми и зрелища да има. Това не е игра между племената за мен, а чисто индивидуална битка. Ако искаха да спечели мъж, щеше да е свързано с плуване, мятане, гребане...
Предполагам, че втората номинационна битка винаги е с елементи на индивидуална игра, за да дадат възможност на тези играчи от племента, които са най-застрашени от номинация да се борят за победа и да се минимизира вероятността играта да бъде загубена нарочно. Разбира се, може и да не съм права.

# 1 462
След тази битка остават четири жени и девет мъже, като номер едно за гонене и от двете племена след това е жена. Започвам да си мисля, че отново мъж в крайна сметка ще вземе наградата.

По принцип тази вечер съм за Ваня да остане в играта, но в същото време бих се зарадвала, ако и точно тя отпадне, защото Жътварите просто не я заслужават. Без нея и с играчи като Тошко и Симона като нищо ще се закотвят за постоянно на реката.

# 1 463
Аз не бих била толкова сигурна.
Жътварите се справяха доста прилично и без Ваня.Всеки има лоши моменти, да напомня пак как рибарите..висяха със седмици на реката.Освен това жътварските мъже според мен никак не са слаби.

# 1 464
Ваня сигурно ще избере Джералдин за съюзник, отдавна й се подмазва, а и нали винаги е била за женските коалиции.

# 1 465
В момента Ловците са много подсилени с Чудомир и Николай. Първият е много силен, а вторият много подвижен и гъвкав. А падне ли се някаква логическа игра накрая, не знам каква преднина трябва да имат Жътварите, за да победят.

# 1 466
Във всяла друга игра, която  не изисква груба сила Чудото ще е пътник да не говорим ако има плуване 😁😁😁.

# 1 467
  • София
Хайде да се четем, а? Не съм написала това, което ти си прочела. И напомням, че драмите в момента тук, във темата, са за неща, които са се случили преди два (2) месеца... хъм...

# 1 468
  • Козлодуй
Еее много бързо го отписахте Чудомир той отначало беше стресиран от скандалите с Катя и затова беше муден сега ще се развихри щом има подкрепата на другите в племето Simple Smile

# 1 469
Във всяла друга игра, която  не изисква груба сила Чудото ще е пътник да не говорим ако има плуване 😁😁😁.

Защо ли ми напомня на един друг пътник от миналата година, който отпътува с наградата:)))
Да не го подценяваме, че имаме горчив опит:)

Общи условия

Активация на акаунт