💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 608
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Англия
Предлагам следващата игра Николай да ги замеря с филии с майонеза и да ги стреля с пистолет със сачми, и който издържи най-много - печели.

# 1 291
  • София
На такъв тип битки Катя е много добра, очаквана победа за нея.

# 1 292
  • София
4 поредна победа за Рибарите.
Жътварите толкова много бой не са яли.

Браво на Катя, но голямото браво тук е за Ваня. Това е духа, който трябва да се показва в Игри на волята.
Катя е много нагла и дразнеща, но рано или късно ще си получи урока и в самата игра.

# 1 293
Относно Ивана, май наистина е прекарала менингит 😂. Нещо мозъка и се е изгладил. Мисъл разумна никаква няма.

# 1 294
Изобщо не мога да се зарадвам на победата им ... Не се държи нормално Екатерина . Всичките и тикове , чупки и гадна физиономия ... Еми , играе момичето , ама не мога да я харесам 🤦♀

# 1 295
И аз мисля, че Симона ще номинират. Тя е и болна на всичко отгоре. За какво им е?

# 1 296
Оф, вярно, че Симона се появи, е тя ще е номинираната.
Ваня малко излишно се драмосва.

# 1 297
  • София
Ваня отново ме изненада... много трудно и било да се състезава на елиминация с/у човек от племето.
Нима?
За същото племе, което единодушно я номинира след достойното и представяне почти във всички игри ли говори?
Доста лицемерно.

# 1 298
В племето на Жътварите единственият мъж е Ваня. Страшни смотльовци са мъжете там. И ми се струва жестоко да номинират все още болен човек, който няма да има шансове, но от тях напълно го очаквам.

# 1 299
  • IT
Жътварите как успяха да се разболеят стоейки в резиденцията? Сами се прецакаха. Не мога да разбера и Ваня, те я гонят тя реве за тях.

# 1 300
  • София
Отново се вижда обаче кой е най-комплексен.
Ваня няма слабо представяне просто. Или бие или е втора и всичко това в различен тип игри, това е пример за комплексност.
Сега очаквам някой да напише, че Катя е номер 1 измежду всички участници... Simple Smile
Между другото браво и на Тодор, че остана последен сред мъжете.

# 1 301
Много ми допадат сега като състав Рибарите,едни такива задружни са ,бойци ,никой не дърпа чергата към себе си
Добре ,че си отидоха старите Рибари- слабаци,устати ,мързеливи и не могат да плуват Bowtie

# 1 302
  • Испания
Йоанна седнала в краката на Борислав и ще го изяде с поглед. Много е смешна.

Симона какво стои като статуя и не маха раницата!

# 1 303
В племето на Жътварите единственият мъж е Ваня. Страшни смотльовци са мъжете там. И ми се струва жестоко да номинират все още болен човек, който няма да има шансове, но от тях напълно го очаквам.
А за какво им е болен човек? Да не забравяме, че играта все още е отборна.

# 1 304
Ваня отново ме изненада... много трудно и било да се състезава на елиминация с/у човек от племето.
Нима?
За същото племе, което единодушно я номинира след достойното и представяне почти във всички игри ли говори?
Доста лицемерно.

И аз не знам доколко са искрени сълзите ѝ. Според мен за нея най-важното е да се доказва и да е център на вниманието по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт