💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 502
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 470
Чудомир не ми е неприятен, напротив - изглежда добър и спокоен човек. Не ме дразни, не ме напряга, виждам, че е добър във физическите игри, но не мога да си го представя точно него като крайният победител. Не ми е особено интересен и не изпъква с нищо.

# 1 471
Тази година морето е декор. Миналата година струва ли ми се или наистина се смяхме повече на спасителните жилетки?
Намеквам, че на Чудомир може да не се наложи да плува, а с главата види ми се е съвсем наред(за пъзели) Wink

Симона от какво е била болна. Тя това не яде, друго не обичала...ама банки с глюкоза са ѝ преливали да я подхранят. И косата начупила, маникюр, педикюр. Помня Анка как се завърна от болницата Smiley

Катя прояви чувство за хумор. "Два" месеца без педикюр и петите ѝ били камък. Щяла да стои часове! Smiley

# 1 472
  • Варна
Много ми е дразнещо Джералдин, като се изцепи : Браво бе, Влади, бе!..... Ill

# 1 473
Новата таблица на Любо ще включва явно и степен на амортизация Mask

Не очаквах такава излагация от него.

Той не, че я ползва тази таблица. Тодор по нея трябва да е дъното, но Любо номинира Ваня. Смешна работа.

Какъв един ловец запял в хора на жътварите и номинирал Симона, според Ралица? Ваня също я номинира.

Ваня и преди си номинираше Симона. И двете не крият, че не се харесват. Тодор за първи път я "предаде". Симона, предадена от "вожда" си, беше сцената на седмицата.

Аз също намирам Катя за злобна и проклета. То не остана човек в нейното племе с когото да не се е скарала. Дори собствената и сестра я описва като такава. Няма нужда да ми я показват като мила и добра.
И как по-точно Йоанна я потиска? Катя е по-голямата сестра. Имат достатъчно голяма разлика във възрастта си и когато Йоанна е започнала да се изявава като добро момиче Катя е била оформена като характер. Едва ли е станала такава по-късно.  Това, което виждам да говори и прави ми е достатъчно да си създам мнение за нея.

Йоана, най-вероятно е добронамерена, но не е осъзнала, че можеш да обичаш някого, без да се опитваш да го контролираш или променяш според собствените си разбирания. Като цяло това е проблем на доста хора във взаимоотношенията им с другите - изграждат си някакви образи и идеали за тях и когато има разминаване, те не коригират разбиранията си, а се опитват да променят човека отсреща. Йоана ще бъде много по-щастлива, ако приеме сестра си такава, каквато е и разбере, че тя не носи отговорност за нея, и че може да има връзка с нея, без да се опитва да я променя и моделира, според очакванията си.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:01 от NessunDorma

# 1 474
  • London
Сега гледам вчерашната битка, тая Симона много глупава. Седнала да се сравнява с Божия син, щом той можел и тя можела.... лелел.

# 1 475
Според мен Йоанна в живота я е приела каква е, дори и да не и харесва, но проблемът за характера на Катя е на дневен ред сега, защото пречи на играта й и дразни участниците. Та затова държи Катя да се държи по някакъв нейн образец в играта. Пък и вчера научихме нещо ново - Катя е вътре благодарение на нея.

# 1 476
  • London
Абе не знам каква е Катя ама как краката й не потрепераха, не е толкова слаба.... тя направо ги разсипа снощи.

# 1 477
Според мен Йоанна в живота я е приела каква е, дори и да не и харесва, но проблемът за характера на Катя е на дневен ред сега, защото пречи на играта й и дразни участниците. Та затова държи Катя да се държи по някакъв нейн образец в играта.
Не държи според мен да е по някакъв образец поведението, а да е адаптивна и поносима; Това,че си прав, не означава да подлудяваш всички за незначителни неща, повтаряйки го постоянно и подвиквайки; На тези години би трябвало да  е разбрала кога, как и с кой кое поведение е приемливото ; Като си влязъл в играта ще играеш така, че да успееш;
То и на другите им е дотегенало  и със сигурност си имат тяхна истина и принципи, но не виждам някой де се хвърля постоянно да крещи -Това съм аз; Аз съм си такъв; Аз съм истински, аз съм принципен ......Това не и харесвам и аз, това явно дразни и сестра й;

# 1 478
Аз също имам добро мнение за Катя. Особено като играч ми е много интересна да я гледам. Никак не ми се струва злобна - дори напротив. По-скоро мисля, че е неразбрана. Емпат е - самата тя го каза, помага на хора, дори беше готово да стори това и за Христа, макар че двете имаха явни дразги. Комплексен играч, много правилно и бързо й тече мисълта. Дразнеща е на моменти, със сигурност, но и в доста от случаите нещата са двустранни. Някои хора, например, обичат да си я дразнят. Относно сестра й - тя ми е малко прикрита, но пък несъмнено доста способна. Също смятам, че продукцията отделя твърде много време на техните дразги, може да ни спести някои неща.

# 1 479
Аз пък се посмях с Милен като я имитира. Ми то не знае човек от какво ще избухне Екатерина. Чинийката що е в средата на масата, а не в края?! Smiley
Побърква си ги тя, и е точно от хората, край които е нужно да ходиш на пръсти, че не знаеш как са станали. За собствено спокойствие гледаш да не ги закачаш и да не им ядеш овеса. Smiley

Другото си е режисура. Не се възмущавайте що легнали с дънки и потници. Скечовете и скандалите ги снимат примерно в 19ч., а после всички гледат по един филм, хапват, пийват и се веселят.Wink

# 1 480
От ден на ден драмата със сестрите ми става все по-противна. Във всеки един епизод ставаме свидетели на спречкване или сериозна караница и вече в почти всеки епизод - рев, сълзи и сополи. Обърнаха предаването на Съдби на кръстопът. Може някои да се кефят на тези глупости, но мен ме дразнят - ако исках да гледам такива драми, щях да си пусна някоя тъпа турска сапунка.
Йоанна уж е много умна, но с какъв акъл е помогнала да вкарат и сестра й в шоуто като двенките не се търпят? Само да се излагат, да излагат и семейството си.Те за толкова години не са си оправили отношенията и сега ли очакват да се случи? И то точно по телевизията- ами сори, има си други предавания за тази цел.
Та искам вече едната да отпада, че да можем да се фокусираме над играта на другата. Бих се зарадвала Йоанна първа да изгърми, но да видим.

# 1 481
Ми именно - образец да бъде "поносима" , не иска да изпъква, скромничи, съгласява се дори и да не е съвсем съгласна особено в началото. Катя прави обратното и й излиза от образеца за игра и започват споровете между тях, с което биват нарочени от другите като дразнители. Пък някой като те дразни, и 100 игри да е спечелил, негативно се помни по-лесно. А бе идеята ми е, че Катя пречи на Йоанна според мен и е трябвало да си влезе сама.

# 1 482
  • Sunshine state
И двете са мега досадни и с психични отклонения. Дано по-бързо да им разтурят панаира.

# 1 483
Сега гледам вчерашната битка, тая Симона много глупава. Седнала да се сравнява с Божия син, щом той можел и тя можела.... лелел.

И аз като го чух това вчера, се почудих откъде й дойде. Цирк не еми... Smiley Smiley

Да видим днес какво ще снесе като е под двойно напрежение.

Интересно Ваня кой ще избере за съюзник, айде за Симона е ясно. Залагам на Любо.

# 1 484
Ваня ще избере Вайс мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт