💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 503
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Испания
Психопати са и двете. Имам желание да подстрижа веждите на Йоанна. Ще ѝ изплета ръкавици.

# 1 306
Симона плачеше,значи тя ще е на дуел

# 1 307
  • Варна/Лондон
Няма и седмица на реката и реват като бебета. Не са свикнали на джанки и коприва, ама щом едните могат, ще трябва и тия да се научат.

# 1 308
Ваня ще спечели 250 гроша в петък, заедно с нейните 100 става най-богата с общо 350 Simple Smile

# 1 309
  • Испания
rush.katerina

Бях оракул, бях сатанистка, бях велика, бях животно мръсно, бях откачалка, бях детемразка, бях наркоманка, бях наричана как ли не...бях отритвана, бях величана, бях отхвърляна... истината е, че мнението на хората никога не ме е вълнувало...истината е, че бях 100% себе си, а явно и най-голямата мъченица 🤣 падам, ставам и пак продължавам...НИКОГА не губя- или се уча или печеля @vanessaseemore никога не съм таяла лоши чувства към теб прекраснице...просто си изглеждам зла 😘

# 1 310
  • Англия
Много ясно, че ще номинират Симона под претекст, че са загрижени за здравето й.

# 1 311
В този епизод големи сълзи, голямо чудо - Йоанна, Катя, Симона, Ваня, Джери... вече се чудя Игри на волята ли гледам или Малката булка. Weary

# 1 312
В племето на Жътварите единственият мъж е Ваня. Страшни смотльовци са мъжете там. И ми се струва жестоко да номинират все още болен човек, който няма да има шансове, но от тях напълно го очаквам.
А за какво им е болен човек? Да не забравяме, че играта все още е отборна.
Не им трябва, обикновено куците коне ги разстрелват Grinning Но на мен ми се иска да виждам малко повече благородство, а не само тънки сметки.
Тези дни четох за един маратон, при който първият, който ще победи безапелационно, обърква траекторията и бегачът след него започва да му крещи да се върне обратно и на практика отказва да се възползва от ситуацията и да спечели. Та, за мен тия игри не са само сметки и победи и целта не оправдава средствата.

# 1 313
Новата таблица на Любо ще включва явно и степен на амортизация Mask

Не очаквах такава излагация от него.

# 1 314
Психопати са и двете. Имам желание да подстрижа веждите на Йоанна. Ще ѝ изплета ръкавици.
Не знам какво не й харесвате на Йоанна.Момичето е влязло заедно със сестра си с някаква мисия и е логично да държи повече на нея отколкото на останалите играчи.Само че Катя не е добре.Момичето е психически много обременено.Харесвам я ,но тежко на този ,който живее с нея.Може да докара всеки до лудост.Напълно разбирам и подкрепям поведението на Йоанна.Направи всичко възможно ,за да се сближи със сестра си,но явно не е по силите й.Безвъзвратно е отминало времето ,когато е могло да се помогне на Катя.Жалко за нея,защото не е лоша .Тя разбира кога е прекрачила границата на допустимото поведение ,но е безсилна да се спре.
Йоанна за мен е много стойностно момиче,много комплексен играч и въпреки драмите между нея и сестра й,  е  от моите фаворити,наравно с Ваня ,Борислав и Милен.

# 1 315
Много грубо е това болен човек да номинират, но поне Ваня със сигурност остава и има огромни шансове. Но колко големи шансове са , не знам , те постоянно ще я номинират. Нещо ми намирисва , че от тук нататък жътварите , уж най-силното и подготвеното племе физически , ще губят вечно  ,докато обединят племената. Така ги виждам аз нещата.

# 1 316
  • IT
Ма те само те са травмирани, онези трима нещастници 2 месеца основно на реката. За това се надявам, да печелят от тук до сривянето Рибарите.
Верно Ваня е най- големият мъж и най-добрият играч в племето им

# 1 317
В този етпа от играта, на племената им трябват само силни играчи, а Симона - болна или здрава- не е от тях. Време е да си ходи, май.

# 1 318
Симона плачеше,значи тя ще е на дуел

Джери плачеше, а Симона се усмихваше.

Мисля, че я върнаха,  за да я номинират, че след напускането на Ивана няма кой

# 1 319
Дори и болен, по-добре да си тръгне от дуел, а не да напусне няколко дена по-късно, защото се е влошил.

Общи условия

Активация на акаунт