💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 501
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 320
Имам чувството, че гледам "От лазарета 2". Тупарев няма да се спре, докато не излъчи сезон, в който успява да тръшне всички участници. Миналата година се осакатиха на игра, а сега държи едно цяло племе болно. Какво да им гледам на игрите. Те като вървят се клатят.
А Катя, да ме прощава, но бих я оприличила на хлебарка - няма изтребване. Ще я гледаме до финал.

# 1 321
Не съм фен на Симона, ама и Любо да си навие таблицата и да си шибне един зад врата.  Направо изора дъното с номинацията си. И Влади и той. Вайс по принцип си е дъно за мен.

# 1 322
  • Испания
Мисля, че форматът трябва да бъде преименуван. За мен това е "Играй си с волята!". Най-вече на зрителите.

# 1 323
Да ,така е , но тъкмо си казах, че ето .. продукцията намери начин да отпише няколко играчи по здравословни причини,  за да стигнем по -бързо до обединението ама явно не е така... все пак Декември идва.. за 1 месец няма как да станат 8 играча , че и по-малко.

# 1 324
Страшна болка изпитва Любо,със сабя го разсякоха.Умират от болки всички.

# 1 325
Аз пък изобщо не мисля, че е правилно, да вкарват обратно хора, които са били болни и са излезли от играта за известен период. За мен ако не можеш да се оправиш с лекарска помощ на място в племето - трябва да си ходиш. Не да лежиш някъде с дни и да се върнеш.

# 1 326
По отношение на лицемерието, рибарите не са по-назад. Всички оплюваха Катя, даже етюди играха, а след това я поздравяваха, даже във въздуха я хвърляха. Хайде моля да не обвиняваме само жътварите в лицемерие

# 1 327
  • София
Майко мила, каква драма :о
Ок бе, Симонче ако четеш да те питам сега
Защо на Ваня се изсмя на номинацията, а при Тодор нямало проблем при същата аргументация???

# 1 328
Тодор не беше редно да гласува за Симона, след като гласът му няма значение за мен лично.

# 1 329
  • София
Ужас, толкова рев не е имало никога.
Давайте лИгените!

# 1 330
  • Испания
Какъв един ловец запял в хора на жътварите и номинирал Симона, според Ралица? Ваня също я номинира.

# 1 331
Мале какъв рев и сополи  за една Симона.Ще пусна и аз сълза,да съм съпричастна Sweat

# 1 332
Тия сълзи ми идват в повече , много преиграват ...
Абе ловци няма да останат в тия жътвари ....както е тръгнало...

# 1 333
  • София
По отношение на лицемерието, рибарите не са по-назад. Всички оплюваха Катя, даже етюди играха, а след това я поздравяваха, даже във въздуха я хвърляха. Хайде моля да не обвиняваме само жътварите в лицемерие
Не жътварите, а Ваня! Не вярвам, че беше искрена!

# 1 334
Писна ми от лицемерието на Джералдин! Напоследък само за реване става и тя!
Ваня тук ми дойде също лицемерна. Беше гадно спрямо Симона. Но тя пък цял Титаник разигра на играта. И с музиката, съвсем. И все пак - исках Ваня да победи равностоен противник в елиминационен дуел.
Двете сестри са ми абсолютни змийки. Не знам как някой може да им симпатизира.

Общи условия

Активация на акаунт